Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
-
-
Ο/H Despotas έγραψε:
Ευχαριστώ και πάλι όλη τη κοινότητα εδώ και ιδιαίτερα τους developers για την εξαιρετική τους δουλειά!
-
Χαμηλά είναι? Εγώ είδα score από 50000 και πάνω σε διάφορα reviews.
-
-
ΟΚ, θα αντέξω με 63000
Άλλωστε το κινητό πετάει σε όλα. -
Μα θα ανέβει λογικά.
Το αντούτου πρέπει να το τρέχεις με ξεκούραστο κινητό για να σου βγάλει σωστά αποτελέσματα -
φιλε despotas το συγκεκριμένο κατάστημα είναι σωστό έχεις ξανά αγοράσει ?
-
παιδιά αύριο θα κάνω την αγορά. Μπορείτε να μου πείτε από πιο κατάστημα είναι καλύτερα να το πάρω και το σημαντικότερο με ποιά τον να το ζητησω; Σαφώς και θέλω ελληνικά να υπάρχουν αλλά για να μην έχω θέματα θέλω να δουλεύουν όλα ρολόι. Ευχαριστώ
-
Ο/H Capamble έγραψε:
παιδιά αύριο θα κάνω την αγορά. Μπορείτε να μου πείτε από πιο κατάστημα είναι καλύτερα να το πάρω και το σημαντικότερο με ποιά τον να το ζητησω; Σαφώς και θέλω ελληνικά να υπάρχουν αλλά για να μην έχω θέματα θέλω να δουλεύουν όλα ρολόι. Ευχαριστώ
Απλά θα πάρεις από ένα αξιόπιστο site δικής σου επιλογής (υπάρχει τόπικ στο φόρουμ για τα διαδικτυακά μαγαζιά) και θα του ρίξεις μία ελληνική Ρομ πάνω για να στρώσει. Αυτά -
-
Ή αγορά εσταλει από vickmall πριν λίγη ώρα. Μάλιστα με ειδοποίησε ή Selina για όσους την γνωρίζουν ότι ελενξε ή ίδια το κινητό έβαλε δική τής sim έκανε κλήση..ελενξε το wifi την φωτογραφική,την οθόνη τα χρώματα..με λίγα λόγια όλα. Μου έστειλε και κάτι φώτο από την ώρα του ελέγχου.
Άραγε το έχουν σύστημα να το κάνουν σε όλους ή απλά ήμουν τυχερός;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0