Για tablet turbo-xΟ/H caeser έγραψε:
Για ποιά συσκευή μιλάς?Ο/H Treles32 έγραψε:
Παιδιά Καλημέρα!
Το πρόβλημα που είχα στο viber ( πριν δυο μήνες ) που δεν μου έστελναν τον κωδικό λύθηκε. Πως? Το είχα αφήσει πολύ καιρό χωρίς να κάνω τίποτα και μετά έβαλα τον αριθμό μου και με μαγικό τρόπο μου τον έστηλαν! Μετά λοιπόν ούτε απο 1 μήνα , το tablet μου εμφάνισε προβλήματα με μπαταρία , και έτσι το πήγα πίσω για εγγύηση. Όταν λοιπόν το έδωσα μου είπαν οτι μπορεί να διαγραφθούν μερικά αρχεία... Μετά απο 3 ημέρες που το πείρα , διαγράφθηκε - πάλι - η εφαρμογή… Τι κάνω? Εχει εδώ και 20 μέρες που δεν μπαίνει! Βοήθεια;
Χαζό πρόβλημα με Viber
-
-
Ο/H Treles32 έγραψε:
Για tablet turbo-x
Αυτά τα turbo-x είναι ...... (No Comment) -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Treles32 έγραψε:
διαγράφθηκε - πάλι - η εφαρμογή… Τι κάνω? Εχει εδώ και 20 μέρες που δεν μπαίνει! Βοήθεια;
-
Ο/H Treles32 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Treles32 έγραψε:
Παιδιά Καλημέρα!
Το πρόβλημα που είχα στο viber ( πριν δυο μήνες ) που δεν μου έστελναν τον κωδικό λύθηκε. Πως? Το είχα αφήσει πολύ καιρό χωρίς να κάνω τίποτα και μετά έβαλα τον αριθμό μου και με μαγικό τρόπο μου τον έστηλαν! Μετά λοιπόν ούτε απο 1 μήνα , το tablet μου εμφάνισε προβλήματα με μπαταρία , και έτσι το πήγα πίσω για εγγύηση. Όταν λοιπόν το έδωσα μου είπαν οτι μπορεί να διαγραφθούν μερικά αρχεία... Μετά απο 3 ημέρες που το πείρα , διαγράφθηκε - πάλι - η εφαρμογή… Τι κάνω? Εχει εδώ και 20 μέρες που δεν μπαίνει! Βοήθεια;
Δεν ξέρω ουσιαστικά να σε βοηθήσω! Στη θέση σου θα έκανα ένα καθαρισμό της cache, και πιθανόν στην ανάγκη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αφου πρώτα θα είχα κρατήσει ένα back up τα δεδομένα μου)... και μετά θα προσπαθούσα πάλι...(πριν το πετάξω!) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Treles32 έγραψε:
Για tablet turbo-x
Αυτά τα turbo-x είναι ...... (No Comment)
-
Παιδιά βοήθεια! Μου'ρχετε να το σπάσω! Την καταραμένη ώρα δηλαδή που το έδωσα!! Βοήθεια!
-
Ποιο tablet είπες ότι έχεις ? Μοντέλο, χαρακτηριστικά...κτλ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ποιο tablet είπες ότι έχεις ? Μοντέλο, χαρακτηριστικά...κτλ
-
το 7'' έχεις ή το 10'' ?
βάλε το cpu-z στο tablet, και στείλε μου με πμ φώτο όλα τα στοιχεία που θα σου εμφανίσει -
Ο/H NasDriver έγραψε:
το 7'' έχεις ή το 10'' ?
βάλε το cpu-z στο tablet, και στείλε μου με πμ φώτο όλα τα στοιχεία που θα σου εμφανίσει
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ναι...google play θα τι βρεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0