Διαφήμιση

Lenovo S650 - Μπορώ να βάλω MIUI ROM;

• Lenovo S650 - Μπορώ να βάλω MIUI ROM;

Έχω ένα Lenovo S650 (4,7" - MTK 6582 1.3GHz Quad Core - 1 GB RAM - 8 GB εσ. μνήμη - Android 4.2.2) που αγοράστηκε πριν ~2 χρόνια.
      Αναρωτιέμαι αν μπορώ να του βάλω MIUI (ή κάποια άλλη) νέα ROM, χωρίς -φυσικά- να γνωρίζω ούτε "ποια", ούτε "πώς". :oops:
      Σημειώνω ότι δεν πρέπει να του έχει γίνει κάποιο update. Έχει ακόμη Android 4.2.2, ROM "S650_S123_131105" & "Έκδοση βασικού φάσματος" "S650 V11, 2013/09/06".

Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα ήθελα:
      1. Οδηγίες για το πώς θα περάσω τη νέα-προτεινόμενη ROM.
      2. Να μην έχει σημαντικά λειτουργικά προβλήματα (bug) η προτεινόμενη ROM, καθότι το S650 προορίζεται για τη γυναίκα μου & δεν θέλω να φάω κάνα πλάστη στο κεφάλι! :P
      ...lost in translation...
    • Δες εδώ:

Needrom
      κάτι θα έχει σίγουρα.
      Ελπίζω να βοήθησα :thumbsup:
      Alea Jacta Est
      Redmi Note 11S
      Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα ήθελα:

Οδηγίες για το πώς θα περάσω τη νέα-προτεινόμενη ROM.

Να μην έχει σημαντικά λειτουργικά προβλήματα (bug) η προτεινόμενη ROM, καθότι το S650 προορίζεται για τη γυναίκα μου & δεν θέλω να φάω κάνα πλάστη στο κεφάλι!
      Είχα ανοίξει εγώ ένα τόπικ που θα σε βοηθήσει

Αυτά που ρωτάς αν κατάλαβα καλά, οδηγίες θα σου δώσει η Lenovo και όχι το φόρουμ εδώ αφού δεν ξέρουν το κινητό. Ούτε πως μπαίνει recovery ούτε ποια φοράει, ούτε πως λειτουργεί κοκ.

Εγώ έψαχνα για το elephone και βασικά είδα πως μία μόνο υπάρχει και είναι και MIUI 6. Λογικά και για το Λενόβο δεν θα υπάρχουν πολλές αν όχι μόνο μία

Το τόπικ που σου έλεγα εδώ
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :)

Για την ώρα το άφησα το S650 στην ησυχία του, καθότι πρέπει να του αφιερώσω μπόλικο χρόνο για να βγάλω την άκρη, κι απ' ό,τι είδα δουλεύει χωρίς προβλήματα. 8-)