Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
χρησιμοποιησα για αλλη μια συσκευη τον αριθμο του τηλεφωνου μου για τα σμσ (οχι το δικο μου mi account ομως)
παιζει ρολο να μη μου το κανουν active γι αυτο το λογο? -
-
άντε με το καλό και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε
-
Καλημερα.
Αφερεσαμε τον λογιαριασμο τον δικο μου και εχουμε κανει αλλον.
Τωρα καναμε καινουρια αιτηση και περιμενουμε το οκ.
Πιστευω να γινει κατι τωρα!Nokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128) -
saruman,για να μην παιζουμε το χαλασμενο τηλεφωνο,γραφηκα και εγω. Εξαλλου ισως χρειαστω κατι για το redmi note 3 sd της γυναικας. Λοιπον,αφαιρεσα τον λογαριασμο του σαρουμαν,εκανα χαρντ ριζετ και περασα δικο μου λογαριασμο και σιμ της γυναικας. Εγινε αιτηση και ολα οκ ως εδω. Το περιεργο ειναι οτι στην σελιδα unlock, πατωντας το unlock, ο chrome με "πεταγε" στο download παντα. Τελικα μπηκα με edge και ολα οκ. Πολυ διαδικασια η xiaomi...
-
Ο/H tsilitheo1 έγραψε:
saruman,για να μην παιζουμε το χαλασμενο τηλεφωνο,γραφηκα και εγω. Εξαλλου ισως χρειαστω κατι για το redmi note 3 sd της γυναικας. Λοιπον,αφαιρεσα τον λογαριασμο του σαρουμαν,εκανα χαρντ ριζετ και περασα δικο μου λογαριασμο και σιμ της γυναικας. Εγινε αιτηση και ολα οκ ως εδω. Το περιεργο ειναι οτι στην σελιδα unlock, πατωντας το unlock, ο chrome με "πεταγε" στο download παντα. Τελικα μπηκα με edge και ολα οκ. Πολυ διαδικασια η xiaomi...
Nokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128) -
καλησπερα.μετα απο αποτυχημενη αναβαθμιση εγινε unbrick με fastboot rom η οποια ομως ξανακλειδωσε τον bootloader.προσπαθωντας να τον ξαναξεκλειδωσω μου βγαζει ενα μνμ
Sorry, your application has been rejected.
The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved.
πως μπορω να ξανακανω αιτηση για νεο κωδικο?το προηγουμενο ξεκλειδωμα εγινε πριν τρεις μηνες. -
@leon_ster
Στο unlock tool στο βγάζει αυτό το μήνυμα;You may think you can fly - but you better not try -
στο unlock tool βγαζει οτι δεν εχω αδεια για ξεκλειδωμα και με παραπεμπει στο i.mi.com για να κανω αιτηση.εκει μου βγαζει το παραπανω μνμ.
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H tsilitheo1 έγραψε:
Το περιεργο ειναι οτι στην σελιδα unlock, πατωντας το unlock, ο chrome με "πεταγε" στο download παντα. Τελικα μπηκα με edge και ολα οκ. Πολυ διαδικασια η xiaomi...
Ο/H leon_ster έγραψε:
καλησπερα.μετα απο αποτυχημενη αναβαθμιση εγινε unbrick με fastboot rom η οποια ομως ξανακλειδωσε τον bootloader.προσπαθωντας να τον ξαναξεκλειδωσω μου βγαζει ενα μνμ
Sorry, your application has been rejected.
The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved.
πως μπορω να ξανακανω αιτηση για νεο κωδικο?το προηγουμενο ξεκλειδωμα εγινε πριν τρεις μηνες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα