Διαφήμιση

Καλή εφαρμογή για 160 ελληνικούς χαρακτήρες (μικρά & Κεφαλαία) στα sms;

• Η ΡΟΜ έφταιγε.... Γύρισα στην 6.2.21 και όλα ΟΚ....

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H nightheron έγραψε:

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κάτι από αυτό που ζητάμε;
      Γράφετε Όλοι για τον theo0s αλλά αναφερόμαστε ακόμη για το MIUI V4. Συνεπώς για εμάς με MIUI V7 δεν υπάρχει καμία λύση που θέλουμε ότι και να γράφουμε να πηγαίνει κεφαλαία.
      Έφτασα εδώ μετά από 2 ανακατευθύνσεις, αλλά απάντηση δεν βλέπω να υπάρχει σε όλο το νήμα.
      Άρα square 1
      Διαβάζοντας εδώ τα μηνύματά σου και τις απαντήσεις που πήρες, αλλά και τις προτάσεις για άλλες τρίτες εφαρμογές μηνυμάτων SMS που έχουν γραφτεί κατά καιρούς σε αυτό το θέμα αλλά και σε άλλα σημεία του forum, δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σου λείπει και τι ακριβώς ζητάς.

Ας το ξεκαθαρίσουμε. Έχει αναφερθεί ότι η σημερινή έκδοση που φοράει το MIUI modάρεται με τον εξής τρόπο. Γυρίζεις σε κεφάλαια και γράφει κανονικά 160 γράμματα. Στο forum γράφει η αρχική μορφή του theoso τα έκανε όλα κεφαλαία με τη μια. Ψάχνω αυτή τη μορφή. Ότι έχω βρει είναι για miui v4 και τίποτα άλλο. Μπορώ να βρω αυτή τη μορφή;;. Σέβομαι πολύ τη δουλειά σου και ξέρω τι βλάκας είμαι που ψάχνω λάθος. Αλλά αν μπορείς μη με ανακατευθύνεις, σε παρακαλώ. Πες μου πχ "δεν υπάρχει πια αυτό που ζητάς" ή "δεν έχω ιδέα που είναι", σε ευχαριστώ. Χριστός ανέστη.

ΥΓ ο sebsch1991 τα είχε καταφέρει, αλλά ο noobας επειδή δεν εφαρμοζόταν στις καινούριες εκδόσεις το έβγαλε από το site του και δεν το δίνει κατά παραγγελία. Αντικαθιστουσα με το παλιό mms.apk το καινούριο και όλα λειτουργούσαν, γύρισα σε stable και το έχασα ο βλαξ. Τώρα περιπέτεια...

ΥΓ2 αν κάτι μισώ στη Xiaomi πρώτον είναι οι locked bootloaders που δε με επηρεάζει βέβαια, και δεύτερο ότι τόσα χρόνια δεν έχει προσφέρει 160sms capability . Αυτά τα δύο με έχουν ξενερώσει χειρότερα και από την HTC ...

Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H nightheron έγραψε:

Ας το ξεκαθαρίσουμε. Έχει αναφερθεί ότι η σημερινή έκδοση που φοράει το MIUI modάρεται με τον εξής τρόπο. Γυρίζεις σε κεφάλαια και γράφει κανονικά 160 γράμματα. Στο forum γράφει η αρχική μορφή του theoso τα έκανε όλα κεφαλαία με τη μια. Ψάχνω αυτή τη μορφή. Ότι έχω βρει είναι για miui v4 και τίποτα άλλο. Μπορώ να βρω αυτή τη μορφή;;. Σέβομαι πολύ τη δουλειά σου και ξέρω τι βλάκας είμαι που ψάχνω λάθος. Αλλά αν μπορείς μη με ανακατευθύνεις, σε παρακαλώ. Πες μου πχ "δεν υπάρχει πια αυτό που ζητάς" ή "δεν έχω ιδέα που είναι", σε ευχαριστώ. Χριστός ανέστη.

ΥΓ ο sebsch1991 τα είχε καταφέρει, αλλά ο noobας επειδή δεν εφαρμοζόταν στις καινούριες εκδόσεις το έβγαλε από το site του και δεν το δίνει κατά παραγγελία. Αντικαθιστουσα με το παλιό mms.apk το καινούριο και όλα λειτουργούσαν, γύρισα σε stable και το έχασα ο βλαξ. Τώρα περιπέτεια...

ΥΓ2 αν κάτι μισώ στη Xiaomi πρώτον είναι οι locked bootloaders που δε με επηρεάζει βέβαια, και δεύτερο ότι τόσα χρόνια δεν έχει προσφέρει 160sms capability . Αυτά τα δύο με έχουν ξενερώσει χειρότερα και από την HTC ...

Καταλαβαίνεις βέβαια, ότι η αρχική μορφή θα σου μετατρέπει πάντα και τα εισερχόμενα σε κεφαλαία!!!
      Εφόσον έχεις stable στο Mi2S και φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι συχνές αναβαθμίσεις, πες μου ποια stable έχεις να σου το ετοιμάσω κατ'εξαίρεση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H nightheron έγραψε:

Καταλαβαίνεις βέβαια, ότι η αρχική μορφή θα σου μετατρέπει πάντα και τα εισερχόμενα σε κεφαλαία!!!
      Εφόσον έχεις stable στο Mi2S και φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι συχνές αναβαθμίσεις, πες μου ποια stable έχεις να σου το ετοιμάσω κατ'εξαίρεση.

Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά με σκλαβώνεις με κάτι τέτοιο και δε μπορώ να δεχτώ να σε βάλω σε έξτρα κόπο για χάρη μου. Θα βολευτώ με τη λύση που έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Η απάντηση σου όμως δείχνει ότι δεν υπάρχει άλλος που το έχει καταφέρει στο miui v7. Δεν μπορεί η Xiaomi να σε προσλάβει για δύο τρεις μήνες να τους δείξεις πως γίνεται, τελείως noobάδες είναι και αυτοί; ο seb το σταμάτησε γιατί κράσαρε η εφαρμογή με τη μόντα του. Ευχαριστώ πάντως φίλε μου. True Open Knowledge spirit και έτοιμος να βοηθήσεις. Σα να μου το έκανες. Καλή συνέχεια διακοπών!

• Ο/H nightheron έγραψε:

Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά με σκλαβώνεις με κάτι τέτοιο και δε μπορώ να δεχτώ να σε βάλω σε έξτρα κόπο για χάρη μου. Θα βολευτώ με τη λύση που έχεις κάνει μέχρι στιγμής. Η απάντηση σου όμως δείχνει ότι δεν υπάρχει άλλος που το έχει καταφέρει στο miui v7. Δεν μπορεί η Xiaomi να σε προσλάβει για δύο τρεις μήνες να τους δείξεις πως γίνεται, τελείως noobάδες είναι και αυτοί; ο seb το σταμάτησε γιατί κράσαρε η εφαρμογή με τη μόντα του. Ευχαριστώ πάντως φίλε μου. True Open Knowledge spirit και έτοιμος να βοηθήσεις. Σα να μου το έκανες. Καλή συνέχεια διακοπών!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά οι Κινέζοι ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και πιστεύω ότι δεν τους ενδιαφέρει και τόσο προς το παρόν, διότι δεν έχει κάτι να προσφέρει αυτό στην Κινέζικη γλώσσα ή τέλος πάντων στις γλώσσες που τους ενδιαφέρει λόγω των δισεκατομμυρίων καταναλωτών (Κίνα, Ινδία κλπ ) :) Πιστεύω ότι όπως είναι αυτή την στιγμή θα σε βολέψει και εσένα με τον καιρό, αλλά αν το θέλεις... 5 λεπτά με το ρολόι είναι.
    • Καλησπέρα δοκιμασία και εγώ το chomp SMS σε redmi 3 pro και ανοίγει και κλείνει στα καπάκια η εφαρμογή, την έχω ορίσει σαν default .

Κάποια άλλη για dual sim και 160 χαρακτήρες?
    • Και εγώ σε Note 3 δεν μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες... Ακόμα και αν βάλω να γράψεις με κεφαλαίους χαρακτήρες...
      Κάποια λύση;
      Ευχαριστώ!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ovelix5 έγραψε:

Και εγώ σε Note 3 δεν μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες... Ακόμα και αν βάλω να γράψεις με κεφαλαίους χαρακτήρες...
      Κάποια λύση;
      Ευχαριστώ!!
      Υπάρχουν ανερτημένα εδώ (ανα συσκευή), τα απαραίτητα αρχεία για όσους δεν έχουν την Ελληνική ROM .
    • Δυστυχώς δεν γνωρίζω τη διαδικασία και η έκδοση που έχει η συσκευή μου είναι 6.1.29......

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H ovelix5 έγραψε:

Δυστυχώς δεν γνωρίζω τη διαδικασία και η έκδοση που έχει η συσκευή μου είναι 6.1.29......

Δεν τα ενσωματώναμε ακόμα στις ROM (πριν λίγο καιρό ξεκινήσαμε) και αν έχεις την Ελληνική, σωστά δεν σου δουλεύει το MOD γιατί δεν υπάρχει. Πρέπει να το βάλεις εσύ. Το εγκαθιστάς όπως βάζεις και τις ROM. Το αντίστοιχο αρχείο της 6.1.29 έχει κατέβει αλλά υπάρχει διαθέσιμο αν το θέλεις να στο ανεβάσω. Αλλά γιατί δεν προχωράς σε μια νεώτερη ROM;
    • Σε ευχαριστώ καταρχήν για τις διευκρινήσεις!!
      Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το όλο "κόλπο"...
      Η "εντολή" του ανθρώπου που μου πέρασε αυτή τη ρομ ήταν να μη κάνω και την αναβάθμιση που μου βγάζει από την ενημέρωση και έτσι πράττω...

• Διαφήμιση
    • Ο/H ovelix5 έγραψε:

Σε ευχαριστώ καταρχήν για τις διευκρινήσεις!!
      Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το όλο "κόλπο"...
      Η "εντολή" του ανθρώπου που μου πέρασε αυτή τη ρομ ήταν να μη κάνω και την αναβάθμιση που μου βγάζει από την ενημέρωση και έτσι πράττω...

Βάλε τουλάχιστον μια εφαρμογή από το Google Play να έχεις την δυνατότητα αποστολής 160 χαρακτήρων και να μην χρεώνεσαι διπλά μηνύματα ;)