xiaomιτες και xiaomιτισσες το Μi4c έχω και δεν μου βγάζει ένδειξη 4G πουθενά σε αντίθεση με το Huewei του αδελφού μου που είναι σαν παντόφλα .....τι γινεται;επίσης με το GPS όλα καλά ή παρατηρήσετε κάποιο θέμα;
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
Ο/H Costas Cafteros έγραψε:
xiaomιτες και xiaomιτισσες το Μi4c έχω και δεν μου βγάζει ένδειξη 4G πουθενά σε αντίθεση με το Huewei του αδελφού μου που είναι σαν παντόφλα .....τι γινεται;επίσης με το GPS όλα καλά ή παρατηρήσετε κάποιο θέμα;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
εξαρτάται σε ποιά περιοχή είσαι και ποιον πάροχο έχεις !!!!! . Πρώτα κοίτα στις ρυθμήσεις εάν έχεις επιλεγμένο προτιμώμενο τύπο δικτύοθ τον 4G. Eάν είσαι σε αγροτική περιοχή και πάροχο WIND/VODAFONE ίσως από εκεί να είναι το θέμα σου γιατί τα xiaomi δεν υποστηρίζουν την μπάντα Β20(800) πλέον η wind βάζει τέτοιες κεραίες , με την cosmote δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο θέμα !!!!!!!!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Και τα δύο δίκτυα μου βγάζουν 3G Κέντρο Κατερινης ....,
-
Ο/H themakos66 έγραψε:
εξαρτάται σε ποιά περιοχή είσαι και ποιον πάροχο έχεις !!!!! . Πρώτα κοίτα στις ρυθμήσεις εάν έχεις επιλεγμένο προτιμώμενο τύπο δικτύοθ τον 4G. Eάν είσαι σε αγροτική περιοχή και πάροχο WIND/VODAFONE ίσως από εκεί να είναι το θέμα σου γιατί τα xiaomi δεν υποστηρίζουν την μπάντα Β20(800) πλέον η wind βάζει τέτοιες κεραίες , με την cosmote δεν υπάρχει ακόμα τέτοιο θέμα !!!!!!!!!!!!!!
-
Ο/H gto έγραψε:
Σε vodafone δεν παίζει το 4g ; Εγώ μόνο Wind ήξερα δεν παίζει ...
Έτσι λοιπόν αν σε κάποια περιοχή υπάρχει μόνο 4G στα 800 MHz από την Wind, τότε υπάρχει περίπτωση να σερβίρεται από την ίδια κεραία και η Vodafone, άρα και στην Vodafone θα έχετε το ίδιο πρόβλημα με την συσκευή σας. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H gto έγραψε:
Σε vodafone δεν παίζει το 4g ; Εγώ μόνο Wind ήξερα δεν παίζει ...
-
Καλησπέρα παιδιά,
Καταρχήν δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread οπότε αν δεν είμαι σωστά οι διαχειριστές παρακαλώ ας το μεταφέρουν. Τι κινητό το πήρα από gearbest και μου ήρθε σε 20 ημέρες. Είναι το πρώτο μου Xiaomi και μέχρι στιγμής είμαι πού ευχαριστημένος απο τη λειτουργία του. Μετά από αρκετή μελέτη στο φόρουμ (όχι πως δεν χρειάζεται και άλλη)νομίζω έφτασε η ώρα να ζητήσω τη γνώμη από τα πιο έμπειρα παιδια του φόρουμ. Συνημμένα σας στέλνω screenshot από το δικό μου κινητό οπότε να δείτε ποια ROM φοράω. Από ότι είδα σε προηγούμενο φίλο που είχε την ίδια είναι η "πειραγμένη" ελληνική και μάλιστα έχει και τα ονόματα σας όπως βλέπετε. Εγώ επιθυμώ καταρχήν αν γίνεται να μείνω με αυτή την ROM γιατί μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος και αν πρέπει να αλλάξω θα ήθελα να βάλω αρχικά την Official Global Rom μιας και είμαι καινούργιος στην XIAOMI καθώς και με ενδιαφέρει η αξιοπιστία. Αργότερα όταν αποκτήσω εμπειρία θα ήθελα να βάλω την custom stable Rom ελληνική. Επίσης έκανα το τεστ όπως βλέπετε και ο bootloader μου είναι κλειδωμένος. Κατόπιν των ανωτέρω θα ήθελα να ρωτήσω?
