Δεν τον παίρνει δυστηχώς!Ο/H pechr έγραψε:
τον κωδικό αυτό που σου είχαν στείλει με sms ξαναδοκίμασε να δεις αν τον παίρνει κατά την ενεργοποίησηΟ/H Treles32 έγραψε:
Εγώ έκανα viber ολα καλα και μετα καταλαθος διεγραψα την εφαρμογη . Το ξανα καταιβασα , εβαλα το τηλεφωνο μου να μου στηλουν τον κωδικο και δεν μου το στελνουν!
Χαζό πρόβλημα με Viber
-
-
- Απεγκατέστησε την εφαρμογή
- Κάνε έναν καθαρισμό από το κέντρο αφαλείας και επέλεξε το viber στο κουτάκι αν δεν στο έχει επιλεγμένο
- Επανεκκίνηση της συσκευής
- Πήγαινε κάπου να έχεις σήμα
- Εγκατέστησε την εφαρμογή πάλι
- Και λογικά θα σου έρθει το μηνυμα, αν δεν έρθει πάτησε να δεχτείς κλήση ώστε να ακούσεις τον φωνητικό κωδικό
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - Απεγκατέστησε την εφαρμογή
-
Ο/H pechr έγραψε:
- Κάνε έναν καθαρισμό από το κέντρο ελέγχου και επέλεξε το viber στο κουτάκι αν δεν στο έχει επιλεγμένο
- Επανεκκίνηση της συσκευής
- Πήγαινε κάπου να έχεις σήμα
- Εγκατέστησε την εφαρμογή πάλι
- Και λογικά θα σου έρθει το μηνυμα, αν δεν έρθει πάτησε να δεχτείς κλήση ώστε να ακούσεις τον φωνητικό κωδικό
-
Ο/H Treles32 έγραψε:
Τι ενοείς στο 2? Είμαι ψιλοάσχετη στο viber γιατι πρόσφατα το κατέβασα!
Κέντρο αφαλείας>> ΚαθαρισμόςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Treles32 έγραψε:
Τι ενοείς στο 2? Είμαι ψιλοάσχετη στο viber γιατι πρόσφατα το κατέβασα!
-
Το κέντρο ασφαλείας είναι πρόγραμμα που καθορίζει ποιες εφαρμογές θα ανοίγουν απο μόνες τους.
-
Ο/H anasmel έγραψε:
Το κέντρο ασφαλείας είναι πρόγραμμα που καθορίζει ποιες εφαρμογές θα ανοίγουν απο μόνες τους.
-
Μην ξεχάσεις να μας παρέχεις το feedback για τις ενέργειες που ακολούθησες παραπάνω.
Αν όντως είχαν αποτέλεσμα.
Ο/H pechr έγραψε:
και λογικά θα σου έρθει το μηνυμα, αν δεν έρθει πάτησε να δεχτείς κλήση ώστε να ακούσεις τον φωνητικό κωδικό
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Δεν έρχεται μηνυμα πλέον. Σε καλέι ένας ξένος αριθμός που σου εισάγει τον κωδικό
-
Παιδιά Καλημέρα!
Το πρόβλημα που είχα στο viber ( πριν δυο μήνες ) που δεν μου έστελναν τον κωδικό λύθηκε. Πως? Το είχα αφήσει πολύ καιρό χωρίς να κάνω τίποτα και μετά έβαλα τον αριθμό μου και με μαγικό τρόπο μου τον έστηλαν! Μετά λοιπόν ούτε απο 1 μήνα , το tablet μου εμφάνισε προβλήματα με μπαταρία , και έτσι το πήγα πίσω για εγγύηση. Όταν λοιπόν το έδωσα μου είπαν οτι μπορεί να διαγραφθούν μερικά αρχεία... Μετά απο 3 ημέρες που το πείρα , διαγράφθηκε - πάλι - η εφαρμογή… Τι κάνω? Εχει εδώ και 20 μέρες που δεν μπαίνει! Βοήθεια; -
Ο/H Treles32 έγραψε:
Παιδιά Καλημέρα!
Το πρόβλημα που είχα στο viber ( πριν δυο μήνες ) που δεν μου έστελναν τον κωδικό λύθηκε. Πως? Το είχα αφήσει πολύ καιρό χωρίς να κάνω τίποτα και μετά έβαλα τον αριθμό μου και με μαγικό τρόπο μου τον έστηλαν! Μετά λοιπόν ούτε απο 1 μήνα , το tablet μου εμφάνισε προβλήματα με μπαταρία , και έτσι το πήγα πίσω για εγγύηση. Όταν λοιπόν το έδωσα μου είπαν οτι μπορεί να διαγραφθούν μερικά αρχεία... Μετά απο 3 ημέρες που το πείρα , διαγράφθηκε - πάλι - η εφαρμογή… Τι κάνω? Εχει εδώ και 20 μέρες που δεν μπαίνει! Βοήθεια;
-
Ο/H Treles32 έγραψε:
διαγράφθηκε - πάλι - η εφαρμογή… Τι κάνω? Εχει εδώ και 20 μέρες που δεν μπαίνει! Βοήθεια;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0