Ο/H karamela έγραψε:
επαννεκινει συνεχως ακόμη και αν το βααλω σε περιβάλλον recovery!
Αφου κάνει reboots στο TWRP gui είναι δυνατόν να ειναι θέμα WiFi Driver??Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε πρόβλημα με τον WiFi Driver.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H karamela έγραψε:
επαννεκινει συνεχως ακόμη και αν το βααλω σε περιβάλλον recovery!
Αφου κάνει reboots στο TWRP gui είναι δυνατόν να ειναι θέμα WiFi Driver??Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε πρόβλημα με τον WiFi Driver.
Όχι βέβαια...Ο/H Bodai έγραψε:
Αφου κάνει reboots στο TWRP gui είναι δυνατόν να ειναι θέμα WiFi Driver??
Hardware λετε ε; nice. Παντως μια φορα κολλησε στο ρικαβερυ και έκανε συνέχεια επανεκκίνησεις με μένα απλά να το κοιταω. Τώρα έβαλα developer να δούμεΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Όχι βέβαια...Ο/H Bodai έγραψε:
Αφου κάνει reboots στο TWRP gui είναι δυνατόν να ειναι θέμα WiFi Driver??
Δεν το πρόσεξα αυτό με το TWRP.
Δείχνει τότε πως υπάρχει καθαρό πρόβλημα Hardware.
@MIUI_ART File Not Found Error 404Ο/H kazianisv έγραψε:
RedMi Note WCDMA/3G (lcsh92_wet_jb9) => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_Stable-V7.1.2.0.zip (MIUI V7)
Ο/H MeddlingMageGR έγραψε:
Πράγματα που μάλλον δεν λειτουργούν (σωστά) στην τελευταία Stable έκδοση 7.1.4.0.
1. Δεν μπορώ να ενημερώσω ή να εγκαταστήσω apps απο το Play Store, ενώ είμαι με δίκτυο κινητής. Μου γράφει συνέχεια "Αναμονή για Wifi", ενώ έχω επιλέξει να γίνονται ενημερώσεις με όλα τα δίκτυα.
2. Δε μπορώ να αλλάξω τη φωτογραφία στη lock screen. Έχω την "μαμά" με τον άνθρωπο που έχει ανοιχτά να χέρια του. Πάω Ρυθμίσεις > Ταπετσαρία > Επιλογή ταπετσαρίας, επιλέγω τον φάκελο με τις φωτογραφίες, και.... τίποτα. Δεν ανταποκρίνεται το σύστημα.
3. Λειτουργεί διαφορετικά το led notification. Έχω επιλέξει πράσινο χρώμα για αναπάντητες κλήσεις, κόκκινο για ειδοποιήσεις, και μπλε για SMS. Έ, στα μηνύματα του Facebook αναβοσβήνει πράσινο.
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk