Διαφήμιση

Xiaomi ή Meizu ,διπλή παραγγελία ;

• Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Απλά φοβάμαι ,σαν shop γιατί δεν έχω ξανα συνεργαστεί σαν άτομο μαζί του
      Φόβος για να σε κλέψει με τίποτα
      Έχουμε συνεργαστεί μαζί του το μισό Φόρουμ

Το θέμα είναι πότε θα έρθουν, που είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από την εταιρία και όχι από τον ίδιο
      Αν τα παραγγείλω Δευτέρα ,με το καλό αν μου απαντήσει έως τότε ,μετά έχει 1 μήνα και 10 μέρες γεμάτες μέχρι να έρθουν τα πράγματα εδώ.

Δεν είναι αρκετό ;Στο μισό-forum έκανε παραπάνω;Επίσης, αν γίνει combination box και τα στείλει όλα μαζί τότε θα είναι πιο εύκολο να σταματήσουν σε τελωνείο!
      Θα πρέπει το κάθε ένα να τα στείλει διαφορετικά σε χωριστό μικρό κουτί.

Από εκεί και πέρα,δεν λέω ότι θα με κλέψει πάντως βλέπω τιμές πάνω κάτω ίδιες με το vickmall αλλά όπως λέτε δίνει και δώρα ; Σαν τι ;Αν ξέρει κάποιος;
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Αν τα παραγγείλω Δευτέρα ,με το καλό αν μου απαντήσει έως τότε ,μετά έχει 1 μήνα και 10 μέρες γεμάτες μέχρι να έρθουν τα πράγματα εδώ.

Δεν είναι αρκετό ;Στο μισό-forum έκανε παραπάνω;Επίσης, αν γίνει combination box και τα στείλει όλα μαζί τότε θα είναι πιο εύκολο να σταματήσουν σε τελωνείο!

Από εκεί και πέρα,δεν λέω ότι θα με κλέψει πάντως βλέπω τιμές πάνω κάτω ίδιες με το vickmall αλλά όπως λέτε δίνει και δώρα ; Σαν τι ;Αν ξέρει κάποιος;
      1ο είναι υπέρ αρκετό
      Εμάς έκανε από 18 μέχρι 30 το πολύ νομίζω

Πέστου να τα στείλει ένα ένα και να γράψει κι άλλες τιμές πάνω (εμένα έτσι έκανε και πως είναι για δώρο)

Δώρο μου έκανε μία θήκη διάφανη σηλικόνη και μία κανονική ενώ μου μείωσε το συνολικό κόστος 24 ευρώ (στα 280 από 304)
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

1ο είναι υπέρ αρκετόΕμάς έκανε από 18 μέχρι 30 το πολύ νομίζω

Πέστου να τα στείλει ένα ένα και να γράψει κι άλλες τιμές πάνω (εμένα έτσι έκανε και πως είναι για δώρο)

Δώρο μου έκανε μία θήκη διάφανη σηλικόνη και μία κανονική ενώ μου μείωσε το συνολικό κόστος 24 ευρώ (στα 280 από 304)
      Αν είναι αρκετό τότε θα τον έχω σοβαρά στα υπόψιν μου,γιατί με ενδιαφέρει να μπορεί να μου δώσει και tempered glass + θήκη σκληρή αν γίνεται ,και στα 2 κινητά.
      Ή έστω να πληρώσω ένα κόστος μικρό.Σε σχέση με τα άλλα και κυρίως με το honorbuy που είναι και Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, κατά τα άλλα σαν κινητό τώρα να φτάσουμε σε αυτόν τον τομέα πως είναι σε σχέση με το άλλο που έγραψα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Από εκεί και πέρα, κατά τα άλλα σαν κινητό τώρα να φτάσουμε σε αυτόν τον τομέα πως είναι σε σχέση με το άλλο που έγραψα;
      Φίλε εγώ το άλλο δεν το είδα... και αυτό το είδα μέσα από τα προβλήματα των χρηστών μας που το έχουν

Φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση. Εγώ θα το παιρνα για τα χρήματα που δίνεις... Μιλάμε για πολύ VFM (value for money) κινητό.
      Αξιόπιστη εταιρία, όμορφο λειτουργικό, ελληνική κοινότητα υποστήριξης.

Τώρα το άλλο το ξαναλέω δεν το είδα για να σου πω ποιο είναι το καλύτερο.

Εσύ θα κάνεις το ζύγισμα... Όπως είδες και το άλλο υπάρχει στον yeso.

Άντε καληνύχτα και θα πρέπει να πάμε στα τραπέζια μας :thumbsup:
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Δεν είναι αρκετό ;Στο μισό-forum έκανε παραπάνω;
      Να υπολογίζεις ότι λίγο μετά απο την δική μας πρωτοχρονιά είναι η δική τους η οποία δεν κρατάει απλά μια μέρα.Η αργία τους είναι πολύ μεγαλύτερη απο την δικη μας.

Και στην κυριολεξια κλείνουν τα περισσότερα διαδικτιακά καταστήματα τους. Ειναι πολύ στα όρια το πράγμα...

Ξεκαθάρισε τους χρόνους με τον γλυκούλη γιατί ειναι ικανός να στο στείλει με DHL για να σε εξυπηρετήσει χωρίς να πληρώσεις έξτρα αλλά να κινδυνευεις μετά με τελωνείο,

ειδικά αν στο πακέτο είναι 2 συσκευές.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Φίλε εγώ το άλλο δεν το είδα... και αυτό το είδα μέσα από τα προβλήματα των χρηστών μας που το έχουν
      Φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση. Εγώ θα το παιρνα για τα χρήματα που δίνεις... Μιλάμε για πολύ VFM (value for money) κινητό.
      Αξιόπιστη εταιρία, όμορφο λειτουργικό, ελληνική κοινότητα υποστήριξης.

