Τελικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της κλήρωσης των δώρων (2015 MIUI Awards)
- Ολοκληρώθηκε
- Video
-
-
Ο/H kexas έγραψε:
Καλή επιτυχίασε όλους . πως μπαίνουμε στην κλήρωση ρε παιδιά πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία η θα γίνει με βάση την λίστα από την ψηφοφορία του xiaomi en. miui com?
όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, απλά η κλήρωση θα γινει με βάση τα username εκει. -
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Ο/H Kosmas έγραψε:
Καλή επιτυχία σε όλους
αύριο πάω για κούρεμα στον μπαρμέρη της γειτονίας μου ώστε να τεριάζουν τα ακουστικά που θα κερδίσω. -
Ο/H dimitris έγραψε:
Ο/H Kosmas έγραψε:
Καλή επιτυχία σε όλους
αύριο πάω για κούρεμα στον μπαρμέρη της γειτονίας μου ώστε να τεριάζουν τα ακουστικά που θα κερδίσω.
Ποιος εισαι ο κοκοτας?χαχαχαχα
Στάλθηκε από το ONE TOUCH 4033D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλή τύχη αδέρφια ,καταξοδέυονται στην xiaomi.
-
πω τι πικρα ειναι αυτη και φετος ρε παιδια.....
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kexas έγραψε:
Καλή επιτυχίασε όλους . πως μπαίνουμε στην κλήρωση ρε παιδιά πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία η θα γίνει με βάση την λίστα από την ψηφοφορία του xiaomi en. miui com?
όχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, απλά η κλήρωση θα γινει με βάση τα username εκει.
-
Hi, το post μου είναι αυτό:
2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Page296 - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum
και εδώ: xiaomi-miui.gr forum
έπρεπε να είχαι κάνει κάτι διαφορετικά για να είμαι στην κλήρωση;
ευχαριστώ -
Ο/H gem έγραψε:
Hi, το post μου είναι αυτό:
2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Page296 - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum
και εδώ: xiaomi-miui.gr forum
έπρεπε να είχαι κάνει κάτι διαφορετικά για να είμαι στην κλήρωση;
ευχαριστώ
Πολλά άτομα έκαναν το ίδιο λάθος.
Νομίζαν πως αν γράψουν ένα μήνυμα θα ήταν σα να ψήφιζαν.
Τα μηνύματα θα έπρεπε να τα γράψουν αναγκαστικά όσοι δεν είχαν 25 πόντους ώστε να αποκτήσουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία.
Να μπορούν δηλαδή να ψηφίσουν στην κάλπη. -
εχουμε κάποιο νέο από τα δώρα και την κλήρωση μας;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Σήμερα θα βγεί ανακοίνωση αφού επιτέλους παραλάβαμε τα δώρα το Σάββατο το πρωί ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες