Πάντα ενεργό το έχω + αυτόματη σύνδεση στα ασύρματα δίκτυα που χρησιμοποιώ τακτικάΟ/H baiosss έγραψε:
Επίσης στις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi υπάρχει επιλογή να είναι ενεργό πάντα ή όταν είναι συνδεδεμένο. Εσείς σε ποια επιλογή το βαζετε γενικά?
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[GTV-5.12.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/1 15:07)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Πάντα ενεργό, και ενεργοποιημένη η επιλογή Βελτιστοποίηση Wi-Fi.
-
Πάντα ενεργό + Σάρωση πάντα + Βελτιστοποίηση Wi-Fi
-
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
καλησπερα νομιζω οτι βρηκα ενα μικρο κομματι που θελει μεταφραση στον βαθυ καθαρισμο του τηλ σας δινω screenshot
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Επίσης στις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi υπάρχει επιλογή να είναι ενεργό πάντα ή όταν είναι συνδεδεμένο. Εσείς σε ποια επιλογή το βαζετε γενικά?
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Πάντα ενεργό, και ενεργοποιημένη η επιλογή Βελτιστοποίηση Wi-Fi.
Ο/H roseman1986 έγραψε:
Πάντα ενεργό + Σάρωση πάντα + Βελτιστοποίηση Wi-Fi
Οπότε μάλλον ή συσκευή μου είναι προβληματική και θα την στείλω. 4 και 5 ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ παρά μόνο αν το φτάσω στο 3% μπαταρία.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H baiosss έγραψε:
Οπότε μάλλον ή συσκευή μου είναι προβληματική και θα την στείλω. 4 και 5 ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ παρά μόνο αν το φτάσω στο 3% μπαταρία.
-
Και εμένα μου έκανε παρόμοια. Ακολουθησα τις οδηγίες των υπευθύνων και έκανα τα wipes και την πλήρη φόρτιση. Χθες που ήταν και η πρώτη μερα είχε τα ίδια (γρήγορη αποφόρτιση) . Σήμερα όμως δείχνει να στρώνει και να αντέχει 20-30% περισσότερο. Αν καλυτερέψει και αύριο τότε σημαίνει πως φταίμε εμείς οι users και όχι οι Ρομ μας.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μόλις ανακοινώθηκε στο en.miui ότι στις 5/1/2016 θα δώσουν 7.1(!?) stable
MIUI 7.1 Global Stable Build To Roll Out On January 5, 2016! - News - Xiaomi MIUI Official Forum
Devices getting MIUI 7.1 global stable build on Jan. 5, 2016 are:
Mi 3, Mi 4, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 / Prime, Redmi 1S, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3G, Mi Pad
Θα δώσουν και developers 7.1!?
good is never enough...always you can do better..... -
Έχω την αίσθηση πως δεν θα γίνει καμία δραματική αλλαγή.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Μόλις ανακοινώθηκε στο en.miui ότι στις 5/1/2016 θα δώσουν 7.1(!?) stable
MIUI 7.1 Global Stable Build To Roll Out On January 5, 2016! - News - Xiaomi MIUI Official Forum
Devices getting MIUI 7.1 global stable build on Jan. 5, 2016 are:
Mi 3, Mi 4, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 / Prime, Redmi 1S, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3G, Mi Pad
Θα δώσουν και developers 7.1!?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα