Καλημέρα υπάρχει ένα πρόβλημα στην καινούργια ρομ το σήμα κινητής δεν δουλευη ενώ τηλέφωνο μπορείς να πάρεις κανονικά εχτές απενεργοποιησα την κάρτα και επανήλθε σήμερα αυτό δεν γίνεται. Είναι bag της ρομ??
Πρόβλημα στο σήμα κινητής τηλεφωνίας σε redmi note2
-
-
Τελικά το σήμα επανήλθε μόνο του!!! Αν και δεν νομηζω να είναι κάποιο θέμα με την Vodafone ποτέ δεν είχα θέμα με σήμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Τελικά το σήμα επανήλθε μόνο του!!! Αν και δεν νομηζω να είναι κάποιο θέμα με την Vodafone ποτέ δεν είχα θέμα με σήμα.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Κέρκυρα όχι δεν έχουμε τέτοιο θέμα αν και νομηζω ότι το συγκεκριμένο είναι μπαγκ γιατί ενώ δεν έχει καθόλου σημα το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά, απλά το σήμα πάει και ερχεται από μόνο του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Κέρκυρα όχι δεν έχουμε τέτοιο θέμα αν και νομηζω ότι το συγκεκριμένο είναι μπαγκ γιατί ενώ δεν έχει καθόλου σημα το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά, απλά το σήμα πάει και ερχεται από μόνο του.
Το εικονίδιο γίνεται transparent και δεν φαίνεται, ενώ το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Το εικονίδιο γίνεται transparent και δεν φαίνεται, ενώ το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.
Ευχαριστούμε αυτό το bag δεν είναι και τοσο πρόβλημα το θέμα είναι ότι κάποιες φορές το τηλέφωνο σαν να κολαει όταν πας να βγεις από κάποια εφαρμογή. κατά τα άλλα μια χαρά η ρομ να δούμε και την αυτονομία και βλέπουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0