γύρισε το στα αγγλικά προσωρινάΟ/H Jinthegod έγραψε:
Προβλημα στο Mi4. Εκανα την εγκατασταση και οταν το ανοιγω εκει που λεει Οροι παροχης υπηρεσιων παταω συμφωνω,συνεχιζει στο Mi Cloud παταω επομενο και μετα "Δυστηχως η εφαρμογη Mi Cloud εχει σταματησει" και με πεταει συνεχεια. τι κανω τωρα?
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
Λοιπόν, εγώ είχα κάνει Wipe Cache & Dalvik Cache κανονικά, αλλά δεν εμφανιζόταν το σήμα στην 1η κάρτα SIM, όμως....... ως δια μαγείας, μετά από 4-5 ώρες χρήσης του κινητού, τώρα δείχνει ΟΚ!!
Τι να πω.... Χαχαχαχαχα
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H trainspotting έγραψε:
Το link για την 6.1.7 για να τη περάσω και στο redmi 1s δεν δουλεύει?
-
Σε εμένα εκτός από το θέμα με το σήμα που το έχουν και άλλα παιδιά το τηλέφωνο κάποιες φορές λαγγαρει εάν είναι ο σωστός όρος για αυτό που μου κάνει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H g_koul έγραψε:
Καλη χρονια σε ολους κα καλως σας βρηκα ειμαι καινουργιος στα xiaomi και στο forum εχω το
Xiaomi Redmi 2A 4G LTE 4.7"
πια rom πρεπει να κατεβασω
Μετά ακολούθησε τον οδηγό "Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)" για να την περάσεις.
Καλωσόρισες! -
Σαν ρομ συνεχίζει και αυτή όπως και η προηγούμενη να μην ανιχνεύει κάποιες ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού, ενώ η προπροκάτοχος της τα έβρισκε όλα, συνδεόταν μαζί τους και δούλευε το μενού της μια χαρά.
-
-
τελικα παρατηρώ και εγώ όπως και άλλοι ότι στο YouTube σταματάει να παίζει μετά από κάποια δευτερόλεπτα αλλά αν πατήσεις να συνεχίσει παίζει κανονικά.
-
Καλησπερα, μολις περασα και εγω την ρομ αλλα εμενα ολα φαινονται να λειτουργουν κανονικα. Και ο καιρος δειχνει την ωρα αλλα ειναι τα μισα στα Αγγλικα ,και το youtube και μπαταρια μια χαρα..
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H g_koul έγραψε:
Καλη χρονια σε ολους κα καλως σας βρηκα ειμαι καινουργιος στα xiaomi και στο forum εχω το
Xiaomi Redmi 2A 4G LTE 4.7"
πια rom πρεπει να κατεβασω
κάτω απο την μπαταρία υπάρχει ενας αριθμός 20140811 ή 201408113. Ποιό είναι στην δική σου συσκευή?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα