Έχει παρατηρήσει κανείς να βγαίνουν μόνες τους οι εφαρμογές που έχουμε ενεργοποιήσει από την αυτόματη εκκίνηση; Το κάνει κάθε 2 ημέρες μόνο του... Δοκιμασμένο στην τελευταία stable αλλά και σε όλες τις τελευταίες dev είτε από το miui gr είτε από το mi-globe...
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
-
Κατι ανέβαζε στο mi cloud. Λογικά πρέπει να ήταν η μέρα του και αν είχες και πολλά πράγματα σου κατανάλωσε μπαταρία στο upload
-
Απενεργοποιησα την λειτουργια του cloud στο background για καθε ενδεχομενο.Σημερα παλι που ανοιξα το κινητο ηταν μια χαρα,οπως το εκλεισα χτες...
-
-
Ο/H Capamble έγραψε:
-
Καλησπέρα, και ελπίζω να έθεσα την ερώτησή μου στον σωστό τομέα του φόρου.
Λοιπόν, παρέλαβα 2 Mi4C από Vickmall τα οποία τα είχα παραγγείλει (και με είχαν διαβεβαιώσει) με official αγγλοκινέζικη ρομ.
Αντ' αυτού και τα 2 κινητά είχαν πάνω ΜΙUI 8 by xiaomi-miui.gr GTV 6.7.21 beta.
Η ρομ αυτή είναι του φόρουμ;
OTA update δοκίμασα και λέει δεν έχει κάτι νεώτερο. Παίρνει updates;
Έχει προβλήματα σαν ρομ σε σχέση με την επίσημη; Δε με χαλάει να την κρατήσω αν συμπεριφέρεται οκ.
Το τηλέφωνό μου έχει τώρα ξεκλείδωτο bootloader;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
=============== Δεκ 15th 2016, 7:44pm ===============
τώρα γράφει ΜΙUI 8 by xiaomi-miui.gr GTV 6.7.21 developer.
εντωμεταξύ στις εφαρμογές βρήκα το super su, και το διπλοτσέκαρα ότι είμαι και rooted... -
Ο/H la_monda έγραψε:
Λοιπόν, παρέλαβα 2 Mi4C από Vickmall τα οποία τα είχα παραγγείλει (και με είχαν διαβεβαιώσει) με official αγγλοκινέζικη ρομ.
Έχει προβλήματα σαν ρομ σε σχέση με την επίσημη; Δε με χαλάει να την κρατήσω αν συμπεριφέρεται οκ.
εντωμεταξύ στις εφαρμογές βρήκα το super su, και το διπλοτσέκαρα ότι είμαι και rooted...
-
Ο/H la_monda έγραψε:
εντωμεταξύ στις εφαρμογές βρήκα το super su, και το διπλοτσέκαρα ότι είμαι και rooted...
OTA UPDATES δεν παίρνει η Ελληνική....βρίσκεις εσύ την τελευταία αντίστοιχη ενημέρωση ή περνάς στην καινούρια XTRV, την ρίχνεις στο κινητό, μπαίνεις twrp, ακολουθείς τις κατάλληλες οδηγίες και την περνάς.
Τον bootloader τον ελέγχεις όπως γράφει εδώ: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτοςΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά και ας έχω περασμένο το TWRP αν δεν έχω ξεκλείδωτο bootloader δε μπορώ να περάσω την ελληνική.
Τουλάχιστον την official stable της xiaomi μπορώ να την περάσω χωρίς να αλλάξω κάτι ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό;
en.miui.com/thread-235865-1-1.html
Ευχαριστώ -
Ελληνική με κλειδωμένο bootloader , όχι δεν μπορείς.
Γιατί δεν ακολουθεί τον Ελληνικό οδηγό:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Για δες κ εδω:
Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατί δεν ακολουθεί τον Ελληνικό οδηγό:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Δε ξέρω πως τα κατάφεραν από το vickmall μου το στείλανε με τη δική σας ρομ (ενώ τους ζήτησα την official), με κλειδωμένο το bootloader, και εγκατεστημένο το TWRP.
Άρα αυτοί ξεκλειδώσανε τον bootloader μου περάσανε τι περάσανε και τον ξανακλειδώσανε λογικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0