Ο/H aggelosd έγραψε:
Το βρήκα. Δεν είχα καταλάβει ότι μιλούσες για το πρόγραμμα Ασφάλεια πήγαινα στις ρυθμίσεις εγώ. Ευχαριστώ
[GTV-5.12.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/1 15:07)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Καλημέρα σε όλους!! Να ρωτήσω... Μπορεί σήμερα ή αύριο, να κυκλοφορήσει η marshmallow, αυτό όμως σημαίνει ότι θα την δούμε εδώ, άμεσα, ή να περιμένουμε Παρασκευή, όπως κάθε ρομ;;good is never enough...always you can do better.....
-
Τέλος Γενάρη, αρχές Φλεβάρη.Ο/H Emplokeas έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!! Να ρωτήσω... Μπορεί σήμερα ή αύριο, να κυκλοφορήσει η marshmallow, αυτό όμως σημαίνει ότι θα την δούμε εδώ, άμεσα, ή να περιμένουμε Παρασκευή, όπως κάθε ρομ;;
-
την δοκιμασα 3-4 μερες και μου φαινεται καπως χειροτερη απο την προηγουμενη σε θεματα μπαταριας και ram. ακομα πιστευω η 12.24 ειναι η καλυτερη που εχω βαλει στο κινητο και γυρισα σε αυτη. αν καποιος τα κοιταει στο redmi 2 td η 12.24 εχει antutu 23485 ενω η 12.31 23265. δεν βρηκα ιδιαιτερα προβληματα παντως σε αυτη, απλα η αισθηση να το πω που μου αφησε ειναι πως η προηγουμενη ειναι καλυτερη. καλη χρονια!
-
Συμφωνώ με τον Mikrokabouro όσον αφορά την μπαταρία και τη Ram και έχω να προσθαίσω ότι μου έκανε αρκετά σκαλώματα όταν χρησιμοποίησα τον πλοηγό της Miui. Επίσης, ποτέ δεν μπόρεσα να συνδεθώ με τον Google λογαριασμό μου στο swiftkey ώστε να συγχρονιστεί. Κατά τα άλλα δουλεύει αρκετά καλά. Να ενημερώσω ότι έκανα clean instal σε Redmi Note 4G.
-
-
Ε ναι λογικάΟ/H aggelosd έγραψε:
αν βγει νέα ρομ για αναβάθμιση απλώς πάμε και μέσω ota κάνουμε την αναβάθμιση;;;
-
Αναφέρεσαι σε νέα stable έκδοση ή σε dev ;Ο/H aggelosd έγραψε:
αν βγει νέα ρομ για αναβάθμιση απλώς πάμε και μέσω ota κάνουμε την αναβάθμιση;;;
Οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως γράφουν οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα του θέματος όπου υπάρχουν και τα link για την dev rom και βγαίνουν κάθε Παρασκευή.
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
ή
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) -
Θα συμφωνήσω με τους δύο προλαλήσαντες σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας. Καθαρή εγκατάσταση σε Redmi Note 2, ισορροπημένη λειτουργία, φωτεινότητα χειροκίνητα στο 40% περίπου, συγχρονισμός ανενεργός, ασύρματο ενεργό, χωρίς πολλές κλήσεις, βγάζει 4 και κάτι ώρες οθόνης και η μπαταρία έφτασε στο 10% και λιγότερο. Με τις ίδιες ρυθμίσεις μετά από πλήρη φόρτιση, με οθόνη ενεργή 30 λεπτά, είναι στο 90%.
Edit: Αναφέρομαι σε dev έκδοση.There is no place like 127.0.0.1 -
Καλησπέρα, πήρα σήμερα από ένα μαγαζι κοντά στο σπίτι Pistons. Οι ρυθμίσεις των ακουστικών όμως έχουν ένα bug. Υπάρχει ρύθμιση στον Ήχο που κάνει τα κουμπάκια είτε να αυξομειώνουν την ένταση, είτε να αλλάζουν τα τραγούδια. Όμως έχει κολλήσει η βελόνα και γίνεται μόνο το πρώτο όποια ρύθμιση και να επιλέξεις.
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είναι αυθεντικά τα πιστονια?Στο ΛΕΩ γιατί εχω φάει 3 ζευγάρια μουφες!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ως γνήσια τα διαφημίζουν και το τονίζουν και σε κουτί ΜΙ. Τώρα ένας Θεός ξέρει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα