@Bodai δεν είναι θέμα γνησιότητας. πρέπει να ειναι θεμα partition. Παίζει να εχει αγκατασταθεί η rom πολλές φορες και να έχει λιγοστέψει ο χώρος
Το θέμα είναι πως μπορω να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση για να ξανακάμω τη διαδικασία
Ξέρει κανείς?
(έκανα wipe all data αλλά μάταια)
@NasDriver την κατέβασα την εφαρμογή αλλά στην ουσία δε δείχνει τίποτα. Το μεγαλύτερο αρχείο είναι 3 mb. Δείχνει ότι ο χώρος είναι αυτός (1,06 gb)
@Bodai δεν είναι θέμα γνησιότητας. πρέπει να ειναι θεμα partition. Παίζει να εχει αγκατασταθεί η rom πολλές φορες και να έχει λιγοστέψει ο χώρος
Το θέμα είναι πως μπορω να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση για να ξανακάμω τη διαδικασία
Ξέρει κανείς?
(έκανα wipe all data αλλά μάταια)
@NasDriver την κατέβασα την εφαρμογή αλλά στην ουσία δε δείχνει τίποτα. Το μεγαλύτερο αρχείο είναι 3 mb. Δείχνει ότι ο χώρος είναι αυτός (1,06 gb)
Όσες φορές και να εγκαταστήσεις ROM, δεν μειώνεται ο χώρος κάτι άλλο συμβαίνει... Και επειδή οι Κινέζοι έχουν γίνει αστέρια στις μαΪμουδιές και αυτό το 1,06GB διαθέσιμα δεν φαίνεται και τόσο καλό, προσπάθησε να βάλεις μια developer ROM να έχουμε πλήρη πρόσβαση απο adb στο κινητό και στείλε μου μήνυμα να το ψάξουμε λίγο παραπάνω.
Κοπέλια το έφτιαξα.
Δικό μου πρέπει να ήταν το λάθος στη διαδικασία εγκατάστασης της ελληνικής rom που κατεβασα από εδώ, από την κοινώτητα.
Σύνδεσα το τηλέφωνο στο pc kai άνοιξε το Μι Pc Suite. Με απενεργοποιημένο το κινητό πάτησα POWER + VOL DOWN. Με ρώτησε σε ποιό από τα δύο partition να άμει flash και επέλεξα το partition me την ελληνική rom που είχα εγκαταστησει. Εκανε flash, reboot και άνοιξε με την κινεζικη miui. Metα ξανα εγκατεστησα την ελληνική rom.
Μου έβγαλε 13GB διαθεσιμα εσωτερικης μνημης.
Να 'στε καλά για τη βοήθεια.
Πολλά ευχαριστώ
PS
O άλλος από το ebay που μου το πούλησε ακόμα ωρίεται που είπα ότι είναι το τηλέφωνο είναι μαιμου