Διαφήμιση

Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

• Ο/H mixaliscy έγραψε:

Το λοιπόν παίδες.

Κάναμε τη διαδικασία μέχρι τώρα κατά γράμμα ΑΛΛΑ εκεί που πρέπει να ενώσουμε το κινητό και να ενεργοποιήσουμε το usb Debuggging χανεται το κινητό από το pc.

Γνωρίζει κανείς κάτι?

Δεν πειράζει.. Βάλε εσύ το κινητό σε USB Debugging και ξαναβάλτο στο USB και θα το δει...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Βάλε εσύ το κινητό σε USB Debugging και ξαναβάλτο στο USB και θα το δει...
      Το έκανα 20 φορές και είμαι με άτομο που φτιάχνει υπολογιστές

Κανείς άλλος ???
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Κανείς άλλος ???
      Ευτυχώς που δεν φτιάχνεις τον δικό μου! Χαχαχαχαχα!!!! lol

Υ.Γ. Κάνε και μια επανεκκίνηση του υπολογιστή που φτιάχνεις να "κάτσουν" οι drivers... μάστορα! :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Κανείς άλλος ???
      Στον device manager πως στο δείχνει όταν το γυρνάς σε debbuging? Έτσι όπως τα λες μάλλον δεν έχεις Drivers (adb drivers).
      Βασίλης
    • Επειδή ο φίλος όπως είχα πει είναι επαγγελματίας, σπουδασμένος ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αυτή είναι η δουλειά του, βρήκε ένα άλλο τρόπο αφού δεν το εμφάνιζε το κινητό και όλα δούλεψαν.

Μέσα σε 10 λεπτά έγιναν όλα ρολόι και απολαμβάνω την Ελληνική Ρομ πλέον.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τώρα το πως το έκανε, άστε άλλη μέρα (3 ώρες τον είχα εκεί μέχρι που αποφάσησε να το κάνει με τον "δικό του" τρόπο) να μας εξηγήσει τι ακριβώς έκανε. Εκείνο που είμαι σίγουρος είναι πως έβαλε το fastboot μόνος του χωρίς να περαστούν τα drivers και κάπως τα εμφάνισε μετά.

Όπως και να έχει το ότι γνωρίζω πως αν κάτι πάει στραβά θα έχω πίσω μου όλο αυτό το επιτελείο που ονομάζεται ελληνικό φόρουμ xiaomi, νοιώθω αυτή τη σιγουριά που με κάνει να δοκιμάζω ή έστω να προσπαθώ το ότιδήποτε. Σας ευχαριστώ ξανά για ότι κάνετε.

Χωρίς εσάς, δεν θα παράγγελνα αυτό το κινητό. Τόσο απλά !!
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Επειδή ο φίλος όπως είχα πει είναι επαγγελματίας, σπουδασμένος ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αυτή είναι η δουλειά του, βρήκε ένα άλλο τρόπο αφού δεν το εμφάνιζε το κινητό και όλα δούλεψαν.
      Μέσα σε 10 λεπτά έγιναν όλα ρολόι και απολαμβάνω την Ελληνική Ρομ πλέον.
      Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τώρα το πως το έκανε, άστε άλλη μέρα (3 ώρες τον είχα εκεί μέχρι που αποφάσησε να το κάνει με τον "δικό του" τρόπο) να μας εξηγήσει τι ακριβώς έκανε. Εκείνο που είμαι σίγουρος είναι πως έβαλε το fastboot μόνος του χωρίς να περαστούν τα drivers και κάπως τα εμφάνισε μετά.
      Όπως και να έχει το ότι γνωρίζω πως αν κάτι πάει στραβά θα έχω πίσω μου όλο αυτό το επιτελείο που ονομάζεται ελληνικό φόρουμ xiaomi, νοιώθω αυτή τη σιγουριά που με κάνει να δοκιμάζω ή έστω να προσπαθώ το ότιδήποτε. Σας ευχαριστώ ξανά για ότι κάνετε.
      Χωρίς εσάς, δεν θα παράγγελνα αυτό το κινητό. Τόσο απλά !!

Αααα... και εγω νόμιζα ότι έγραψες "Είμαι άτομο που φτιάχνει υπολογιστές"... Δεν το πρόσεξα το "ΜΕ" (ότι είσαι ΜΕ άτομο που φτιάχνει υπολογιστές) και σου έκανα πλακίτσα!
      Μπράβο λοιπόν που το τελειώσατε! Άντε καλά ...χιλιόμετρα τώρα! Να το χαρείς!
    • Διαφήμιση
    • Είναι οκ caeser, οι παππούδες δεν βλέπουνε και τόσο καλά... :D

Εντομεταξύ αναμένω να μου προστεθεί ο πύραυλος από τους υπευθύνους. Να χτυπάει το κοντέρ !!!!
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Εντομεταξύ αναμένω να μου προστεθεί ο πύραυλος από τους υπευθύνους. Να χτυπάει το κοντέρ !!!!
      Την επόμενη φορά που θα πάρεις νέα συσκευή, θα την προσθέσεις μόνος σου στο προφίλ σου .... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Φαίνεται πως η μέθοδος του φίλου τελικά δεν έπιασε αφού όταν πάω να κατεβάσω app μου βγάζει error και κλείνει η εφαρμογή του google. Φυσικά μόνο εκεί μου το εμφανίζει και μόνο εκεί βγάζει έρρορ αλλά είναι κάτι σημαντικό.

Επειδή είδα την διαδρομή και δεν είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Πάω μέχρι την Twrp. Από εκεί τί πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί?

Δοκίμασα μόνος όλη τη διαδικασία αλλά στο τέλος πάτησα install το zip μας από την TWRP και μου ξαναβγάζει το έρρορ.
      Τί έκανα λάθος?

Λογικά πρέπει να είναι μικρή λεπτομέρεια άρα δώστε τα φώτα σας.
    • Εννοείται πως θα φύγω μόλις σχολάσω σήμερα και θα έρθω Κυριακή. :thumbsup:

Έτσι παππού???? :Spongebob:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Φαίνεται πως η μέθοδος του φίλου τελικά δεν έπιασε αφού όταν πάω να κατεβάσω app μου βγάζει error και κλείνει η εφαρμογή του google. Φυσικά μόνο εκεί μου το εμφανίζει και μόνο εκεί βγάζει έρρορ αλλά είναι κάτι σημαντικό.

Επειδή είδα την διαδρομή και δεν είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Πάω μέχρι την Twrp. Από εκεί τί πρέπει να κάνω για να φτιαχτεί?

Δοκίμασα μόνος όλη τη διαδικασία αλλά στο τέλος πάτησα install το zip μας από την TWRP και μου ξαναβγάζει το έρρορ.
      Τί έκανα λάθος?

Λογικά πρέπει να είναι μικρή λεπτομέρεια άρα δώστε τα φώτα σας.
      wipe data / factory reset Κάνατε πριν περάσετε την GTV?

Αφού έχεις TWRP και ήδη την πέρασες 2 φορές και έχεις πάλι error τότε πας για καθαρή. Κάνε wipe data, πέρνα πάλι την Ελληνική και ξαναδοκίμασε. Τσέκαρε και το checksum της ρομ μήπως και έγινε corrupt κατά το κατέβασμα.
      Βασίλης