πατησα σήμερα στο cit touchpanel selftest και μου έβγαλε pass αν και τα '' αγγιγματα απο φαντάσματα" κάπου κάπου συνεχίζονται.... Αν είχε πρόβλημα το digitizer, δε θα το έκανε και στο TWRP ???
ειχα tempered glass αλλά τ εβγαλα γτ νόμιζα ότι ήταν εκεί το πρόβλημα ,τώρα έχει μόνο την οθόνη ούτε ζελατίνα ούτε τπτ κ πάλι κάνει κόλπα.. Παταει μόνο του αλλά μόνο στο κάτω μέρος της οθόνης πάνω απ τα κουμπιά
ειχα tempered glass αλλά τ εβγαλα γτ νόμιζα ότι ήταν εκεί το πρόβλημα ,τώρα έχει μόνο την οθόνη ούτε ζελατίνα ούτε τπτ κ πάλι κάνει κόλπα.. Παταει μόνο του αλλά μόνο στο κάτω μέρος της οθόνης πάνω απ τα κουμπιά
Σε ποιο σημείο είσαι τώρα; τι έχεις κάνει;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Μου έκανε και εμένα το 'ίδιο προχθές που πέρασα την 6.1.14 και πήγαινα να τρελαθώ.
Ήμουν έτοιμος να περάσω άλλη ρομ αλλά τελικά έστρωσε μετά από 3 προσπάθειες καθαρισμού cache-dalvik και επανεκίννησης.
Γνώμη μου: Δοκίμασε να περάσεις άλλη ρομ (ισως σταθερή) και κάνε αρκετούς καθαρισμούς και επανεκιννήσεις πριν καταλήξεις.
Καλή τύχη
@pechr μονο οθονη ..ουτε tempered ουτε ζελατινα και μετα απο μια εβδομαδα και διχως προβλημα σημερα ξεκινησε τα πανηγυρια..... θελω τωρα να κατσω να του κανω ενα clean install να τα σβησω ολα αππο μεσα και να δω ...πριν παρω την μεγαλη αποφαση να το στειλω πισω (2 μηνες και στο περιμενε).... φοραω την 5.31.12
@pechr μονο οθονη ..ουτε tempered ουτε ζελατινα και μετα απο μια εβδομαδα και διχως προβλημα σημερα ξεκινησε τα πανηγυρια..... θελω τωρα να κατσω να του κανω ενα clean install να τα σβησω ολα αππο μεσα και να δω ...πριν παρω την μεγαλη αποφαση να το στειλω πισω (2 μηνες και στο περιμενε).... φοραω την 5.31.12
Σωστά.. Κάνε ένα clean install από της οδηγίες του Καίσαρα και βλέπουμε. Δεν έχει το Forum προβληματικές ROM, όμως προβληματική εγκατάσταση μπορεί να σου γίνει λόγω κατεστραμένου αρχείου.
Τσέκαρε και τα md5 όταν κατεβάσεις τη ROM.
Από την στιγμή που δεν στο κάνει στο TWRP λογικά είναι θέμα εγκατάστασης της ROM.
Όταν θα έχεις νεότερα κάνε μία ανατροφοδότηση(feedback) στο θέμα εδώ.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)