REDMI NOTE 2 PRIME / Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
-
-
Στο δικό μου δουλεύει κανονικά
-
Και στο δικό μου κανένα πρόβλημα.There is no place like 127.0.0.1
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΨΑΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΕΞΗΣ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ---->ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ----->ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ------>ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΣ ----->
ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΝΕΡΓΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ (OHO) ( ONE HAND OPERATION) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΝΕΝΕΡΓΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....( ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)
ΑΡΑ ΥΠΑΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. -
@atxiaomi15 μην γραφεις σε παρκαλώ με κεφαλαία.
Οσον αφορά τις δύο λειτουργίες επειδή και οι δύο χρησιμοποιούν την οθόνη (δεν ειναι δυνατόν να γινει αυτό συγχρόνως) παρουσιαζεται αυτο που παρατήρησες.. -
Kαλησπερα, εχω το note 4 . Εχω κανει τις ρυθμισεις για να ειναι ενεργη η λειτουργια ενος χεριου και εχω διαλεξει και ιντσες. Μετα ομως πως το ενεργοποιω??
Σε κανονικη οθονη το να πατησω το μεσαιο ποληκτρο και μετα να συρω το δαχτυλο μου προς τα δεξια δεν κανει κατι.. Ουτε σε κλειδωμενη οθονη.. Δεν κανω κατι καλα??
Ευχαριστω! -
-
Όταν ρύθμισες την λειτουργία για ένα χέρι και τις ίντσες, από πάνω είχε μία φώτο που έδειχνε τα κουμπιά και να σέρνει:
1. Προς τα δεξιά για να ενεργοποιηθεί η η οθόνη προς δεξιά
2. Προς τα αριστερά για να ενεργοποιηθεί η η οθόνη προς αριστερά
3. προς το κέντρο για να επανέλθει η οθόνη σε κανονικό μέγεθος -
ok, ναι το εχω δει αυτο. Αυτο το κανω σε οποιαδηποτε οθονη(κλειδωμενη η ενεργη), οποιαδηποτε στιγμη και λειτουργει? Σε εμενα οχι..
-
-
Χμμμμμ.. Οκ, θα το παρω αποφαση οτι δεν μου λειτουργει τοτε.. Νομιζα οτι κανω κατι λαθος αλλα αυτο κανω και εγω!
Ευχαριστω παντως!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0