Τώρα το άλλο το ξαναλέω δεν το είδα για να σου πω ποιο είναι το καλύτερο.

Εσύ θα κάνεις το ζύγισμα... Όπως είδες και το άλλο υπάρχει στον yeso.

Άντε καληνύχτα και θα πρέπει να πάμε στα τραπέζια μας :thumbsup:

Πιο εννοείς αυτό το είδες μέσα από τα προβλήματα των χρηστώ για πιο μιλάς γιατί μπερδεύτηκα!

Θα δείξει το ζύγισμα. Πως θα πάει!

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Δεν είναι αρκετό ;Στο μισό-forum έκανε παραπάνω;
      Να υπολογίζεις ότι λίγο μετά απο την δική μας πρωτοχρονιά είναι η δική τους η οποία δεν κρατάει απλά μια μέρα.Η αργία τους είναι πολύ μεγαλύτερη απο την δικη μας.
      Και στην κυριολεξια κλείνουν τα περισσότερα διαδικτιακά καταστήματα τους. Ειναι πολύ στα όρια το πράγμα...

Ξεκαθάρισε τους χρόνους με τον γλυκούλη γιατί ειναι ικανός να στο στείλει με DHL για να σε εξυπηρετήσει χωρίς να πληρώσεις έξτρα αλλά να κινδυνευεις μετά με τελωνείο,

ειδικά αν στο πακέτο είναι 2 συσκευές.

Α, Κατάλαβα. Θα μιλήσω μαζί του και βλέπουμε αλλίως Honorbuy αναγκαστικά...
    • Καλησπέρα ξανά από εμένα, και καλή χρονιά προς όλους σας,με υγεία και ευτυχία.

Έψαξα και τον εν λόγο τύπο που προτείνατε ,του έστειλα αλλά δεν απάντησε.Όπως και αν έχει όμως,είδα και άλλα συγκριτικά με βάση το Meizu M2 Note VS Redmi Note 2,και είδα ότι με benchmark το Meizu κράτησε on screen time , περίπου 11~ ώρες όταν το Redmi Note 2 ,κράτησε μόνο 4 ώρες βαριά βαριά,χωρίς διεργασίες,για εμένα αυτό είναι μεγάλο θέμα.

Οπότε ,μήπως θα ήταν καλύτερη VFM το Meizu M2 Note ; Το βρίσκω και πιο φθηνά...χιχι!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Meizu M2 Note VS Redmi Note 2,και είδα ότι με benchmark το Meizu κράτησε on screen time , περίπου 11~ ώρες όταν το Redmi Note 2 ,κράτησε μόνο 4 ώρες βαριά βαριά
      Και πολλά κράτησε... :lol:

Με τις ROM που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά και τις παρουσιάζουν ως Original, και 4 ώρες που κράτησε πολλές είναι. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Meizu M2 Note VS Redmi Note 2,και είδα ότι με benchmark το Meizu κράτησε on screen time , περίπου 11~ ώρες όταν το Redmi Note 2 ,κράτησε μόνο 4 ώρες βαριά βαριά
      Και πολλά κράτησε... :lol:
      Με τις ROM που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά και τις παρουσιάζουν ως Original, και 4 ώρες που κράτησε πολλές είναι. ;)

δηλαδή με αυτό τι θες να πείς;
    • Αν παρακολουθήσεις το νήμα για το Redmi Note 2 θα καταλάβεις.

Οι ROM που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά από την Κίνα, είναι μία δική τους πατέντα.
      Βάζουν του κόσμου τα Bloatware και κατά βάση έχουν πολλά προβλήματα.

Σκοτώνουν ουσιαστικά την συσκευή.
      Ένας από τους λόγους που η Xiaomi κλείδωσε τον Bootloader στο Redmi Note 3 ήταν και αυτός.

Πάντως επειδή η Developer ROM είναι συνεχώς σε ανάπτυξη, υπάρχουν και Versions που δεν τα πάνε καλά, και μπορείς ανά πάσα στιγμή να πας μπροστά ή πίσω σε Version.

Καλύτερη εικόνα θα πάρεις από χρήστες που έχουν την συσκευή.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αν παρακολουθήσεις το νήμα για το Redmi Note 2 θα καταλάβεις.

Οι ROM που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά από την Κίνα, είναι μία δική τους πατέντα.
      Βάζουν του κόσμου τα Bloatware και κατά βάση έχουν πολλά προβλήματα.

Σκοτώνουν ουσιαστικά την συσκευή.
      Ένας από τους λόγους που η Xiaomi κλείδωσε τον Bootloader στο Redmi Note 3 ήταν και αυτός.

Πάντως επειδή η Developer ROM είναι συνεχώς σε ανάπτυξη, υπάρχουν και Versions που δεν τα πάνε καλά, και μπορείς ανά πάσα στιγμή να πας μπροστά ή πίσω σε Version.

Καλύτερη εικόνα θα πάρεις από χρήστες που έχουν την συσκευή.

καταλαβαίνω τι θες να πείς,καλύτερα τώρα.
      Αλλά τελικά υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά στο θέμα αυτονομίας ανάμεσα στα 2 κινητά; Πραγματικά τελικά πόση ώρα κρατάει; Μέρα δεν βγάζει;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Μέρα δεν βγάζει;
      Φίλε μου καλά υπάρχει ολόκληρο τόπικ μόνο και μόνο για το κινητό που μας ρωτάς με 100άδες ποστ που αφορούν τα πάντα