ευχαριστω παρα πολυ.. συγνωμη για τις αλεπαλληλες ερωτησεις απλα ειναι ξενο το κινητο και δεν το εχω καν στα χερια μου.. ευχαριστω πολυ και παλι!!!
fm radio στο redmi note 2 του πεθερού μου!!!
-
-
Ο/H akis5 έγραψε:
ευχαριστω παρα πολυ.. συγνωμη για τις αλεπαλληλες ερωτησεις απλα ειναι ξενο το κινητο και δεν το εχω καν στα χερια μου.. ευχαριστω πολυ και παλι!!!
-
Από που πήρες το κινητό? Είχε μέσα ελληνική ρομ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα παιδια!!! κατεβασα στο laptop το παρακατω αρχειο που μου ειπατε (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…0-hermes-GTV-5-12-31-zip/) για να κανω την αναβαθμιση στο κινητο ετσι ωστε να λειτουργησει επιτελους το fm radio. Εφυγα απο το περιστερι και πηγα στην περιοχη του ελληνικου (Σπιτι πεθερου) ακολουθησα πιστά τις οδηγειες που μου δωσατε και μολις εφτασα στο σημειο να κανω install το αρχειο μου εβγαλε σφαλμα (damaged folder, κατι τετοιο)
συνεπως πηγα τσαμπα ως εκει..
τι πιστευετε οτι μπορει να εφταιγε??? υπαρχει καποιος σχετικος εκει κοντα να μας το φτιαξει (με το αζημιωτο)??? -
-
δεν εχω ιδεα τι ειναι το ''TWRP Recovery'' , μπορει καποιος να το αναλαβει και να πληρωθει??? το φλεγον θεμα δεν ειναι η αναβαθμιση αλλα το οτι δεν παιζει fm ραδιο.. δεν υπαρχει καν μεσα το εικονιδιο..
-
Δήλωσε την περιοχή σου και όλο και κάποιος κοντινός μπορεί να βρεθεί να σε βοηθήσει..
-
-
-
Ο/H akis5 έγραψε:
υπαρχει καποιος που να μπορει να αναλαβει την αναβαθμιση rom στο redmi note2 κοντα στην περιοχη του ελληνικου???
Αν δεν έβγαλες άκρη, κερνάω καφέ να το στρώσουμε.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες