Ειχα το ίδιο θέμα αλλά τελικά υπεύθυνο ήταν το mi key...
Redmi note 2 προβλημα με ενταση ηχου
-
-
Δεν το έχω κ δεν το χρησιμοποιώ, εκτός κ αν αναφερεσαι στο πρόγραμμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αναφερομαι στη συσκευή (mi key) ! Υπομονή θα βρεθεί η λύση..
-
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, ότι δοκιμασία δεν είχε επιτυχία.......κ το να χάνω κλήσεις όταν είναι εργαλείο της δουλειάς είναι μεγάλο πρόβλημα.
Τελικα αφου δεν ηξερα τι αλλο να κανω, δοκιμασα την επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις κ μαλλον εκανα μεγαλη πατατα. Τωρα ξεκιναει το κινητο κ φτανοντας στο σημειο για ρυθμιση γλωσσας κ μοντεμ, στο τριτο βημα ρυθμιση για το cloud εκει σταματαει κ οτι κ αν βαλω σαν επιλογη μου λεει οτι το cloud δεν δουλευει κ ξαναγυρναει στην αρχη της ρυθμισης για το cloud. Δεν προσπερναει με κανενα τροπο το βημα αυτο.....εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους ακομα κ την παραλειψη του βηματος αυτου, αλλα το ιδιο αποτελεσμα. Αναφερει οτι το cloud δεν λειτουργει κ ξαναγυρναει στην αρχη για ρυθμιση του cloud......, καποια βοηθεια του τι μπορω πλεον να κανω;;;;;;;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vasagr έγραψε:
Τελικα αφου δεν ηξερα τι αλλο να κανω, δοκιμασα την επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις κ μαλλον εκανα μεγαλη πατατα. Τωρα ξεκιναει το κινητο κ φτανοντας στο σημειο για ρυθμιση γλωσσας κ μοντεμ, στο τριτο βημα ρυθμιση για το cloud εκει σταματαει κ οτι κ αν βαλω σαν επιλογη μου λεει οτι το cloud δεν δουλευει κ ξαναγυρναει στην αρχη της ρυθμισης για το cloud. Δεν προσπερναει με κανενα τροπο το βημα αυτο.....εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους ακομα κ την παραλειψη του βηματος αυτου, αλλα το ιδιο αποτελεσμα. Αναφερει οτι το cloud δεν λειτουργει κ ξαναγυρναει στην αρχη για ρυθμιση του cloud......, καποια βοηθεια του τι μπορω πλεον να κανω;;;;;;;
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα γυρίσεις την Γλώσσα στα ΑΓΓΛΙΚΑ μέχρι να τελειώσεις το σετάρισμα της συσκευής σου.
Υπάρχει ένα BUG στο Mi-Account/Mi-Cloud με όλες τις γλώσσες πλην των Αγγλικών.
Όταν τελειώσεις το Setup (τις Αρχικές ρυθμίσεις), μπορείς μετά να γυρίσεις άφοβα στα Ελληνικά και θα είσαι οκ.
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Καλα δεν υπαρχει να ειναι τοσο απλο......, το δοκιμασα κ ολα μια χαρα. Νομιζα οτι εκανα φοβερη μαλ..... κ θα εκλαιγα το κινητο.
Σας ευχαριστω παιδια παρα πολυ!!!!!!!!! -
Ο/H vasagr έγραψε:
Καλα δεν υπαρχει να ειναι τοσο απλο......, το δοκιμασα κ ολα μια χαρα. Νομιζα οτι εκανα φοβερη μαλ..... κ θα εκλαιγα το κινητο.
Σας ευχαριστω παιδια παρα πολυ!!!!!!!!!
Ότι θες εδώ είμαστε...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Δυστυχως οτι κ αν προσπαθησα το προβλημα δεν διορθωθηκε, εχω ξεμεινει απο ιδεες.
Αν καποιος εχει καμια ακομα να δοκιμασουμε.......... -
Ο/H vasagr έγραψε:
Δυστυχως οτι κ αν προσπαθησα το προβλημα δεν διορθωθηκε, εχω ξεμεινει απο ιδεες.
Αν καποιος εχει καμια ακομα να δοκιμασουμε..........
Δεν είπες ότι διορθώθηκε το πρόβλημα; Παραμένει το ίδιο...;;;Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Ναι δυστυχώς, παραμένει κ είναι άκρως εκνευριστικο....
Καθαρή εγκατάσταση με sp flash tool και καπάκι την τελευταία ελληνική ρομΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0