Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
-
Πρεπει να δεις αν είναι κλειδωμένο και αν είναι να το ξεκλειδώσεις. Μετά θα βάλεις twrp στο κινητό και από εκεί την ελληνική.
Άρα πρώτα ξεκινά με το ξεκλείδωμα του bootloader -
Ξεκινησα την διαδικασια ακολουθησα ολα τα βηματα αλλλα στο μονο που δεν τα εχω καταφερει ειναι στην εγκατασταση του twrp.recovery ενω το κανω εγκατασταση με adb μπαινω μετα σε ρεκοβερυ και ειναι εγκατεστημενο το mi recovery και δεν μπορων να κανω εγκατασταση την τελευταια ρομ. Τι κανω λαθος?
Kαποιος μια βοηθεια απο το πρωι προσπαθω τιποτα δεν μπορω να εγκαταστησω το ρεκοβερυ με τιποτα δοκιμασα και με fastboot αλλα και με flashify αλλα τιποτα δυστυχως. -
Τι μήνυμα σου βγάζει στην εγκατάσταση του twrp?
-
Φιλοι μου καλησπερα,εχω μι απαορια γτ πραγματικα μπερδευτηκα.Θελω να εγκαταστησω την τελευταια 7.4.27 Nougat Rom στο κινητο μου.Αυτη την στιγμη ειμαι με την stable 8.1.3....θα πρεπει να εγκαταστησω πρωτα την 6.12.22 οπως ειχα διαβασει ή μπορω κατευθειαν μεσα απο το TWRP????
Φοβαμαι μην κανω καμια πατατα και κανω το κινητο τουβλο
Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας -
-
Λοιπον εγκατετησα τους drivers στο λαπτοπ μου....εκανα ελεγχο και ειδα οτι η συσκευη μου εχει κλειδωμενο bootloader....εκανα λογαριασμο Mi Account......τωρα πρεπει να βαλω την 6.12.22 η οποια ειναι developer για να μπορεσω να κανω unlock τον bootloader και μετα να προχωρησω στην εγκατασταση του TWRP και της νεας ρομ που θελω,σωστα??????
-
Ο/H kostasab έγραψε:
εκανα ελεγχο και ειδα οτι η συσκευη μου εχει κλειδωμενο bootloader....
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H kostasab έγραψε:
εκανα ελεγχο και ειδα οτι η συσκευη μου εχει κλειδωμενο bootloader....
Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις απλα δεν ειχα ιδεα απο Xiaomi παρα μονο απο Samsung που τα επαιζα στα δαχτυλα. -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0