Διαφήμιση

Xiaomi Redmi 3 - Ανακοινώθηκε

• Ενημερώθηκε
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

παιδιά , το αγοράσατε από το επίσημο κατάστημα
      Το αγοράσαμε από κατάστημα στην Κίνα ρε φίλε

Κάτι σαν τον Γερμανό ας πούμε που είχε εξουσιοδότηση να πουλάει Xiaomi (όχι πως ο Γερμανός έχει).

Ο φίλος μου διδάσκει σε ιδιωτικό σχολείο στην Κίνα (στα αγγλικά) και ρώτησε εκεί τους καθηγητές της πληροφορικής από που να το πάρει και του είπαν τα παιδιά εκεί.
    • Εγώ θα το πάρω σίγουρα για την γυναίκα.
      Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.
      Αλλά ας κυκλοφορήσει πρώτα κανονικά και βλέπουμε από που θα το παραγγειλουμε.
    • Καλημέρα σε όλους....!
      Εμένα το μόνο που με απασχολεί για την ώρα, δεν είναι το Αγγλικό μενού. Ίσα-ίσα που καμιά φορά είναι καλύτερο...
      Είναι το ότι, αφού δε θα έχει Ελληνικό μενού, λογικά δε θα έχει και Ελληνικό πληκτρολόγιο... (εκτός και αν κάνω λάθος...)
      (Δεν μπορώ να γράφω greeklish ρε παιδιά....!!)
      Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούμε να του περάσουμε Ελληνικό πληκτρολόγιο μετά?
      Και πες ότι το παραγγέλνουμε με Αγγλικό μενού, τις επαφές που είναι στα Ελληνικά θα τις διαβάζει κανονικά?
      Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά εκτός του ότι είμαι νέος στο φόρουμ, είμαι και εντελώς νέος στα Xiaomi..!
      Μάλιστα, αυτό θα είναι το πρώτο μου, εκτός απροόπτου...!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nikos_v έγραψε:

Καλημέρα σε όλους....!
      Εμένα το μόνο που με απασχολεί για την ώρα, δεν είναι το Αγγλικό μενού. Ίσα-ίσα που καμιά φορά είναι καλύτερο...
      Είναι το ότι, αφού δε θα έχει Ελληνικό μενού, λογικά δε θα έχει και Ελληνικό πληκτρολόγιο... (εκτός και αν κάνω λάθος...)
      (Δεν μπορώ να γράφω greeklish ρε παιδιά....!!)
      Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούμε να του περάσουμε Ελληνικό πληκτρολόγιο μετά?
      Και πες ότι το παραγγέλνουμε με Αγγλικό μενού, τις επαφές που είναι στα Ελληνικά θα τις διαβάζει κανονικά?
      Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά εκτός του ότι είμαι νέος στο φόρουμ, είμαι και εντελώς νέος στα Xiaomi..!
      Μάλιστα, αυτό θα είναι το πρώτο μου, εκτός απροόπτου...!!
      Φιλε μου, πληκρολογιο θα βαλεις το google keyboard (επιλεγεις τα ελληνικα) και θα γραφεις κανονικα. Η αν δεν σαρεσει το συγκεκριμενο, βαζεις οποιοδηποτε αλλο και δεν εχεις κανενα θεμα.
      Οσο για τις επαφες, θα τις διαβαζεις κανονικα, ειτε εχεις ελληνικο, ειτε αγγλικο μενου, ειτε εχεις πληκκτρολογιο ελληνικο, ειτε οχι. Αρα ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ !!!!!!!!!!!!
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Φιλε μου, πληκρολογιο θα βαλεις το google keyboard (επιλεγεις τα ελληνικα) και θα γραφεις κανονικα. Η αν δεν σαρεσει το συγκεκριμενο, βαζεις οποιοδηποτε αλλο και δεν εχεις κανενα θεμα.
      Οσο για τις επαφες, θα τις διαβαζεις κανονικα, ειτε εχεις ελληνικο, ειτε αγγλικο μενου, ειτε εχεις πληκκτρολογιο ελληνικο, ειτε οχι. Αρα ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ !!!!!!!!!!!
      ...άρα, να ετοιμάζομαι για παραγγελία σιγά-σιγά...!!
      Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες...!
    • Σκεφτομουνα να το παραγγειλω για το γιο μου, αλλα προς το παρον ειναι υπερτιμημενο οπως εχω γραψει ....
      Με τοσα λεφτα αγοραζεις το Redmi Note 3 (2/16) .....που για μενα ειναι καλυτερο, μεγαλυτερη οθονη, καλυτερος επεξεργαστης, καλυτερη οθονη μαλλον κ.α.
      Θα περιμενω, εχω περιθωρια. Αλοιως παμε σε αλλες λυσεις φθηνοτερες .....
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Σκεφτομουνα να το παραγγειλω για το γιο μου, αλλα προς το παρον ειναι υπερτιμημενο οπως εχω γραψει ...
      & εγώ για το γιο το ήθελα ....αλλά με αυτά τα λεφτά του παίρνω 2 ''doοgee x5 pro'' ... ένα άσπρο & ένα μαύρο :P
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Διαφήμιση
    • Για να δούμε πώς θα πάει η τιμή του στο περίπου, συγκρίνοντας με τον προκάτοχό του!

9/1/2015: Ανακοινώνεται επίσημα το Redmi 2 με ενδεικτική τιμή 110$.
      10/2/2015: Τιμή = 140$
      27/6/2015: Τιμή = 130$
      Σήμερα 12/1/2016: Τιμή = 94$

Με extrapolation, για το Redmi 3 θα πρέπει να αναμένουμε πάνω-κάτω:
      Περίπου 1 μήνα μετά το launch, τιμή = (107 * 140/110) = 136$
      Περίπου 6 μήνες μετά το launch, τιμή = (107 * 130/110) = 126$
      Περίπου 12 μήνες μετά το launch, τιμή = (107 * 94/110) = 91$

Οκτώβρη-Νοέμβρη 2016 με βλέπω να παραγγέλνω ένα Redmi 3! :D
    • Σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα για τη γυναίκα, αλλά θα περιμένω λίγο να πέσει ή τιμή και να βγει μια καλή Ρομ από τους προφεσόρες του φόρουμ..

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Έχουν αναφέρει καθόλου αν θα έχει κλειδωμένο bootloader?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dimi1982 έγραψε:

Έχουν αναφέρει καθόλου αν θα έχει κλειδωμένο bootloader?

Ε..λογικά θα έχει, αφού και ο λόγος που κλείδωσε τον bootloader στα τελευταία μοντέλα (όπως το δικό σου) είναι για να μην βάζει χέρι ο καθένας (π.χ. έμποροι) και εγκαθιστούν πειραγμένες εκδόσεις με ότι αυτό συνεπάγεται..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H antonius έγραψε:

Ο/H dimi1982 έγραψε:

Έχουν αναφέρει καθόλου αν θα έχει κλειδωμένο bootloader?

Ε..λογικά θα έχει, αφού και ο λόγος που κλείδωσε τον bootloader στα τελευταία μοντέλα (όπως το δικό σου) είναι για να μην βάζει χέρι ο καθένας (π.χ. έμποροι) και εγκαθιστούν πειραγμένες εκδόσεις με ότι αυτό συνεπάγεται..
      Κυρίως για το δαχτυλικό αποτύπωμα το έκαναν. Εδώ δεν έχουμε δακτυλικό αποτύπωμα οπότε δεν γνωρίζουμε 100%. Και εγώ για locked το κόβω αλλά ελπίζω να κάνω λάθος. Ή τουλάχιστον να γίνει πιο εύκολο-άμεσο το unlock απο τον χρήστη!