Διαφήμιση

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ MIUI.EU

• Απόριψη
    • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ MIUI.EU

Μετά από πολύ σκέψη θέλω να ζητησω από τους admin την ΑΜΕΣΗ αποχώρηση της κοινότητάς μας από το global site.
      Αιτία είναι Ή ΜΗ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ του site στο όνομα της Μακεδονίας.
      Προσωπικά με προσβάλει να είναι στο ίδιο site με τους σκοπιανούς.
      Θα περιμένω τις απαντήσεις από τα παιδιά εδώ και αν δεν συμμορφωθεί το site τους θα διαγραφω μόνος μου.
      Ελπίζω να κάνουμε όλοι το ίδιο βαρεθηκα να μην μιλάω.
      ΤΕΛΟΣ...
    • Ωραίες οι μαχητικές κορώνες αλλά δεν βοηθάνε σε τίποτα τέτοιες κινήσεις και έχει συζητηθεί και στο παρελθόν αυτό το θέμα.

Όσο η επίσημη κυβέρνησή τους επίσημα αναγνωρίζει αυτή την χώρα με αυτό το όνομα, περιμένεις από απλούς υπαλλήλους της Xiaomi να ακολουθούν κάτι άλλο.. ?

Calm down.... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jp7rgv έγραψε:

αν δε κάνω λάθος η επίσημα αναγνωρισμενη ονομασία είναι Fyrom.
      Αποδεκτή από τις περισσότερες χώρες

Οι Κινέζοι είναι σε ένα άλλο γκρουπ που δεν ασχολήθηκαν και συνεχίζουν να τη λένε Μακεδονία.

Το φόρουμ, και λογικό είναι να το λέει όπως το λένε στη χώρα τους. Αυτό σας εξηγεί ο @MIUI_ART

Έτσι για την ιστορία μέσα στις χώρες αυτές που την λένε Μακεδονία είναι και η ΗΠΑ, και η Ρωσία και σύμφωνα με την κυβέρνηση τους άλλες 127 χώρες !!
    • Απ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ MIUI.EU

Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς πλέον μόνο εμείς στην Ελλάδα την ονομάζουμε σκοπιά ή φυρομ όλος ο υπόλοιπος πλανήτης δυστυχώς Μακεδονία την λέει και την ξέρει.. Το θέμα της ονομασίας έχει χαθεί μια για πάντα.
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • όλοι έχουμε δίκιο ! κυκλοφορώ με μηχανή και αυτοκίνητο συνέχεια λόγω επαγγέλματος από Θεσσαλονίκη πάω Ανατολικά στην Θράκη δυτικά κάνω την γύρα, από Ηγουμενίτσα έχω κατέβει την Ιωνία Οδό και έχω επιστρέψει από τον Διεθνή Αθηνών, με λίγα λόγια έχω γυρίσει και γυρίζω ακόμα, όλη την Μακεδονία-Θράκη και Κεντρική Ελλάδα !! ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ εντός του Ελληνικού Εδάφους όλα τα οχήματα των Σκοπιανών ητε φορτηγά ητε ΙΧ όλα μα όλα πίσω έχουν το MK. Κάποτε στα Σύνορα τα έκρυβαν η τα έβαφαν τώρα τίποτα. Και να σας πώ την Αλήθεια πρέπει επιτέλους να τα διεκδικεί σουμε και να πούμε ότι αφού θέλετε να λέγεστε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είστε ΕΛΛΑΔΑ
    • Ο/H harispao έγραψε:

Προσωπικά με προσβάλει να είναι στο ίδιο site με τους σκοπιανούς.
      ένας και ο κούκος είναι και τελικά μπορεί και η καταγωγή του να είναι ελληνική (για τον κούκο δεν ξέρω ), άλλωστε η ελλάδα είναι ιδέα ,κουλτούρα , γλώσσα , τρόπος ζωής και όπυ και να βρίσκεται έστω και ένας έλληνας είναι ελλάδα. Ακόμα και τώρα με την κρίση, έχουμε τρελάνει όλο τον κόσμο με τα πάθη, ελαττώματα και την τρέλα μας . Μήπως τελικά αυτή είναι ομορφιά μας ????

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Τελικά με αυτά που περνάμε αλλά και αυτά που θα περάσουμε, σημασία έχει τι έχουμε - νιώθουμε, μέσα μας και να γίνουμε όλοι ένα χωρίς αντιπαραθέσεις. Όταν θα έρθει η ώρα η διαφορά θα φανεί.

Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος που βρισκόμαστε όλοι μαζί σ' αυτό το χώρο. :(
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces