Καλημέρα και καλή χρονιά σε ολους..είμαι καινούργιος εδώ και συγχωρέστε με αν έκανα λαθος που γράφω εδω.. Έχω ένα πρόβλημα αν μπορεί να με βοηθήσει καποιος.πήρα καινούργιο κινητό από κινα το mi4 το παρέλαβα σήμερα και μου κάνει επανεκκίνηση κάθε λίγο τι να κάνω???????
Συνεχείς επανεκκινήσεις σε MI4
-
-
αν μπορείς άλλαξε τον τίτλο σε κάτι σαν "Συνεχείς επανεκκινήσεις σε MI4....βοήθεια χριστιανοί..." για να ξέρουμε με την μία για το τι πρόκειται.
καλός ήρθες στην παρέα μας
να υποθέσουμε ότι είναι με την ρομ που ήρθε από Κίνα ?
τις επανεκκινήσεις τις κάνω στα καλά καθούμενα ή όταν πας να ανοίξεις κάποιες εφαρμογές ?
αν μπορείς δω΄σε μερικές ποιο αναλυτικές πληροφορίες -
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, με την ραμ που ήρθε από κινα. Περισσότερο το κάνει όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογές..
Μήπως πρέπει να κανω εγκατασταση κάποια άλλη ρομ?
Αν ναι και πως?
Ευχαριστώ. -
οπότε μιλάμε για ποιο πιθανό θέμα λειτουργικού και όχι hardware
περίμενε λίγο τους ποιο κατέχοντες να σου δώσουν οδηγίες για εγκατάσταση ρομ στο MI4
μέχρι τότε ρίξε μία ματιά εδώ Πως να κάνω Flash την Ελληνική ROM σε Xiaomi Mi4 ? -
-
Ο/H Sakhs29 έγραψε:
και εγώ το το Xiaomi Mi4 LTE (3GB RAM), εχω...το οποίο μέσα έχει μια MIUI με όλες τις γλώσσες από το κατάστημα που το αγόρασα το minibeal. Τί να κανω? Όταν πάω να κάνω κάτι κάνει επανεκκίνηση.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπέρα κ εγω το ιδιο πρόβλημα έχω. Είχα τη 5.12.3 και χθες έβαλα την 5.12.24 αλλά πάλι τα ίδια. τι άλλο θα μπορούσα να κάνω? Θα μπορούσε να φταίει το γεγονός ότι έπεσε νερό στο κινητό πριν λίγο καιρό?
-
Ο/H thevet7 έγραψε:
Θα μπορούσε να φταίει το γεγονός ότι έπεσε νερό στο κινητό πριν λίγο καιρό?
Όχι μόνο μπορεί να φταίει, αλλά λόγο των αλλάτων που έχουν προφανώς δημιουργηθεί στην μητρική, κινδυνεύει άμμεσα από καταστροφή. -
συνέπεσε με μια αναβάθμιση και νόμιζα ήταν κάποιο bug αλλά συνέχισε και μετά την αλλαγή ρομ.εχουμε μαλακό νερο στην καρδιτσα..
σερβις στην Ελλάδα για xiaomi υπάρχει?
-
Ο/H Sakhs29 έγραψε:
Καλημέρα και καλή χρονιά σε ολους..είμαι καινούργιος εδώ και συγχωρέστε με αν έκανα λαθος που γράφω εδω.. Έχω ένα πρόβλημα αν μπορεί να με βοηθήσει καποιος.πήρα καινούργιο κινητό από κινα το mi4 το παρέλαβα σήμερα και μου κάνει επανεκκίνηση κάθε λίγο τι να κάνω???????
Ο/H thevet7 έγραψε:
συνέπεσε με μια αναβάθμιση και νόμιζα ήταν κάποιο bug αλλά συνέχισε και μετά την αλλαγή ρομ.εχουμε μαλακό νερο στην καρδιτσα..σερβις στην Ελλάδα για xiaomi υπάρχει?
απλά για να μην μπερδευτούμε είναι δύο άτομα με το ίδιο πρόβλημα από διαφορετικούς λόγους μάλλον..ο Sakhs29 από ρομ και ο thevet7 από νερό μάλλον -
παιδιά εγώ όλα ένταξει έβαλα την τελευταία ελληνική έκδοση και όλα κ...Ευχαριστώ ολους...
-
Καλησπέρα σε όλους,
Φίλος μου, κάτοχος ενός mi4 με έκδοση GTV 5.12.13 Developer μου διαμαρτυρήθηκε ότι αντιμετωπίζει και ο ίδιος το συγκεκριμένο πρόβλημα δηλαδή συνεχείς επανεκκινήσεις. Μπορείτε να μου προτείνετε μια νέα έκδοση και ας μην είναι η τελευταία για να εγκαταστήσουμε στο κινητό έτσι ώστε να μην ξανά αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα