install update.zip failedΟ/H Bodai έγραψε:
Βγάζει κάποιο μύνημα λάθους??Ο/H g_koul έγραψε:
δοκιμασα 20140811 rom φτανει στο 35% και σταματαει
[GTV-6.1.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/1 19:40)
- ROM
- Ενημερώθηκε
-
-
στο ρυζακι οπως και η προηγουμενη ρομ οπως και αυτη εχει μια υπερθεμασνη θερμοκρασιας με συνεπεια μετα απο 45 λεπτα σε παιχνιδι κολαει το συμπαν.
-
Επιβεβαιώνώ το πρόβλημα με το YouTube και σε Mi Note pro.
Καμία λύση ρε παιδιά για να φτιάξει ή περιμένουμε την νέα rom; -
Βρε παιδιά αυτό με το youtube που λέτε σε ποιές συσκευές παρουσιάζεται; Εγώ 2 μέρες τώρα δέν έχω θέμα κ μάλιστα τόση ώρα παίζει playlist απο youtube χωρίς κανένα θέμα.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Περίεργο γιατί εγώ παρατήρησα καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας
και με toutube 2 μέρες τώρα δεν έχω κανένα θέμα. Όπως είπα και πριν μόνο ο καιρός είναι στα μισά Αγγλικά.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και εγώ έχω την εντύπωση ότι ρουφάει λίγο μπαταρία παραπάνω. Επίσης κατά την εγκατάσταση έκανε λίγο περισσότερη ώρα από ότι συνήθως όπως παρατήρησε και καποιος άλλος.
-
-
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Βρε παιδιά αυτό με το youtube που λέτε σε ποιές συσκευές παρουσιάζεται; Εγώ 2 μέρες τώρα δέν έχω θέμα κ μάλιστα τόση ώρα παίζει playlist απο youtube χωρίς κανένα θέμα.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Όντως υπάρχει θεματάκι στο mi note pro αλλά οκ δεν είναι και μεγάλο με ένα κλικ πάλι παίζει το βίντεο...
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
bug found
στην έναρξη μετα το flash,
στην διαδικασία σύνδεσης με τη miui βγαζει λάθος και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις!!
Λύση¨: πάς πίσω αλλάζεις την γλώσσα σε αγγλικά και προχωράς χωρίς προβλήματα.
Όταν τελειώσεις αλλάζεις ξανά την γλώσσα στα ΕλλήνικάXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα