Σας ευχαριστώ πολύ
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
@Giannis Noits
Εάν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με την συσκευή, τότε το σίγουρο είναι οτι έχεις κάνει λάθος επιλογή.
Δεν σου φταίει όμως ούτε η συσκευή ούτε η Xiaomi. Να ξέρουμε ποιόν κατηγορούμε και προς τα πού ρίχνουμε τα πυρά.
Κανένας δεν σου είπε ότι δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις το κινητό. Τα κατηγορώ σου όμως πέφτουν στο κενό γιατί η συσκευή που έχεις ΔΕΝ έχει το λογισμικό της MIUI. Έχει ένα τροποποιημένο που κανείς δεν γνωρίζει. Αλλά ακόμα και την Official rom αν είχες πρέπει να δεχτείς τις "ιδιοτροπίες" της MIUI. Η εταιρία έχει δώσει τρομερή σημασία στην ασφάλεια και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Εάν δεν επιτρέψεις ΕΣΥ να γίνει κάτι, ΔΕΝ θα γίνει. Τα by default ξέχνα τα. Η σημασία που δίνει η εταιρία στην ασφάλεια φαίνεται και από το Mi-account που έχει στήσει που παρόμοιό του έχει μόνο η Apple και καμία άλλη εταιρία. Οι παρόμοιες υπηρεσίες των υπολοίπων εταιριών είναι για γέλια.
Εγώ αυτό που είχα να πω το είπα. Από εκεί και πέρα είναι στην είναι δική σου επιλογή το εάν είσαι διατεθειμένος να ανακαλύψεις την MIUI ή όχι.
Επιμένω επίσης ότι η MIUI δεν έχει αντίπαλο στο Android. Κάτι HTC-Samsung-LG-Sony κλπ εταιρίες έχουν "κουστούμια" που μπροστά στην MIUI είναι απλές οδοντόκρεμες.
Αυτά. Εάν έχεις διάθεση...εδώ υπάρχει κόσμος να βοηθήσει...εάν δεν έχεις διάθεση...καλή καρδιά.
-
Ο/H gto έγραψε:
Στο mi5s μια χαρά δουλεύουν τα popups. Προφανώς γονάτισε την google η ερώτηση με το πως ενεργοποιούνται πάλι :p
Υ.Γ Πλάκα κάνω ο παλιοζηλιάρης....Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H Giannis Noits έγραψε:
Είναι εύκολο να έχω ένα link του "official" λογισμικού? Φοβάμαι μη βάλω κινέζικο τελείως και άντε να βγάλω άκρη μετά. Ήδη το κινητό βγάζει κάτι κινέζικα άσχετα.
Άποψη έχει ο καθένας και την εκφράζει συνήθως ελέυθερα και φυσικά κρίνεται απο αυτή.
@NasDriver Όταν λές να μας επιτρέψεις εννοείς εσένα και τον pavlidisc ή εννοείς την άποψη του forum ως "συντονιστής"
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω για ποια "κατηγορώ" μιλάς? Εννοείς που κατηγόρησα την συσκευή?
Μόνο Αγγλικά-Κινέζικα σαν γλώσσες και φυσικά γεμάτο Κινέζικες εφαρμογές.
Για τα υπόλοιπα...καλή καρδιά και καλή συνέχεια. -
Ξέρετε τι έπαθε το παλικάρι?
Πήρε ferrari, του βάλανε μαζούτ κ προσπαθεί να περάσει τα 100χλμ/hr κ δε μπορεί!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H gto έγραψε:
Στο mi5s μια χαρά δουλεύουν τα popups. Προφανώς γονάτισε την google η ερώτηση με το πως ενεργοποιούνται πάλι
Υ.Γ Πλάκα κάνω ο παλιοζηλιάρης....
Σε εμένα ειδικά έστρωσε και το μοναδικό παράπονο που είχα, την μπαταρία.
Αλλά νομίζω είμαστε εκτός θέματος -
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι ακόμα. Πάλι λίγο off topic αλλά...
Το Mi4, πόσες εκδόσεις έβγαλε;
1) Mi4 (Ιούλιο 2014) με 16/64GB storage και 3GB ram
2) Mi4 LTE (Δεκέμβριο 2014) με 16GB storage και 3GB ram
3) Mi4i (Απρίλιος 2015) με 16/32GB storage και 2GB ram
4) Mi4c (Σεπτέμβριος 2015) με 16GB storage και 2GB ram ή 32GB storage και 3GB
5) Mi4s (Φεβρουάριος 2016) με 64GB storage και 3GB ram
Mi-ν έχασα καμία έκδοση στον δρόμο;
Από όλα αυτά, υπάρχει κάποιο που οι μπάντες του δεν υποστηρίζουν Ευρώπη; Ότι πάρεις δηλαδή δουλεύει και εδώ;
Επίσης: ένα Mi4 που έπεσε στα χέρια μου και ήταν μόνο 3G ποιο απ' όλα ήταν;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Παιδιά καλησπέρα.. Τώρα που το θυμήθηκα, όταν πέρασα την 7.2.23 τόσο την αρχική όσο και την fix παρατήρησα κατά την εγκατάσταση μέσω του TWRP προς το τέλος μια σειρά με κόκκινα γράμματα.
Επειδή δεν μου δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα δεν ασχολήθηκα.
Μήπως το παρατήρησε κάποιος άλλος σε Mi4c ??? -
Ναι γράφει κάτι για το C και ρώτησα τι είναι και δεν πρέπει να μας ανησυχεί
Το έχω και σε screenshot αλλά δεν παίζει ρόλο να το βάλω. Αν το θες όμως στο δίνω -
Θα ήθελα να ρωτήσω το έξεις, εγώ όταν παρέλαβα το MI4C δεν
είχε ξεκινήσει i xiaomi να κλειδώνει τον bootloader. Είμαι ακόμα στην
XTRV 6.12.22 έκδοση εάν πάω στην 7.0 έκδοση τι ακριβώς γίνετε στην περίπτωση μου?
Αφού ήταν ξεκλείδωτος θα παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader ?
Κλειδώνει ο bootloader και θα πρέπει να τον ξεκλειδώσω?
κλειδώνει αλλα ok δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα και σε μελλοντική αναβάθμιση?
Ξέρει κανεις με σιγουριά τι να περιμένω? ευχαριστώ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0