[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
δηλαδή την φορτώνεις στην system1 και μπουτάρεις στην system2 ?
εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα αλλα οταν περασα την developer με ρωτησε σε ποια να μπουταρω και πατησα στην active!!
γιαυτο δεν φορτώθηκαν αρκετά προγράμματα;
τωρα αν περασω την stable ποια να κανω active για να την φορτώσω και σε ποια να κάνω boot???Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H kostas έγραψε:
Καλημέρα, τώρα θυμήθηκα και το κινητό της γυναίκας.
έχει το HM 1SW
έκδοση android 4.3 JLS36C
MIUI - 50.0.0
αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή είχα περάσει την rom: RedMi1S_xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable50-GTV-5.2.10
Να περάσω τώρα την: RedMi 1S (Armani) => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_Stable-V7.1.3.0.zip που βλέπω στην πρώτη σελίδα ή να το αφήσω έτσι όπως είναι;
Προχώρησα στην αναβάθμιση πριν από λίγο μέσο Recovery χωρίς να κάνω Wipe & Reset
μετά από ένα 10λεπτο άγχους.....μέχρι να τελειώσουν όλα είδα ότι όλα πήγαν καλά
Μενού - Camera - εφαρμογές - ρυθμίσεις - επαφές κ.λ.π όλα στην θέση τους και δουλεύουν κανονικά....... -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα πέρασα από developer σε stable rom. Έχω ένα θέμα με τις επαφές μου. Ενώ τις έχω αποθηκεύσει στη sim (κακός το ξέρω) δεν μπορώ να τις βρω. Έβαλα τη σιμ σε άλλο τηλ και τις βλέπω κανονικά. Την βάζω πάλι στο mi4 και δεν υπάρχουν επαφές wtf.. Λίγη βοήθεια θα μου στρίψει στο τέλος, ψάχνω 2 ώρες και έχουν σπάσει τα νεύρα μου.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H longus έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα πέρασα από developer σε stable rom. Έχω ένα θέμα με τις επαφές μου. Ενώ τις έχω αποθηκεύσει στη sim (κακός το ξέρω) δεν μπορώ να τις βρω. Έβαλα τη σιμ σε άλλο τηλ και τις βλέπω κανονικά. Την βάζω πάλι στο mi4 και δεν υπάρχουν επαφές wtf.. Λίγη βοήθεια θα μου στρίψει στο τέλος, ψάχνω 2 ώρες και έχουν σπάσει τα νεύρα μου.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ παιδιά το βρήκα επιτέλους. Τώρα που το βρήκα θα ασχοληθώ με την stable rom που από πρώτη ματιά φαίνεται παρά πολύ καλή. Ένα μεγάλο μπράβο στους διαχειριστές του φόρουμ και ένα μεγάλο ευχαριστώ από μέρους μου.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι η δεύτερη φορά που βάζω stable. Την πρώτη την έβγαλα μετά από 12 ώρες. Με αυτήν είμαι ενθουσιασμένος δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Και επιτέλους έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις.
Μπράβο στην ομάδα φοβερή δουλειά.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Mortal έγραψε:
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!
Θα ηθελα την βοηθεια σας για να "αλλαξω" απο dev σε stable, γιατι η 5.12.13 που εχω αυτη την στιγμη με εχει "πεθανει" στα τυχαια reboot.
Πλεον δεν χρησιμοποιω PIN για να μην χανω κλησεις...τελοσπαντων...
Απο οσο καταλαβα πρεπει μεσα απο το recovery να κανω wipe και μετα να περασω την rom...
Το Recovery που εχει η συσκευη ειναι το Mi Recovery 2.0.1.
Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω wipe;
Η αν υπαρχει καποιος οδηγος να διαβασω;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Επιζω να σταματησουν τα reset. -
Μου πεταει συνεχεια "Η εφαρμογη υπηρεσιες google play εχει σταματησει." Τι φταιει? Ειμαι σε καινουργιο Mi4w
-
Ο/H KostasVR21 έγραψε:
Μου πεταει συνεχεια "Η εφαρμογη υπηρεσιες google play εχει σταματησει." Τι φταιει? Ειμαι σε καινουργιο Mi4w
Ρυθμίσεις μετά εφαρμογές μετά play store και για τέλος εκκαθάριση δεδομένων
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω 2 συσκευές xiaomi εδώ και 2+ χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει πολλά update στις συσκευές μου χωρίς προβλήματα. Μήπως ρε παιδιά τα σκαλιζετε λίγο παραπάνω και βγάζουν τέτοια θεματάκια;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H KostasVR21 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H KostasVR21 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H KostasVR21 έγραψε:
Κάνε απεγκατάσταση το play store και μετά ξανά βάλε το play store. Αν δεν κάνεις δουλειά δυστυχώς πρέπει να κανείς wipe partition, dalvik και ξανά περνά την rom.