Διαφήμιση

Επιλογή τηλέφωνου

• @TakisCavo

Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα για λιγες μερες στην κατοχη μου το mi4c κι αυτην την εβδομαδα το mi4 (Και τα 2 σαν δευτερες συσκευες, οχι για κυρια χρηση).
      Και τα 2 μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση αλλα αν επελεγα ενα απο αυτα θα επαιρνα σιγουρα το mi4c.

Το mi4 εχει πιο πριμιουμ εμφανιση με το αλουμινιο γυρω-γυρω και εχει και ραδοφωνο. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο στο οποιο υπερτερει. Το mi4c ειναι ενα τηελφωνο που βγηκε 1 χρονο+ αργοτερα, εχει καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων, εχει μεγαλυτερη χωριτικοτητα, ειναι πιο ελαφρυ, ειναι δικαρτο, εχει usb type-c.

Για το redmi note 3 δεν εκφερω αποψη γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει. Παντως η εκδοση με τον Snapdragon σε συνδυασμο με την 4.000 μπαταρια που φοραει ειναι πειρασμος. Εχει ομως κλειδωμενο bootloader :/
    • Ευχαριστώ πολύ όλους για τις γνώμες! μάλλον πιο πολύ προς το 4c τείνω και εγώ λόγο σχεδιασμού και χρωμάτων. Το note 3 ωραίο είναι και δυνατά specs έχει αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει το μέγεθος του
    • Τελικά δεν άντεξα και πριν μισή ώρα έριξα παραγγελία το mi4c 32gb στα 231$.
      Τώρα υπομονή μέχρι να επιστρέψουν στις δουλειές τους οι φίλοι μας οι Κινέζοι.
      Πιστεύω ότι θα δω τεράστια διαφορά σε σχέση με το galaxy S2 που έχω τώρα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H TakisCavo έγραψε:

Τελικά δεν άντεξα και πριν μισή ώρα έριξα παραγγελία το mi4c 32gb στα 231$.
      Τώρα υπομονή μέχρι να επιστρέψουν στις δουλειές τους οι φίλοι μας οι Κινέζοι.
      Πιστεύω ότι θα δω τεράστια διαφορά σε σχέση με το galaxy S2 που έχω τώρα
      Καλός να το δεχτείς τον γίγαντα καλά πλάκα κάνεις εγώ με Galaxy s3 σε redmi note2 είχα τεράστια διαφορά.