Έτσι όπως το διάβασα από την μετάφραση της google εκεί εστίασαν τον προβληματισμό τους λέγοντας για μαιμού εγγραφές.Ο/H K4rMa έγραψε:
Μπα οχι δε εισαι αναγκασμενος να βαλεις εικονες κλπ εφοσον οι κανονες τους ηταν ξεκαθαροιεννοειται πως μπορει να ψηφισει ο καθενας... και ισα ισα τους πηγαμε ποσα νεα μελη..και αντι ναΟ/H spideman3 έγραψε:
ADMIN πρέπει να βγάλεις μια ανακοίνωση ότι όσα μέλη του MIUI Hellas έκαναν εγγραφή από τότε που ξεκίνησε ο διαγωνισμός να μπουν στα προφίλ τους στο en.miui.com και να φτιάξουν τα προφίλ τους.
Μήπως θα έπρεπε με την εγγραφή στο sait να ενημερώνετε ότι πρέπει να κάνουν και εγγραφή στο en.miui.com?
Με άρεσε η απάντηση σου admin τους ξεφτίλισες, τι τσαρουχιά ήταν αυτή!!!! όπως και ενός παιδιού του Sam.
δωσουν συγχαρητηρια κλπ και κανενα ευχαριστω αντιθετως το κριτικαρουν κιολας και βγαζουν και γλωσσα..
ΑΝΗΘΙΚΟΣ πόλεμος από μέλη της Ινδίας με αφορμή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας....
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H K4rMa έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
ADMIN πρέπει να βγάλεις μια ανακοίνωση ότι όσα μέλη του MIUI Hellas έκαναν εγγραφή από τότε που ξεκίνησε ο διαγωνισμός να μπουν στα προφίλ τους στο en.miui.com και να φτιάξουν τα προφίλ τους.
Μήπως θα έπρεπε με την εγγραφή στο sait να ενημερώνετε ότι πρέπει να κάνουν και εγγραφή στο en.miui.com?
Με άρεσε η απάντηση σου admin τους ξεφτίλισες, τι τσαρουχιά ήταν αυτή!!!! όπως και ενός παιδιού του Sam.
αλλα οι περισσοτεροι ψηφοι ηταν λογω καλης οργανωσης και προωθησης που πηρε
σε αλλα ελληνικα sites/forums.
Και επισης δε πιστευω να κατσουν να δουνε τα IP matches απο καθε χωρα ειδικα της Ινδιας..χαχαχα
τωρα απο τη αλλη αμα μας θελουν δευτερους για "Χ" "ψ" λογους τοτε θα βρουνε αυτους με τα 2πλα 3πλα
accounts Απο μας και θα μας το παρουσιασουν σαν αιτια αποκλεισμου πρωτης θεσης. -
Είμαι από αυτούς που από την δεύτερη μέρα που άρχισε ο διαγωνισμός είπα ότι η νίκη ήταν σίγουρα δική μας. Αλλά το άσμα, Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, ισχύει σε ολο τον κόσμο. Η Ινδία είναι μια μεγάλη αγορά για την xiaomi και φοβάμαι ότι θα πάρει το 70%. Αν δεν γίνει και το δώσουν σε εμάς θα το εκτιμήσω πολύ. Αν όμως δώσουν την πρωτιά στους Ινδους οι οποίοι αντί να ανέβει το site τους, έπεσε, συγκρινοντας τα περσινά δεδομένα, τότε θα δούμε....Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
παιδια αυτο με το 70% τη ειναι τη πεζει?
-
Ο/H sakis117 έγραψε:
παιδια αυτο με το 70% τη ειναι τη πεζει?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ολο μλκιες αυτοι οι κινεζοι αμα ειναι τη την θελουνε τη ψηφοφορια αμα ειναι η αποφαση τους να καθοριζει ποιος θα βγει νικητης
pffff -
Από τη μία έχεις τα δίκια σου. Και εγώ όταν το είδα ξενέρωσα, αλλά ήταν στους όρους της ψηφοφορίας από την αρχή.
Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να ισχύει τουλάχιστον το αντίστροφο, δηλαδή 30% να αποφασίζουν αυτοί και 70% ότι βγάλει η κάλπη...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Από τη μία έχεις τα δικιά σου. Και εγώ όταν το είδα ξενέρωσα, αλλά ήταν στους όρους της ψηφοφορίας από την αρχή.
Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να ισχύει τουλάχιστον το αντίστροφο, δηλαδή 30% να αποφασίζουν αυτοί και 70% ότι βγάλει η κάλπη...
ή αλλιως
ξες 50%η ψηφοφορια και 50% αυτοι και αν χρειαζοταν μια ακομα ψηφοφορια αναμεσα στα δυο site ..
μου φαινεται και πιο δικαιο -
Ο/H rafailo έγραψε:
παιδια πήρα απάντηση από τον κ. Abhra
Να μία έξυπνη κίνηση του. Ελπίζω να πάρει τα λόγια του πίσω.
Και μονο που έγραψε για οικονομική κρίση ο ανύπαρκτος και πως δήθεν δεν θίγει κανέναν,επρεπε να ζητηθεί το ψηφιακό του κεφάλι επί πίνακι.-
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
A looser is always a looser, win or loose the looser attitude is always the same!
Χρόνια Πολλά και Καλά, Κεράστε Ξυδάκι.... Υπεύθυνα! -
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ζορίστικαν τα ινδιανακια;;; Να σας πω be cool.. Για να κανεις λογαριασμο θελει επιβεβαιωση απο τηλ οπότε ας τσεκάρουν αν εχουμε ενεργο λογαριασμο στα κινητα.. τι χαζομαρες ειναι αυτές οεο;;
-
Ο/H kostakoutas έγραψε:
Ο/H rafailo έγραψε:
παιδια πήρα απάντηση από τον κ. Abhra
Να μία έξυπνη κίνηση του. Ελπίζω να πάρει τα λόγια του πίσω.
Το θέμα είναι ότι σπίλωσε την τιτάνια προσπάθεια που κάναμε και έτσι όπως έκατσε και έκανε το post και ανέφερε κάποιους "fake" λογαριασμούς ας στρώσει τώρα το κ*λαράκι του και να ετοιμάσει ένα τεράστιο post με ΣΥΓΝΩΜΗ !!!
Όταν ήθελε να προσβάλλει ήξερε τι πρέπει να κάνει .... για να δούμε τώρα αν ξέρει να ζητάει σωστά συγνώμηMIUI Global 9.5.19.0