Διαφήμιση

Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra

• Ο/H Stinger έγραψε:

τότε πας για καθαρή. Κάνε wipe data, πέρνα πάλι την Ελληνική και ξαναδοκίμασε
      Τα έκανα όλα και πάλι μου βγάζει το ίδιο error

Ο/H Stinger έγραψε:

Τσέκαρε και το checksum της ρομ μήπως και έγινε corrupt κατά το κατέβασμα
      Είναι το μόνο που δεν έκανα. Από Κυριακή γιατί δεν προλαμβαίνω... Σε 10 λεπτά πρέπει να έχω φύγει
    • Για του λόγου του αληθές

Όπως θα δείτε φαίνεται ολοκάθαρα πως το φλασάρισμα έγινε σωστά αλλά και πως έγινε με libra.

Δεν ξέρω γιατί συνεχίζει τα "δικά" του

Μετά βάζω μέσα ΧΥΜΑ τις ελληνικότατες libra και στην αναβάθμιση συνεχίζει τα ίδια προβλήματα (crashare στο mi recovery κάπου στο 10% και μου γράφει Failed). Πέρασε 1 βδομάδα και ακόμη το κινητό μου δεν είδε app πάνω του και πολεμώ με τις κινεζιές.

PLEASE HELP ME
      Images
      • xima libra rom.PNG

91,33 kB, 1.024×481, viewed 136 times
      • xima libra rom 2.PNG

95,43 kB, 1.024×290, viewed 143 times
    • Διαφήμιση
    • Το λοιπόν, ξαναέκανα 2 φορές τον οδηγό του MIUI_ART και την 2η φορά με έβαλε σε μια Developer (5.11.26) από miui.gr λέει αλλά είναι πολύ περίεργη.

Είναι γεμάτη κινέζικα apps κτλ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δουλεύει μια χαρά και κατεβάζω και τα apps μου από το Google play store.

Θα σας ενημερώσω αν όλα πάνε καλά. Το τί συνέβηκε ακριβώς δεν γνωρίζω. Προς το παρών δουλεύει όμως.
    • Μπραβο σου Μιχαλη,

αν η rom είναι ενταξει και η λειτουργία της συσκευής χωρίς προβλήματα θα δούμε για τις κινεζικες εφαρμογές. Το σημαντικό ήταν να μπει σωστά η rom!! :thumbsup:
    • ΟΚ Φτιάχτηκε μόνο του μετά από μία μέρα

Πηγαίνοντας στο app Καιρός μου λέει δεν υπάρχουν δεδομένα.
      Είμαι ενωμένος και με ίντερνετ αλλά έχω ενεργοποιημένο και το gps.
      Πάνω αριστερά που είναι το location πάει κάπου που γράφει Πόλεις και λέει εισάγετε πόλη.

Δεν βρίσκει ούτε Κυπριακές αλλά ούτε και την Αθήνα που δοκίμασα.

Ξέρει κανείς πως φτιάχνει το εν λόγω app?
    • Μετά από 2 βδομάδες σχεδόν κατοχής του Mi4c και επειδή είμαι λίγο λάτρης των φωτογραφιών, θέλω να πω πως το άτιμο το Redmi 2 έχει πολύ καλύτερη φωτογραφική από το συγκεκριμένο.

Ελπίζω να μην βρω άλλα σημεία που νικάει το Redmi 2.

Έχει κανείς άλλα κινητά Xiaomi να συγκρίνουμε μεταξύ τους, ποιο έχει την καλύτερη φωτογραφική?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Μετά από 2 βδομάδες σχεδόν κατοχής του Mi4c και επειδή είμαι λίγο λάτρης των φωτογραφιών, θέλω να πω πως το άτιμο το Redmi 2 έχει πολύ καλύτερη φωτογραφική από το συγκεκριμένο.

Ελπίζω να μην βρω άλλα σημεία που νικάει το Redmi 2.

Έχει κανείς άλλα κινητά Xiaomi να συγκρίνουμε μεταξύ τους, ποιο έχει την καλύτερη φωτογραφική?
      Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Ο IMX258 του mi4c θεωρητικά είναι καλύτερος του ISOCELL του note2. Άρα φαντάζομαι πως είναι θέμα software η δουλειά. Μπορείς να μας βάλεις samples δίπλα δίπλα;

Κι εγώ βγάζω αρκετές φωτογραφίες και μόνο στις εσωτερικού χώρου έχω βρει πως υστερεί, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των κινητών φυσικά.
      Βασίλης
    • Ο/H Stinger έγραψε:

Κι εγώ βγάζω αρκετές φωτογραφίες και μόνο στις εσωτερικού χώρου έχω βρει πως υστερεί
      Η αλήθεια είναι πως λόγω καιρού (7 με 10 βαθμούς) οι φωτογραφίες ήταν όλες ΣΧΕΔΟΝ εσσωτερικού χώρου.

Έβγαλα και καμιά 30αριά εξωτερικού όμως που δεν με ενθουσιάσαν. Μιλάω πάντα σε σχέση με το redmi 2 1 Gb ram.

Φίλε για να καταλάβεις με το Redmi 2 νοιώθω πως μπορώ να κάνω έκθεση μικρών φωτογραφιών. Με το Mi4c παλεύαμε όλη νύχτα προχθές σε μια μπυραρία να βγάλουμε μια που να μην είναι κάτι θολό ή το φως να μην μπαίνει περίεργα από πάνω μας κτλ.

Τί να σου πω ??

ΥΓ: Redmi 2 όχι Note 2. Δεν ξέρω αν έχουνε τον ίδιο
    • Αγορά Xiaomi Mi4c

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους.
      Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Mi4c από το Yeso521. Έχετε άποψη αν το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο; Πρέπει να του ζητήσω να μου περάσει κάποια συγκεκριμένη ROM για να μπορέσω να περάσω την ελληνική dev του Libra μετά; Όπως καταλαβαίνετε δεν το πολυέχω το θέμα αλλά επειδή δεν θέλω να πληρώνω άλλο σε Samsung και Sony λέω να δοκιμάσω την Xiaomi.
      Ευχαριστώ
    • Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!
      Ναι ο yeso521 είναι αξιόπιστος! τουλάχιστον μέχρι τώρα! Δε χρειάζεται να του ζητήσεις να σου βάλει τίποτα καθώς εδω( Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C ή εδώ) θα βρείς ότι οδηγούς χρειάζεσαι για να περάσεις την ελληνική Rom για να έχεις μια απροβλημάτιστη συσκευή.
      Επίσης ότι άλλο χρειαστείς εδώ θα είμαστε και υπάρχουν πολλά Θέματα που μπορείς να αντλήσεις πολλές πληροφορίες!
      Είμαι σίγουρος οτι δε θα το μετανιώσεις.

Καλωσήρθες στην παρέα μας!! :thumbsup:
    • Διαφήμιση