Διαφήμιση

Mi3 εγκατάσταση GTV ROM με το miflash Διάφορα κουλά!

• Mi3 εγκατάσταση GTV ROM με το miflash Διάφορα κουλά!

Εχω ένα Μι3 και είχε μια παλιά (1 έτους) dev ROM , και είπα να το αναβαθμίσω...

Πήγα κατέβασα το miflash και μια κινέζικη ΡΟΜ KDZ και την πέρασα με τον 3ο τρόπο.
      ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Μετά κατέβασα την τελευταία Ελληνική ρομ, και την πέρασα με το κινητο ανοιχτό απο τον updater, εκανα και wipe απο το MI recovery,
      Αλλά με το που ξεκίνησε παρατήρησα ότι είχε και άλλες γλώσσες εκτος ελληνικών- αγγλικών, είχε καμια 20αρια γλώσσες περίπου! ξέρω ότι οι ελληνικές ΡΟΜ δεν έχουν άλλες γλώσσες.
      Παρόλλα αυτά είδα στο μενού ότι είναι περασμένη η ελληνική ΡΟΜ όπώτε είπα να το αγνοήσω .
      στο πρώτο bootarisma μου πέταξε ένα error(Δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone εχει σταματήσει) και το έκλεισα , αλλά δεν ξαναβγηκε .μετά πήγα να κατεβάσω ενημέρωση του google keyboard και μου λεεί δεν ηταν δυνατή η λήψη ενημέρωσης για την εφαρμογή "πληκτρολόγιο της Google" λόγο κάποιου σφάλματος. (Σφάλμα ανάκτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη... κτλ κτλ κτλ...
      τι έκανα λάθος?? τι κουλά είναι όλα αυτά;?
    • Ότας πας από Stable σε Developer και το αντίθετο πρέπει να κάνεις Fastory Reset πριν βάλεις την rom όπως λένε τα παιδιά.
      Εδώ και πολύ καιρό και οι ελληνικές έχουν σχεδόν όλες τις γλώσες μέσα.