[Ενημέρωση 22-2-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Mariosddd έγραψε:
παιδια έχω μια hermes miui7 μπορείτε να μου δειξετε ένα τρόπο να κάνω ΟΛΙΚΟ backup τα ΠΑΝΤΑ ρυθμίσεις εφαρμογές όλα για να βάλω 7.1? Συγνώμη δεν έχω χρόνο για διάβασμα είμαι φαντάρος σε περίοδο εμπλοκής ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση
Edit: δηλαδή αν κάνω backup βαλω την 7.1 και κάνω restore θα έχω όλες τις ρυθμίσεις του τωρινού μου συστήματος; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάτι δε μ κολλάει.. -
Ο/H Mariosddd έγραψε:
Edit: δηλαδή αν κάνω backup βαλω την 7.1 και κάνω restore θα έχω όλες τις ρυθμίσεις του τωρινού μου συστήματος; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάτι δε μ κολλάει..
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Mariosddd έγραψε:
Edit: δηλαδή αν κάνω backup βαλω την 7.1 και κάνω restore θα έχω όλες τις ρυθμίσεις του τωρινού μου συστήματος; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κάτι δε μ κολλάει..
-
Σε εμενα αυτο που παρατηρησα ειναι ενα θεματακι οτι σε κλειδωμενη οθονη δεν μπορω να κατεβασω μερικες φορες την συντομευση των διακοπτων (συρσιμο απο πανω προς τα κατω).Να ρωτησω και κατι αν το γνωριζει καποιος.Οταν χρησιμοποιω το Mikey και ενω εχω ενεργοποιημενη την ρυθμιση να σβηνει η οθονη κατα την διαρκεια της κλησης αυτη μενει ενεργη, με αποτελεσμα ανεπιθυμητες ενεργειες.
-
καλημερα και καλη εβδομαδα παταω να κατεβασω την ρομ στο 3g redmi note και μου βγαζει found το αρχειο για κειταξτε το
-
-
-
Καλησπέρα φίλοι μου,
είμαι νέος στο Forum και εντελώς αρχάριος στο νέο μου XIAOMI Redmi Note 2 (2,2GHz - 32Gb) , όπως επίσης και σε Android - MIUI.
Γνωρίζω από Windows-MAC-iOS αλλά καθόλου από τα παραπάνω.
Πήρα το τηλέφωνο από Κίνα και έχει μια περίεργη έκδοση MIUI (66.77.33.00 / Stable ) η οποία μάλλον είναι unofficial.
Έλεγξα την γνησιότητα του τηλεφώνου και είναι εντάξει.
Θέλω για αρχή να απαλλαγώ από αυτή την ROM που έχει και μετά να αρχίσω να ψάχνομαι και για περισσότερα πράγματα.
Για αρχή δεν θέλω να πειράξω το Mi Recovery.
Μπορώ να βάλω την Ελληνική ROM έτσι ή πρέπει να κάνω και την διαδικασία με το TWRP Recovery?
Αν όχι μπορώ να βάλω την Global V7.1.1.0.LHMMICK (MIUI7) (πάντα από Mi Recovery εννοώ)?
Δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω τίποτα από το κινητό.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. -
Παιδιά βλέπω αλλαγή στο app της Μουσικης
μας έφυγε το πολυ όμορφο μπορντό και φιλικό περιβάλλον και μας ήρθε ενα ξενερωμα τι έγινε?
Αίσχος είναι,ουτε θέλω να ανοίξω να ακούσω τα τραγουδάκια μου υπάρχει κανένας τρόπος να γυρίσουμε στο παλιό περιβάλλον η να ψάχνουμε στο playstore για άλλη...
Xiaomi 13 -
Ο/H niolaz έγραψε:
Αν όχι μπορώ να βάλω την Global V7.1.1.0.LHMMICK (MIUI7) (πάντα από Mi Recovery εννοώ)?