Λύθηκε το πρόβλημα. το κιvητό δουλεύει άψογα. Ευχαριστώ πολύ τοv MIUI_ART για τηv πολύτιμη βοήθεια του.
[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Για ποια συσκευή αναφέρεαι γιατί άλλοι την πέρασαν μία χαρά... (Redmi Note 2)Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Ξανακατεβασα την διορθωμενη ρομ αλλα παλι τα ιδια το ιδιο λαθος με την προηγουμενη μου βγαζει.
-
Για το redmi note 2. Μου βγαζει το ιδιο λαθος. Εκανα wipe και την internal και εχασα και και τη προηγουμενη ρομ και τωρα διαλεξα να κανει reboot και κολησε. Εβγαλα την μπαταρια για να κλεισει .Τωρα που το ξαναανοιξα εχει κολησει στο mi και δεν προχωραει.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για ποια συσκευή αναφέρεαι γιατί άλλοι την πέρασαν μία χαρά... (Redmi Note 2)Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Ξανακατεβασα την διορθωμενη ρομ αλλα παλι τα ιδια το ιδιο λαθος με την προηγουμενη μου βγαζει.
-
Από TWRP κάνε flash την προηγούμενη ROM.
Αν ανοίξεις την συσκευή σε TWRP Recovery και την συνδέσεις στο PC θα δεις τους φακέλους της. -
Αφού έσβησες που έσβησες τα πάντα, κάνε καλύτερα ένα πέρασμα με fastboot. Τι λες Miui_Art;;;
-
Οχι δεν το βρισκει ο υπολογιστης παρολο που εχω εγκατεστημενους drivers. Τελικα εβγαλα την καρτα μνημης περασε εκει την τελευταια dev εγκατασταθηκε και τωρα ειναι οκ. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται κανω κατι λαθος? Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω απο dev σε stable?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από TWRP κάνε flash την προηγούμενη ROM.
Αν ανοίξεις την συσκευή σε TWRP Recovery και την συνδέσεις στο PC θα δεις τους φακέλους της.
-
Απλά Factory Reset αλλά επειδή αυτό θα σβήσει πράγματα,ΔΕΝ βγαίνεις απο το TWRP αλλά κάνεις απευθείας φλασαρισμα της rom που θέλει να βάλεις..Και ειναι όλα καλα μετά.Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται κανω κατι λαθος? Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω απο dev σε stable?
Κανονικά το mtp support ειναι ενεργοποιημένο στο twrp. Μήπως κατα λάθος το έβγαλες??Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Οχι δεν το βρισκει ο υπολογιστης παρολο που εχω εγκατεστημενους drivers
-
οχι δεν το εβγαλα. Στο factory reset απλα κανουμε swipe to factory reset η μπαινουμε advance wipe και διαλεγουμε και κατι αλλο?Ο/H Bodai έγραψε:
Απλά Factory Reset αλλά επειδή αυτό θα σβήσει πράγματα,ΔΕΝ βγαίνεις απο το TWRP αλλά κάνεις απευθείας φλασαρισμα της rom που θέλει να βάλεις..Και ειναι όλα καλα μετά.Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται κανω κατι λαθος? Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω απο dev σε stable?
Κανονικά το mtp support ειναι ενεργοποιημένο στο twrp. Μήπως κατα λάθος το έβγαλες??Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Οχι δεν το βρισκει ο υπολογιστης παρολο που εχω εγκατεστημενους drivers
-
Ναι έτσι ..Ο/H sokgiorgos έγραψε:
Ετσι για να κάνουμε μόνο Wipe Cache & Dalvik CacheΟ/H sokgiorgos έγραψε:
μπαινουμε advance wipe και διαλεγουμε και κατι αλλο?
-
Ολα οκ. Τελικα καταφερα και την περασα την ρομ. Τωρα ειμαι στο στησιμο. Ευχαριστω για την βοηθεια ολα τα παιδια του φορουμ.
-
-
Κάνε ότι λένε πιο πίσω: βάλε γλώσσα Αγγλικά και μετά το γυρνας.Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Εγω εχω προβλημα και με την καινουργια πριν απο λιγο στο mi note στο Mi Cloud μου λεει η εφαρμογη εχει σταματησει