Καλησπερα παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και το ιδιο κινητο καμια βοηθεια? ειμαι με το logo στην οθονη κανα μισαωρο και δεν ξερω τι να κανωΟ/H perpetas έγραψε:
Έχω ξανά πρόβλημα με το Redmi Note 3G στο να περάσω νέα ROM.
Έχω την προηγούμενη stable και πήγα να περάσω αυτή.
Γι ακόμη μια φορά μου εμφανίζει FAILED στην εγκατάσταση και κατά το Reboot δεν μπαίνει καν στο κινητό και μένει κολλημένο στο logo MI.
Τι να κάνω ; Τι μπορεί να κάνω λάθος;
Μέσω TWRP κάνω τη διαδικασία.
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Μου γραφει faild ρε παιδια και δεν την περναει πατησα εκει που λεει backup και περιμενω μπας και σωθει το κινητο
-
Όσο έχετε TWRP δοκιμάστε να συνδέσετε τις συσκευές σας στο PC και θα έχετε πρόσβαση στους φακέλους της συσκευής σας.
Μετονομάστε την ROM update.zip και μεταφέρτε την στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας και όχι στην SD Card.
Δοκιμάστε να την κάνετε πάλι FLash.
Αν αποτύχει, βάλτε πάλι την παλιά ROM και κάντε την Flash... -
δεν μου το αναγνωριζει εχω windows 10 παιζει καποιο ρολο?
-
Ο/H poze1987 έγραψε:
δεν μου το αναγνωριζει εχω windows 10 παιζει καποιο ρολο?
Ναι τα Windows 10 κανουν ώρες - ώρες τα δικά τους.
Επίσης δοκίμασε να πάς στο μενού Mounts στο recovery και παίξε με το πλήκτρο Mount/Unmount USB Storage -
-
Έχει...
Αν πάς στο INSTALL πάνω πάνω θα δεις να σου λέει Storage (χχχχ ΜΒ).
Αν πατήσεις πάνω εκεί θα σου βγάλει και ένα μενού να επιλέξεις συσκευή και έχει και για USB-ΟΤG. -
-
-
Ο/H geosoho έγραψε:
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια... Θελω να ρωτησω αν η 7.1 stable εχει καποιο προβλημα με την εφαρμογη you tube... ξεκιναει το βιντεο και ξαφνικα σταματαει στο mi4i που εχω.
Είναι κάποιο BUG με τις όλες Γλώσσες εκτός από τα Κινέζικα, και θα λυθεί σύντομα... -
Ο/H poze1987 έγραψε:
ναι οκ βλεπω το otg βλεπω τον φακελο update.zip το παταω και με βγαζει σε υποφακελουσ και μετα ? δεν ξερω τι να πατησω
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H geosoho έγραψε:
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια... Θελω να ρωτησω αν η 7.1 stable εχει καποιο προβλημα με την εφαρμογη you tube... ξεκιναει το βιντεο και ξαφνικα σταματαει στο mi4i που εχω.
Είναι κάποιο BUG με τις όλες Γλώσσες εκτός από τα Κινέζικα, και θα λυθεί σύντομα...