Θα μπορούσαμε να έχουμε μια εμπεριστατωμένη επεξήγηση της εν λόγου εφαρμογής?ευχαριστω!!!
Authenticantor
-
-
Φίλε μου σου το έχω πει και χθες. Δεν γίνεται ότι μα ότι απορία έχει να ανοίγεις τόπικ.
Υπάρχει τόπικ για το κινητό σου αλλά και για γενικές ερωτήσεις. Άνοιξες από χθες 4 τόπικς αν δεν κάνω λάθος και στο κάθε ένα απλά κάνεις μια απορία.
Τώρα για το πως δουλεύει:
Σε πάει εδώ, βάζεις τον αριθμό που υπάρχει καλυμένος κάτω από το εικονίδιο που βλέπεις δεξιά με το MI και κάνεις verify όπου σου λέει πόσες φορές χρησιμοποιήθηκε ο κωδικός σου. Με αυτό τον τρόπο συμπεραίνεις αν είναι γνήσιο το κινητό σου ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχεις πάρει από τη xiaomi.
Όσο αφορά τα θέματα που ανοίγεις:
1-?????
2-Βάση αυτοκινήτου, ενώ θα μπορούσες απλά να ρωτήσεις κάπου
3-?????????? ξανά
4-Θέμα επειδή δεν ανοίγει ένα app
Νομίζω (και ελπίζω) καταλαμβαίνεις -
Συγχώρεσε με Κύριε,λόγω ενθουσιασμού!
-
Ο/H jonnieX έγραψε:
Συγχώρεσε με Κύριε,λόγω ενθουσιασμού!
-
Δεν θα πρεπε να μείνουμ "ατειμωρουμ"!για κάθε παρατυπία έπρεπε να παίρνουμε ένα mi band δώρο!
-
Αυτός ο αριθμος που υπάρχει καλυμενος τον οποίο αναφέρει είναι στο κουτί?
-
-
Ναι και είναι ένα χαρτάκι που το ξύνεις. Φαίνεται στο λινκ που σου έχω δώσει δεξιά. Ένα μικρό σαν γραμματόσημο
-
Ναι αλλά δεν το έχουν όλα τα κουτιά,ούτε το δικό μου!υπάρχει άλλος τρόπος?είχα διαβασει, διόρθωσε με,ότι από μόνο του το αυτοκόλλητο δεν αποδεικνύει γνησιότητα!
-
Κοίτα δεν είναι 100% αλλά ένα μεγάλο ποσοστό είναι.
Το άλλο είναι κάποια προγράμματα που σου διαβάζουν online τι έχει πάνω το κινητό σου (specs) και αν είσαι έμπειρος ή αν το βάλεις εδώ σου λένε τα παιδιά.
Αλλά το πιο σημαντικό είναι η λειτουργία του. Αν δεν κάνει περίεργα προβλήματα (υπερθέρμανση κτλ) τότε το κινητό σου είναι οκ.
Από τις χιλιάδες εδώ μέσα μόνο μερικές 10άδες είχαν fake. Από που το αγόρασες? (όχι πως αυτό είναι εγγύηση) -
Ο/H jonnieX έγραψε:
Ναι αλλά δεν το έχουν όλα τα κουτιά,ούτε το δικό μου!υπάρχει άλλος τρόπος?είχα διαβασει, διόρθωσε με,ότι από μόνο του το αυτοκόλλητο δεν αποδεικνύει γνησιότητα!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0