Έχω απαντήσει στο Blog του και περιμένω να δω αν θα το δημοσιεύσει.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Σαχλαμάρες o Βλαχάκης;;;;;; Πιπέρι....![]()
Xiaomi Ελλάδα
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H kostas10 έγραψε:
Παντα χαλαρός καρνταση μου @derveni... ο χρόνος θα δείξει... οπως τα λες! Τους ειχα στείλει μηνυμα και μου είχαν πει θα με ενημερωσουν εαν και οποτε ερθουν Ελλάδα... χαχα!
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
Να στρωσω τα κοκκινα χαλια...
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Σαχλαμάρες o Βλαχάκης;;;;;; Πιπέρι....
-
Γνώμη μας είναι πως είναι αδύνατον να συμβεί κάτι τέτοιο σε Ευρωπαϊκό έδαφος, με τα τωρινά δεδομένα.
Καραδοκούν για μηνύσεις οι άλλες εταιρείες για το γνωστό πόλεμο πατεντών.
Αν δεν διευθετήσει η Xiaomi αυτές τις εκρεμότητες δεν θα μπορέσει να μπει επίσημα σε ευρωπαϊκή χώρα.
Θα περιμένουμε να δούμε τι τελικά θα ισχύει μέχρι τις γιορτές που αναφέρει το άρθρο... -
-
Στο 28 μήνυμα είναι η απάντησή μου....
Η Xiaomi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα; [Αποκλειστικό] | Techblog.gr -
25 απαντήσεις βλέπω σε αυτό το θέμα εγώ... Και διέγραψαν και το ποστ του τύπου που λέει ότι δουλεύει για την εταιρία που θα είναι ο αντιπρόσωπος της Xiaomi.
Η κατάσταση εξελίσσεται σε σήριαλ! -
Ο/H ev3rflow έγραψε:
25 απαντήσεις βλέπω σε αυτό το θέμα εγώ... Και διέγραψαν και το ποστ του τύπου που λέει ότι δουλεύει για την εταιρία που θα είναι ο αντιπρόσωπος της Xiaomi.
Η κατάσταση εξελίσσεται σε σήριαλ!
-
Τα έσβησε μάλλον...κι εγώ 25 απαντήσεις βλέπω
-
- Καλημέρα. Η επίσημη αντιπροσωπία της Xiaomi είναι εδώ, σωστά;
- Ναι...ε σχεδόν δηλαδή...ε περίπου...ε..εντάξει όχι ακριβώς ακριβώς επίσημη...αλλά την λές και επίσημη...ε δηλαδή...περίπου επίσημη...
Είναι ΑΛΗΤΕΣ οι άνθρωποι! Τα παίρνουν για να παραπλανήσουν τον κόσμο και βγάζουν "ειδήσεις" για τα κλίκ. ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ εδώ και χρόνια οτι είναι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ! Ο τρόπος που κινούνται έχει να κάνει ΜΟΝΟ με τα κλίκ και ΤΙΠΟΤΕ άλλο! Όποιος δεν το βλέπει ... είναι παντελώς άσχετος και χάφτει περισσότερα από τις μύγες!
Πριν λίγο καιρό, είδα ότι κάποιος mod (αν δεν κάνω λάθος) αναπαράγει "ειδήσεις" από το συγκεκριμένο site. Και είπα οτι είναι κρίμα...γιατί τις π@π@ριές μπορούμε να τις διαβάσουμε ΠΑΝΤΟΥ στο διαδίκτυο, δεν είναι ανάγκη να μας τις υποδεικνύουν. Τότε με είπατε απότομο. Ήμουν, δεν λέω. Αλλά είναι κρίμα πραγματικά να βάζετε σκουπίδια στις πρώτες σελίδες αυτού του πολύ δυνατού ιστότοπου που με τόσο κόπο διατηρείτε.
Το teckblog έτσι ζει! Το είπε κάποιος ακόμα σε άλλη μεριά: Ούτε η Espresso τόση συγχωνευμένη π@π@ρολογία!!!
Το σβήσιμο των post τα λέει όλα νομίζω!
Γενικά το blog του στηρίζεται στην ασχετοσύνη του Έλληνα που τρώει το κουτόχορτο πρίν του το σερβίρουν! Δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο θέμα! Είναι γενικό το κακό!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ποιος έχει τόσο μεγάλη τσέπη για να την φτιάξει εδώ;; Θέλει πολλά κοτσια...πολλά λεφτα....και λόγο οανεντας όπου έχει καταχωρηθεί ΜΟΝΟ για κινεζική αγορά δεν μπορεί να έρθει επίσημα ούτε καν στην ευρωπαϊκή αγορά και θα έρθεισυην ελληνική αγορά...είναι λίγο έως πολύ αστείο...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες