ΑΝΗΘΙΚΟΣ πόλεμος από μέλη της Ινδίας με αφορμή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας....
-
-
Το βλέπω και γελάω
Για εμένα δεν έχει σημασία αν βγούμε πρώτη ή όχι. Απλά ότι μεγάλωσε η κοινότητα για εμένα είναι αρκετό. Άλλωστε μαζί με τους Ινδούς στην ίδια εταιρία είμαστε. Τι έγινε και να χάσουν; Αυτός ο διαγωνισμός είναι κάτι σαν γιορτή, απλά επιβραβεύουν την καλύτερη κοινότητα για την χρονιά που πέρασε. Απλά τώρα πρέπει να δούμε την επίσημη θέση από το en.miui.com.
-
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Εχω τσαντηστει παρά πολύ!!!!
Θέλω μια ρομ να ηρεμησω!!!!!!
ατιμοι Ινδοί!!!!!!
@€&%@€&€@%%@€%€@#.......για όσους δεν κατάλαβαν έπεσαν τα σχετικά καντήλια!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΛΕΟΣ!!!
Φανταστειτε οτι το κουμπι reply ηταν ενεργοποιημένο, και μόλις το πάτησα μου έγραψε οτι είναι κλειδωμένο.....
Πείτε μου που να απαντήσω το ακόλουθο:
Mr Abhra here my answer:
According the wikipedia India 's population is around 1,276,267,000 people, and Greece is around 10,815,197.
en.wikipedia.org/wiki/India
en.wikipedia.org/wiki/Greece
Only with these numbers, the result is that you are incapable to organize the Indians MIUI fans.
The results shows that the Greek Administrator is the best organizer.
Probably your community needs a new leader?
του το έστειλα σε PM -
εγω θα ελεγα να μην στελνετε πμ γιατι τοσο λουλης που ειναι αυτος θα μας κατηγορησει και για επιθεση
-
δώστε ένα link ρε παιδιά που γράφουν π@π@ριες οι losers? Ας πέσουν όλοι μαζί στο γαγγη να ξεπλυνουν την ντροπή τους! Χα χα χα!
-
Ο/H Tanner έγραψε:
εγω θα ελεγα να μην στελνετε πμ γιατι τοσο λουλης που ειναι αυτος θα μας κατηγορησει και για επιθεση
Θα αποδείξουμε ότι δεν είμαστε fake .
Να μια καλή ιδέα χαχαχαχα -
Πωωω τη ωραιο που ειναι ρε παιδια..! Κλαίγονται επειδή χασανε απο μια χωρα 10m.
Βλεπω πως εχουν τρελαθει και λιωνω στα γελια .
Τα παλικαρια ειναι αθλια .
Δημητρη καλα τους τα εχωσες φιλε..
Να δουμε τη θα πoουν και οι ADMIN και να πανε να @$#!@ οι ινδοι
Εγω εχω ενα να πω και να μην βγουμε πρωτοι congratulations to all
Ειμασταν εξαιρετικοι... για μενα στα @@ η ψηφοφορια και 10 να βγαιναμε δεν παιζει κανενα ρολο για μενα
γτ εδω μετραει οι δουλεια που κανουν ολα τα μελοι οσοι αφιερονουν χρονο για να δημιουργησουν οτιδηποτε
οι απαντησεις σε ατομα που εχουν προγληματα με τα κινητα
Πρεπει να ειμαστε υπερηφανει για το community μας και να συνεχιθζουμε να τον αναβαθμιζουμε ο καθενας οπως και με οποιον τροπο μπορει
Σας ευχαριστω και μπραβο για τη δουλεια που κανετε
Ο καινουργιος χρονος να μας βρει με και αλλες επιτυχιες σαν community και ευτχια και υγεια στον καθενα σας -
ναι, δεν πειράζει, το ξερουμε, ειναι βαρια
-
WELLDONE
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ -
Καταλαβαίνω την οργή σας αλλά να ηρεμήσουμε λίγο.
Μην χαλάμε το βράδυ μας σήμερα, Πρωτοχρονιά που είναι. Ηδη με το θεμα ασχολουνται admin του en.miui.com όπως και ο δικός μας admin.
Ολο αυτό έγινε απο εμάς ΠΡΩΤΑ για μας και δεν μας το παίρνει κανένας.
Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους Ευτυχία και Υγεία σε προσωπικο και οικογενειακό επίπεδο.