καλησπερα και από εμένα. Έχω στα χέρια μου το mi4c λίγες μέρες κι έχω μόνο τα καλύτερα να πω. Πολύ ποιοτική κατασκευή, καλή μπαταρία,πολύ καλή οθόνη, γενικά μια πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του. Όσο για το mui σαν καινούργιος χρήστης με ξενίζει λίγο ,αλλά θα εξοικειωθώ. Εβαλα την τελευταια ελληνική Ρομ. Η γραμμή των ειδοποιήσεων έχει πολύ μικρή γραμματοσειρά και εικονίδια, ελπίζω σε επόμενη Ρομ να αλλάξει, όπως και τα κινέζικα από τη μπάρα αναζήτησης. Κατά τα άλλα όλα είναι πολύ καλά.
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
-
Ήρθε το θηρίο σήμερα, μετά από τόσες μέρες
Εκεί στο τελωνείο μου είπαν ότι γενικά καθυστέρησαν τα δέματα σε όλη την Ευρώπη για λόγους ασφαλείας, μετά και τα πρόσφατα συμβάντα.
Έχω μία κινέζικη stable μέσα και από όσα γνωρίζω stable ελληνική δεν υπάρχει.
Άρα θα πάμε σε developer.
Πέστε μία τη διαδικασία μην τα κάνω μαντάρα !!
Λογικά θα πάω με το miflash σε μία global mi4c developer ή σε κινέζικη αν δεν υπάρχει global και από πάνω θα περάσω την ελληνική όπως το έκανα πάντα? Δημιουργώ το folder downloaded.rom την ρίχνω μέσα και πάω από το updater την βρίσκω και το θαύμα έχει γίνει???
Είπα κάτι λάθος? Μην τα κάνουμε πάλι μαντάρα... και έχω αγχωθεί με αυτό το θηρίο χεχεχε
ΥΓ: Big Boss πρόσθεσε το μωρό στο ενεργητικό μου
ΥΓ2: Παππού, έχουμε το ίδιο κινητό... βουμ βουμ -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
ΥΓ2: Παππού, έχουμε το ίδιο κινητό... βουμ βουμ
-
@mixaliscy καλορίζικο! Αλλά επειδή τα είπες ΟΛΑ λάθος παραπάνω...ΠΡΟ-ΣΕ-ΧΕ!!!
Ακολούθησε τον οδηγό του Admin στα "how to" του Mi4c -
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ναι αυτό!
Οκέι, θένξ πολύ και πάλι -
Πριν πάει το κινητό για ότιδήποτε θέλω να δείτε αυτό και όσοι κατέχετε να μου απαντήσετε τι συμβαίνει.
--->>> αυτό .
Παίζει να μου έστειλε Fake? Αυτή τη στιγμή φοράει την Κινέζικη Stable MI_V7.0.4 (LXKCNCI_20150930)
Παίζει να είναι κάτι άλλο? Είναι λογικό αυτό που συμβαίνει?
Να μη γράφει πουθενά το πληκτρολόγιο????
ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE
Χθες έιχα πει:
Ο κινέζος φίλος Γέσο όντως πολύ εξυπηρετικός και πάντα τυπικός στις
απαντήσεις του. Σήμερα έφθασε το πακέτο μου με αρκετή ταλαιπωρία. Όπως
μου υπώθηκε στο τελωνείο ήταν θέμα ασφάλειας της Ε.Ε. όλης και
καθυστερήσαν όλα τα πακέτα.
Επίσης μου άρεσε ότι έτρεξε να μου αγοράσει πράγματα που δεν υπήρχαν στην ιστοσελίδα του αλλά είχε πρόσβαση σε αυτά.
Έκανε όμως ένα λάθος και αντί να μου στείλει εμένα την άσπρη θήκη για το
mi4c και μία ροζ για το κοριτσάκι που θα δώσω το redmi 2 μου, τις
έστειλε ανάποδα. Έτσι του έστειλα φωτογραφία και mail και περιμένω
απάντηση (λογικά μέχρι αύριο).
Επίσης αρνητικό ότι η εταιρία η οποία στέλνει τα δέματα είναι αλλού για
αλλού. Επικοινώνησα μαζί του 22 του μήνα και του λέω τί γινεται? Μείναμε
Κίνα?
Μου λέει έχεις δίκαιο θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω τι γίνεται. Την
επομένη εμφανίζεται πως 18 του μήνα το δέμα είχε φύγει από Σουηδία και
αυτοί ούτε ανανέωσαν. Τώρα που μιλάμε το δέμα είναι σπίτι μου και αυτοί
μείνανε ακόμη ότι έφυγε από Σουηδία.
Καταλαμβαίνετε νομίζω τι θέλω να πω για την εταιρία....
Κατά τ`άλλα έχω εμπιστοσύνη πως το δικό του λάθος θα το φτιάξει γιατί μου φάνηκε οκ τύπος και συνεπέστατος. Αυτά.
Θα σας γράψω τι έχει γίνει... είτε αρνητικά, είτε θετικά. -
Μην αγχώνεσαι. Δεν είναι πρόβλημα. Έχει συμβεί και σε άλλους χρήστες όπως και εμένα.
Το πρόβλημα είναι είτε στη rom είτε είναι ρύθμιση απλή.
-Θα πας στις ρυθμίσεις-> Additional Settings -> Language&Input και θα πας στο πληκτρολόγιο και θα επιλέξεις το google keyboard.
εαν δε δουλέψει αυτό τότε
-Φλασάρεις μια Rom με τον γνωστό οδηγό για το mi4c απο εδώ μέσα και είσαι άρχοντας!
Μεγιές!!! -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Πριν πάει το κινητό για ότιδήποτε θέλω να δείτε αυτό και όσοι κατέχετε να μου απαντήσετε τι συμβαίνει.
--->>> αυτό .
Παίζει να μου έστειλε Fake? Αυτή τη στιγμή φοράει την Κινέζικη Stable MI_V7.0.4 (LXKCNCI_20150930)
Παίζει να είναι κάτι άλλο? Είναι λογικό αυτό που συμβαίνει?
Να μη γράφει πουθενά το πληκτρολόγιο????
Έλα... άστα αυτά! Fake και χαζομάρες! Απορώ πως αντέχεις να ταλαιπωρείσαι (και μετά να στεναχωριέσαι) με τις κινεζιές...
Βάλε την ελληνική ρομ και καθάρισες! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!! -
Το λοιπόν παίδες.
Κάναμε τη διαδικασία μέχρι τώρα κατά γράμμα ΑΛΛΑ εκεί που πρέπει να ενώσουμε το κινητό και να ενεργοποιήσουμε το usb Debuggging χανεται το κινητό από το pc.
Γνωρίζει κανείς κάτι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0