Διαφήμιση

Γενικά προβλήματα μια με Redmi Note 2 Prime...

• Γενικά προβλήματα μια με Redmi Note 2 Prime...

Καλησπέρα σε όλους,
      Έχω το κινητό περιπου 2 βδομάδες το οποίο πάει σφαίρα...Μπαταρία φοβερή και γενικά ένα πολύ καλό value for money κινητό(αγορασμενο 125€ με κουπόνι 25% discount από το insomnia )...
      Αλλά...
      1) Μυνήματα
      Στην ελληνική γλώσσα οι χαρακτήρες είναι μόνο 60 και πρέπει να χρεώσεις 2 και 3 μυνήματα για να γράψεις αυτό που θες,
      2) PC suite
      Ο υπολογιστής με windows 10 δε βλέπει το κινητό, έχω κατεβάσει όλα τα PC suite που είναι διαθέσιμα από το foroum και πάλι δε το βλέπει. Άλλαξα καλώδια , επανεκκινήσεις και πάλι τίποτα. Βέβαια να σημείωσω πως πριν περάσω την 5.12.10 το κινητό το έβλεπα κανονικά,
      3) Επίσης έχει χαθεί και ή επιλογή της γραμματοσειράς...

Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει καλό θα ήταν

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • RE: Γενικά προβλήματα μια με Redmi Note 2 Prime...

Ο/H gerasimos83 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους,
      Έχω το κινητό περιπου 2 βδομάδες το οποίο πάει σφαίρα...Μπαταρία φοβερή και γενικά ένα πολύ καλό value for money κινητό(αγορασμενο 125€ με κουπόνι 25% discount από το insomnia )...
      Αλλά...
      1) Μυνήματα
      Στην ελληνική γλώσσα οι χαρακτήρες είναι μόνο 60 και πρέπει να χρεώσεις 2 και 3 μυνήματα για να γράψεις αυτό που θες,
      2) PC suite
      Ο υπολογιστής με windows 10 δε βλέπει το κινητό, έχω κατεβάσει όλα τα PC suite που είναι διαθέσιμα από το foroum και πάλι δε το βλέπει. Άλλαξα καλώδια , επανεκκινήσεις και πάλι τίποτα. Βέβαια να σημείωσω πως πριν περάσω την 5.12.10 το κινητό το έβλεπα κανονικά,
      4) Και κάτι τελευταίο, όταν ανοίγω τα δεδομένα κατά τη διάρκεια της περιήγησης και χωρίς να τα ενεργοποιήσω μερικές φορές μου ανοίγει μαζί και το Bluetooth και το GPS και το WiFi με αποτέλεσμα να μου τρώει τη μπαταρία πολύ γρήγορα...

Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει καλό θα ήταν

Ευχαριστώ

• Ο/H gerasimos83 έγραψε:

1) Μυνήματα
      Υπάρχει apk εδώ μέσα στο φόρουμ που σου επιτρέπει να στέλνεις μέχρι 140 αλλά πρέπει να είναι κεφαλαία
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gerasimos83 έγραψε:

2) PC suite
      Πρέπει να απενεργοποιήσεις προσωρινά το digital driver enforcing στα 10άρια και θα περαστεί driver οπότε θα είσαι μια χάρα. Αν δεν είναι αυτό δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το Usb Debugging

Ο/H gerasimos83 έγραψε:

Αυτό ήταν bug αλλά αν δεν με γελά η μνήμη μου έχει διορθωθεί.