Μόλις του δώσεις δικαιώματα root από: Κέντρο Ασφάλειας => Δικαιώματα => Προνόμια Root, θα δει ότι είναι root!Ο/H MANVLIS έγραψε:
Πρίν βάλω τη νέα ρομ, κάνοντας διάφορες δοκιμές στα δεδομένα από το προηγούμενο τηλέφωνο που έχω, κατέβασα το titanium με μου λέει ότι δεν είναι ροοτ το τηλέφνο με τη συγκεκριμένη ρομ GTV5.12.17. Πώς μπορώ να δω αν μου το είχαν στείλει ροοτ?
Redmi Note2 Prime Αποριες για ρομ
-
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Πρίν βάλω τη νέα ρομ, κάνοντας διάφορες δοκιμές στα δεδομένα από το προηγούμενο τηλέφωνο που έχω, κατέβασα το titanium με μου λέει ότι δεν είναι ροοτ το τηλέφνο με τη συγκεκριμένη ρομ GTV5.12.17. Πώς μπορώ να δω αν μου το είχαν στείλει ροοτ?
-
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Μετά από το Διακιώματα δεν μου δίνει επιλογή Προνόμια Root, οπότε προφανώς δεν είναι. Έχει μόνο την επιλογή να ζητήται ηάδειά σας πριν επιτραπεί εφαρμογές κλπ
-
Σωστός γιατί τώρα μαθαίνω ευχαριστώ πολύ!!!
-
-
Δηλαδη αν ακολουθήσω τον οδηγό :
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
και δεν προχωρησω στην 2η φαση να περασω την ελληνικη θα εχω κινεζιες και "περιεργες" εφαρμογες?
Απ την αλλη ομως ολες οι ελληνικες δεν παιρνουν ΟΤΑ update σωστα? Ή μονο οι dev δεν παιρνουν ΟΤΑ ειτε ελληνικες ειτε οχι?
Και σε τι διαφερει απο αυτες που θα κατεβασω απο εδω, η ρομ αυτη? εχει σημασια που ειναι 7,1,3,0 ενω αυτη του οδηγου ειναι 7,0,6,0 ?
Τι μεγεθους partitions δημιουργουν αυτες oi ROM?
Εχω παραλαβει τα τηλεφωνα 3-4 μερες τωρα και διαβαζω συνεχεια προσπαθωντας να καταληξω τι/πως να τα κανω πριν αρχισω να τα φορτωνω.
-
Ο/H elpa02 έγραψε:
Απ την αλλη ομως ολες οι ελληνικες δεν παιρνουν ΟΤΑ update σωστα? Ή μονο οι dev δεν παιρνουν ΟΤΑ ειτε ελληνικες ειτε οχι?
Ο/H elpa02 έγραψε:
Και σε τι διαφερει απο αυτες που θα κατεβασω απο εδω, η ρομ αυτη? εχει σημασια που ειναι 7,1,3,0 ενω αυτη του οδηγου ειναι 7,0,6,0 ?
-
ναι σωστα, περιγραφει μονο την διαδικασια απλα απορησα γιατι ενω αναφερεται στην τελευταια εκδοση ελληνικής stable για την κινεζοαγγλικη εχει μια προηγουμενη ισως για καποιο λογο, ενω κυκλοφορει η 7.1.3.0.
-
Αν μιλατε για την καθαρη εγκατασταση με το mi flash, η fastboot rom ειναι πειραγμενη και εχει το twrp σε αντιθεση με τις official που ειναι με το κλειδωμα του mi recovery.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Αυτη η περαγμενη παιρνει ΟΤΑ? Μαλλον οχι? Σωστα?
Sent from my S308 using Tapatalk
Μαλλον ναι, αλλα δεν υπαρχει λογος να εχεις μια κινεζικη ρομ που δεν εχει ουτε google play -
Ο/H elpa02 έγραψε:
Αυτη η περαγμενη παιρνει ΟΤΑ? Μαλλον οχι? Σωστα?
-
Καλησπερα , μολις παρελαβα και εγω το redmi note 2 prime απο minideal και δηλωνω ασχετος ..... Απ οτι βλεπω στο android version γραφει 5.0.2 lrx22g και στο miui version MIUI 77.77.33.00(lhmcnch) | stable . Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω και ποια ρομ να βαλω ? stable η dev ? Την χρηση θα την κανει η γυναικα και δεν προκειται να ασχοληθει ξανα , θελει τα βασικα messenger viber facebook radio και να βγαζει καμια φωτο . Υστερα απο λιγο ψαξιμο βλεπω οτι δημιουργουνται διαφορα προβληματα με καποιες ελληνικες ρομ , αληθευει ? Οι ελληνικες ρομ βασιζονται σε android 4.4 ? please help
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0