α. Αν μείνω με αυτήν την Rom που φοράει υπάρχει πρόβλημα?
β. Ποιος είναι ο σωστός οδηγός για να φλασάρω την Official Global Rom ?
γ. Αν φλασάρω την Official Global Rom και δεν μου αρέσει, η προηγούμενη Rom χάνεται. Μπορώ να την ξαναφορτώσω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα σχόλια σας και τις συμβουλές σας. -
Ο/H simi έγραψε:
Β) Νομίζω το πιο απλό είναι να βάλεις το MiPcSuite και να σου το κάνει από εκεί "αυτόματα".
Γ) Μπορείς πάντα να πάρεις BackUp. Δεν ξέρω και τι Recovery έχεις. Αν έχεις πχ twrp μπορείς να πάρεις BackUp και όποτε θέλεις επιστρέφεις. Αν όχι, τότε πολύ πιθανόν να μην ξαναβρείς τη Ρομ να τη βάλεις μιας και δεν κυκλοφορεί. Είναι η Ελληνική με δικιά τους πράγματα μέσα. Αυτό όμως που με φοβίζει εμένα είναι ότι την έβαλαν με κλειδωμένο Bootloader. Και μην μου πεις μπορεί να τον ξεκλειδώσαν γιατί δεν πιστεύω να χρησιμοποιούν τους προσωπικούς τους αριθμούς και να περιμένουν τόσες μέρες για να μας τα ξεκλειδώνουν από καλή καρδιά. Είναι διαδικασία...
Άρα το σωστό είναι να κάνεις τη διαδικασία από την αρχή και να καθαρίσει το κινητό σου από τυχών θέματα που μπορεί να εμφανιστούν μετά. Υπερθέρμανση, Μπαταρία, Gps, Αργή ανταπόκριση ίντερνετ, Επανεκκινήσεις και άλλα πολλά που έχουμε δει. -
Eυχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Είχα εγκατεστημένο το MiPC Suite V 3.2.1.3111 και το κινητό μου συνδεόταν κανονικά και το έβλεπα. Κάνοντας τον οδηγό για φλασάρισμα από το MiPC Suite κατεβάζω την τελευταία έκδοση που είναι η 2.2.0.73 αλλά με το που συνδέω το κινητό στον Η/Υ δείχνει για ένα δευτερόλεπτο σύνδεση και μετα εξαφανίζεται. Πατάω το MiPC Suite να ανοίξει εμφανίζεται για 1 sec και μετά χάνεται. Καμία ιδέα το τι να κάνω? Μπορώ να κάνω φλασάρισμα με την V 3.2.1.3111 ή οπωσδήποτε πρέπει να έχω την official?
-
Δηλαδή δεν βλέπεις καθόλου το κινητό στον υπολογιστή?
Επίσης την τελευταία σου ερώτηση δεν την κατάλαβα
Ο/H simi έγραψε:
Μπορώ να κάνω φλασάρισμα με την V 3.2.1.3111 ή οπωσδήποτε πρέπει να έχω την official?
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Δηλαδή δεν βλέπεις καθόλου το κινητό στον υπολογιστή?
Επίσης ο οδηγός για να φλασάρεις την official ROM στο κινητό σου αναφέρει ότι εγκαθιστάς την τελευταία έκδοση της Mi PC suite δηλαδή την V 2.0.2.073. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Η διαδικασία μπορεί να γίνει με την Mi PC suite V 3.2.1.3111 ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0