καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά.Πραγματικά πολύ καλό το review φίλε sam. Εγώ το παρήγγειλα απο το vickmall στις 18/12 και στις 29/12 ήταν εδώ. Το κινητό το έχω πάρει για τον άντρα μου και έχω απορίες σε κάποια θέματα ρυθμίσεων (φαντάζομαι οτι είναι που απλά δν μπορώ να τις βρω) θα μπορούσατε να με βοηθήσετε παρακαλώ?
Καταρχήν όταν γράφει μήνυμα κάνει δόνηση.Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό?
Κατά δεύτερον όταν του στέλνει κάποιος μήνυμα έστω και αν είναι μέσα στις επαφές δεν εμφανίζει την επαφή όπως είναι αποθηκευμένη στη sim το εμφανίζει σαν άγνωστο νούμερο με το πρόθεμα της Ελλάδας +30 αυτό αλλάζει? Προς το παρόν αυτά αν έχω κάτι άλλο θα σας ρωτήσω
Ευχαριστώ πολύ, αυτό με τις επαφές δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη για να βρω λύση...Αν βάλεις σε όλες τις επαφές μπροστά το +30 τις εμφανίζει?(οχι πως είναι λύση αλλά απλά ρωτάω)...
Υπάρχει σχετική εφαρμογή στο Play Store που λέγεται Number Fixer και κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά.. Βάζει το +30 αλλά δεν ξέρω αν θα λύσει το πρόβλημα σου..
Μια αρκετά καλή προσφορά έπεσε στο μάτι μου και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας για όποιον σκέφτετε να αγοράσει τη συσκευή,στο EU warehouse του gearbest η 32gb έκδοση σε πολύ καλή τιμή(αγγλική αποθήκη αν δεν κάνω λάθος) + μετάφορικά UPS,για όποιον το θέλει άμεσα και χωρίς το φόβο τελωνείου...
Χρήση Κουπονιού Note3GoldenEU EDIT : Περίπου 60 τεμ ακόμη