25 Δεκ 8th 2016, 6:22pm Και αυτό εδώ μουφα λέτε να είναι? Η XIAOMI ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ είσοδό της στην ελληνική αγορά
26 Δεκ 8th 2016, 6:30pm Για διάβασε το #24 .... Official Miui Global Beta Tester XTreme Rom Version by Greek Team... Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά.... Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
27 Δεκ 8th 2016, 10:13pm χχχμμμ t***blog και Άγιος ο Θεός αχαχαχαχαχ !!! Πάντως είμαι περίεργος για την εξέλιξη της όλης φάσης .
28 Xiaomi Ελλάδα Δεκ 8th 2016, 10:27pm Βρε λέτε ο ΑλεΚΣης να μας φέρει και την Xioami στην Ελλάδα :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
29 Δεκ 9th 2016, 7:27am Ο/H pavlidisc έγραψε: Βρε λέτε ο ΑλεΚΣης να μας φέρει και την Xioami στην Ελλάδα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο θα είναι αναπτηξη.....χαχαχαχα Official Miui Global Beta Tester XTreme Rom Version by Greek Team... Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά.... Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
30 Δεκ 9th 2016, 7:00pm Δεν καταλαβαινω για πιο λογο απορειτε. Οι επενδυσεις δεν ηταν ο λογος που πηγε κινα; Αυτο ειναι, για την xiaomi ειχε παει συγκεκριμενα, απλα δεν το ειπε ανοιχτα.
31 Xiaomi Ελλάδα Δεκ 16th 2016, 3:45am @derveni @MIUI_ART τι έγινε τελικα με την Xiaomi?? Πατέντες, φακελοι στις Βρυξέλλες, μικρές αγορες... λύθηκαν ολα μπαμ μπαμ?? :p REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV