Χθές μου ήρθε μια αναβάθμιση για την εφαρμογή Yeelight και με προέτρεπε να αλλάξω server σε Singapore από China, εφόσον είμαι εκτός Κίνας.
Χρειάστηκε reset και παρατηρώ πλέον πολύ πιο γρήγορες αποκρίσεις στις εντολές.
Έχω και εγώ στην κατοχή μου μια λάμπα Yee Light Colour, και σκοπεύω να πάρω και μερικές ακόμα, την βρήκα πολύ πολύ χρήσιμη.
Όποιος/α ενδιαφέρεται να αγοράσει, μπορεί να με ρωτήσει ότι θέλει πρίν και μετά την αγορά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
καλησπερα , έχω πάρει την yeelight & εγώ αλλά έχω θέματα
Την σύνδεσα στο mi home αλλά δεν μπορώ να την ανοίξω η να την ντιμαρω γιατί ?
Κατέβασα την ξεχωριστή εφαρμογή yeelight αλλά & εκεί θέλει reset συχνά
καλησπερα παιδιά. Εχω μια λαμπα yeelight led white, την εχω συνδέσει, εχω κανει εγκατάσταση του apk αλλά δεν ανταποκρίνεται στις εντολές.
Αλλη μια ερώτηση: Στα δικτυα wifi βρισκει την yeelight. Πρέπει να συνδεθώ εκεί;
Κ γενικά οδηγός σύνδεσης υπαρχει κάπου;
Μήπως η σύνδεση με το wifi είναι ασθενής?
Οι δικές μου (2 λευκές εκτός και 2 έγχρωμες εντός σπιτιού) συγχρονίζουν χωρίς προβλήματα και γενικά εκτελούν όλες τις εντολές και τα σενάρια που έχω ρυθμίσει σχεδόν άμεσα.
Οι μόνες περιπτώσεις απορρύθμισης είναι όταν παίζει κανά πιτσιρικί και αναβοσβήνει το φως και το κάνει reset και μερικές φορές που έχει "πεσει" το Internet. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα χειρισμού μέσω του τοπικού δικτύου εφόσον είσαι στο σπίτι.
Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Yeelight με server Σιγκαπούρης.
Παιδια εγω παρελαβα πριν καμποσο καιρο την yeelight RGB smart led strip η οποια με πολυ λιγο καιρο χρησης διοτι δεν την ειχα εγκαταστησει οταν την παρελαβα για αρκετο διαστημα αλλα μετα απο συνολικη χρηση το πολυ ενος μηνα επαψαν να λειτουργουν καποια χρωματα, πλεον λειτουργει μονο το μπλε και το πρασινο και οι αποχρωσεις αυτων των δυο χρωματων, δεν αναπαριστα το λευκο ουτε το κοκκινο ουτε το κιτρινο και τις αποχρωσεις αυτων των χρωματων. Την εκανα reset και την δουλεψα παλι απο την αρχη αλλα δεν λυθηκε το προβλημα. Ξερει κανεις τι παιζει?