Διαφήμιση

Διάφορα προβλήματα με εφαρμογές

• Διάφορα προβλήματα με εφαρμογές

Καλησπέρα σε όλους,
      Θα ήθελα την βοήθεια σας ως καινούργιος στο σαιτ.

Αρχικά αγόρασα ένα Redmi Note 2 απο ebay και για να σας προλάβω το κινητό δεν είχε κανένα θέμα εκτός από το γεγονός ότι ανέβαζε θερμοκρασία και ότι είχε εγκατεστημένες εφαρμογές από την ΄΄γέννηση΄΄ του.
      Αποφάσισα αφού διάβασα τον οδηγό σήμερα να φλασάρω την ROM και να περάσω την ελληνική όπως και έγινε.
      Λοιπόν προς το παρόν αντιμετωπίζω τα εξής με τις εφαρμογές και δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα από αυτές ή απο την νέα RoM.

Aρχικά στο viber δεν έρχονται τα μνμ ούτε και οι κλήσεις αν δεν το ανοίξω και κατά δεύτερον στο messenger δεν μου βγάζει την εικόνα του συνομιλητή καθόλου ο΄θτε καν αν την ανοίξω απο την εφαρμογή στην μπάρα όμως μ την δείχνει ανοιχτή και ακούγεται και ο ήχος αν κάποιος μ γράφει μνμ

Αν κάποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει
      Ευχαριστώ

Υ.Γ. Η έκδοση android είναι 5.0.2 lrx22g
      και της rom GTV 5.12.31
    • Χαιρετω την ωραια παρεα,εχω το Redmi note 2 prime,πρωτες εντυπώσεις πιο καλες κι από ότι περιμενα,περασα την ελληνικη rom με τις οδηγιες του Caesar,και προχωραω αμεσως σε λιγες μικρες αποριούλες:
      Α.Πως μπορω να ΜΗΝ εχω κλειδωμα οθόνης;Πηγα Ρυθμίσεις>Κλειδωμα οθονης αλλα δεν ειχε καποια επιλογη
      Β.Γιατί κολλάει στα βιντεο του Υoutube?Μπορω να κανω κατι;
      Γ.Εκτος από το πληκτολογιο της Google και το Softkey το οποιο δεν μου αρεσει,πως μπορω να εχω άλλη επιλογή;
      Δ.Όταν κανω συνομιλίες,εχω την αισθηση ότι το σημα του κινητου είναι πολύ εντονο,και ελαφρως ότι ζεσταίνετε το αυτι μου.Εχει την απαραιτητη προστασια το τηλεφωνο από την Η/Μ ακτινοβολία;
      Ευχαριστω πολύ.
    • Διαφήμιση
    • Ωχ ωχ...άλλο πρόβλημα προεκυψε.Ειδα στον οδηγο 'τα παντα για το νέο smartphone' σχετικα με τις Mi εφαρμογες,που ελεγε ότι ''
      Όλες οι εφαρμογές είναι στα ελληνικά και συνοδεύουν τις Ελληνικές ROM.
      Όσες δεν χρειαζόμαστε απλά τις διαγράφουμε σέρνοντας τες στην κορυφή της οθόνης και τις αφήνουμε πάνω στον κάδο που θα εμφανιστεί.
      ΄΄Πρωτον:αδυνατον να συρθουν και να εναποτεθουν στον κάδο,καμια τους

Δευτερον,όταν επιχειρησα να κανω απεγκατασταση του Mi Home μεσω του Ρυθμισεις>Εφαρμογες,ειχε σαν αποτέλεσμα να γινει πληρης αναδιαταξη των εφαρμογών στην οθονη μου,και το χειροτερο,να μην μπορω να αλλαξω θεση σε καμια (!!!) σύροντας τις.Δεν με αφηνει να τις συρω.Όταν κανω long press σε εικονιδιο εφαρμογης ώστε να το μετακινησω αλλου,απλα μου ανοιγει την εφαρμογή!!!
      please help!!!
      Μηπως να ξαναεκανα εγκατασταση της rom?Γινεται:Κι αν ναι,πως??
      Ευχαριστω,και αναμενω.
    • Για αρχή μπες και κάνε ένα wipe Cache και wipe Dalvik Cache και όταν ξαναμπείς στο κινητό πήγαινε στον updater και (έχεις την ρομ στο κινητό λογικά) επέλεξε την Ρομ από την επιλογή: επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης (πολλά επέλεξε σε μια πρόταση)

Θα ξαναβάλει την Ρομ, μπες μέσα και πες μας αν είναι όλα οκ. Όταν τα καταφέρεις ξαναμιλάμε για τις πρώτες απορίες που είχες.
    • Ο/H kinezakias έγραψε:

wipe Cache και wipe Dalvik Cache πώς κανω;Σορυ,αλλα επεσες και σε ψαρωμένο.
      Κλείσε το κινητό σου
      Πάτησε μετά το volume up μαζί με το power
      Μόλις εμφανιστεί το Mi σήμα άστο και θα μπει σε recovery
      Εκεί κάπου θα υπάρχει μία επιλογή που λέει wipe Cache και μία άλλη Wipe Dalvik Cache
      Τις τικ-άρεις και προχωράς. Το κάνει και ξεκινάς το κινητό με ένα reboot (υπάρχει σαν επιλογή εκεί)

Το κοντρόλ σου την Ρικόβερι μέσα (volume up - down πας πάνω κάτω και με το power σαν enter)

Απορίες?
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστω πολύ που απαντησες τοσο γρηγορα.
      Μπηκα,συναντησα όμως ένα κοκκινο μενου που δεν δουλευοταν με χρηση των κουμπιων up και down,τελος παντων επελεξαμια επιλογη wipe,στη συνεχεις καποια στιγμη reboot,και από εκει αρχιζουν αλλα δεινά:
      ''Μiui7,καλως ηρθατε,Ελληνικα-Επομενο-Συνδεση στο δικτυο,επιλεγω το ασυρματο δικτυο μου,επομενο,και μετα ενας φαυλος κυκλος οπου καταληγει στο να δημιουργησω λογαριασμο mi.Ειτε κανω παραλειψη αυτου του σταδιου,ειτε δημιουργησω (τον δημιουργησα και αυτον) λογαριασμο mi,καταληγει στο mi cloud από οπου δεν υπαρχει τροπος διαφυγης:Ο,τι και να κανω,με βγαζει στο ότι ''το mi cloud επαψε να λειτουργει'',και φτου κι από την αρχη....
      Τελος παντων,επειδή σε κουρασα κι εσενα,σε παρακαλω πες μου αν γινεται να κανω ολη τη διαδικασια από την αρχη και να εγκαταστήσω την ελληνικη rom,όπως υπαρχει στον οδηγο,και αν ναι,ολα τα σταδια;(Εκτος κι αν το διελυσα ανεπιστρεπτί το μηχανημα) :( :( :(
      Ευχαριστω.
    • Ξεχασα να σου πω ότι καποια στιγμη,εκει που υποτίθεται εκανα το wipe, μου ειπε ότι πρεπει να γινει root και να εγκαταστησει το super user και ειπα ναι.
      Επισης ο οδηγος που ειχα χρησιμοποιησει όταν πρωτοπερασα την ελληνικη rom,ηταν του @caeser.
      Σορυ αλλα μαλλον το ξέκανα. ?( Ετσι δεν είναι;
    • Φιλε όταν μπεις μέσα πατα γλώσσα αγγλικά να περάσεις τα στάδιο και αυτό με το cloud είναι bug. Μετά οταν μπεις επέλεξε ελληνικά και θα είσαι οκ. Δεν με κουρασες καθόλου. Απλα δεν είμαι συνέχεια στο pc
    • @kinezakias Για να ξεπεράσεις το θέμα του Mi cloud πρέπει να κάνεις το σετάρισμα από την αρχή στα αγγλικά και μετά να γυρίσεις στα ελληνικά!
    • Διαφήμιση
    • Mixaliscy σου είμαι υπόχρεος,φαινεται ότι ξεπεραστηκε και τωρα αρχιζω να το σεταρω το μηχανημα.Ευχαριστω πολύ,κι εσενα και το φίλο spoulk. Nα ειστε καλά.