Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
-
-
Αυτό το βρήκα σε νήμα στο XDA.
Step 1 is optional: I was not sure, if I could use the "fastboot oem edl" command in a higher version of MIUI... feedback required. Thus following is a list of known Xiaomi ROMs which support this procedure:
If you are using one of the following ROM versions, you should be able to unlock the device easily with the provided guide. However, I have messages that the versions don't work with higher MIUI ROM versions.
CONFIRMED WORKING
V7.1.4.0.LXKCNCK
V6.1.21
V6.3.24
V6.3.17
6.4.21
V6.4.14
οπότε θεωρώ ότι για να μη σου δέχεται την εντολή δεν έχεις "φορεμένη" κάποια από τις παραπάνω ROM. -
Προσπαθώ να περάσω την ελληνική rom και προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader μέσω αυτού του οδηγού Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
άλλα δεν μπορώ λόγω των παραπάνω προβλημάτων
η ρομ που φοράω είναι MIUI 7.0 stable 7.0.16.0.0 (LXKCNCI) -
Την ίδια rom "φοράμε", εγώ πάντως πήγα με την ασφαλή μέθοδο Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] και περιμένω την έγκριση, αν ακολουθήσεις τον πολύ καλό και κατατοπιστικό οδηγό του lallasgr δεν έγινε και τίποτα να περιμένεις λίγο ακόμη.
-
Ο/H PanXan έγραψε:
Την ίδια rom "φοράμε", εγώ πάντως πήγα με την ασφαλή μέθοδο Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] και περιμένω την έγκριση, αν ακολουθήσεις τον πολύ καλό και κατατοπιστικό οδηγό του lallasgr δεν έγινε και τίποτα να περιμένεις λίγο ακόμη.
-
Έχω θέμα με τη μπαταρία κυρίως όταν έχω ενεργοποιημένο το bluetooth και όταν σερφάρω στο διαδίκτυο, αλλά κάνω υπομονή και περιμένω το ξεκλείδωμα.
Αν συνεχίσεις τον οδηγό και τον διαβάσεις παρακάτω γράφει για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μετά την έγκριση.
Για google play πας εδώ Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]. -
Καινούργιος κάτοχος και εγώ της συγκεκριμένης συσκευής.Ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου για να βάλω την ελληνική ρομ θα πρέπεινα ξεκλειδώσω τον Bootloader η δεν χρειάζεται;
-
Καλωσήρθες @kpavlatos147 !
Ναι θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να περάσεις την ελληνική rom. Να κάνεις μια αίτηση σήμερα κιόλλας στο en.miui.com/unlock για να πάρεις σιγά σιγά την έγκριση(3-10 μέρες κάνει).
Βγάλε ένα screenshot στο about της συσκευής να δούμε με ποιά rom σου ήρθε για να σου πούμε και τι χρειάζεται να κάνεις.
Τσέκαρε και την υπογραφή μου, γράφει πολύ σημαντικά πράγματα και θα καταλάβεις πολλά.
Μεγειά τη συσκευή. -
Το κινητό εάν φοραεί κάποια official rom είτε είναι stable η developer γιατί δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου είναι ακόμα στο ταχυδρομείο θα έχω κάποιο θέμα στην λειτουργία του, κολλήματα και τέτοια πράγματα γιατί το site από που το πήρα το λέει κατηγορηματικά ότι εάν καν root την συσκευή θα χάσω ένα χρόνο την εγγύηση. Απο ότι κατάλαβα το site είναι γνήσιοςretail-προμηθευτής της xiaomi και είναι το xiaomidevice.com και χρησιμοποίει μόνο official rom.Τα αγγλικά δεν είναι θέμα να χρησιμοποιώ σαν γλώσσα στο κινητό.
-
@kpavlatos147 καλώς ήρθες,
δεν υπάρχει περιπτωση το xiaomidevice.com να είναι επίσημος retailer της Xiaomi.
Οσον αφορά την εγγύηση ακόμα και να χρειαστεί να γυρίσεις την συσκευη πίσω φλασάρεις μια official rom απο το en.miui.com και δεν μπορούν να σου πούν το οτιδήποτε ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0