το Pro...εχεις δικιο πρεπει να το αλλαξω
Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Καλημέρα συνmiuiτες!
Αν το pro έχει κλειδωμένο bootloader,με πιο τρόπο φλασαρουμε εφόσον οι Qualcomm δεν δουλεύουν(αληθεύει αυτό?)με sp flashtool?
Αν όντως δεν υπάρχει τρόπος μέχρι να ξεκλειδώσει,εισαι εγκλωβισμένος με την rom που έρχεται?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Με ενα γρηγορο ψαξιμο,ειδα απλα οτι υπαρχουν αλλα προγραμμα για αυτους.
-
Πιστεύω ότι το redmi note 3 pro προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά και την αγορά της Ινδίας κυρίως γιατί από όσο ξέρω απογορεύονται οι mediatek επεξεργαστές ή κάτι παρόμοιο... Οπότε πιστεύω θα έχουμε global rom με multilanguage φυσικά αργά ή γρήγορα...
-
@Pachenko_Gr
Το pro είναι για Ινδια,για Ευρώπη ακόμα όχι (και μάλλον θα αργήσει ή Xiaomi να έρθει ευρωπη!)!
@Dante
Μα οι rom βγαίνουν μόνο για Sp Flashtool.
Edit:προφανώς θα βγουν και για αυτό ε?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Βγαινουν μονο για flashtool γιατι τα πιο πολλα ειναι με mtk επεξεργαστη.
Για το προ θα βγαουν αλλες ρομ που θα περνιουνται με το καταλληλο εργαλειο.
Στο ΜΙ4 πως περνιουνται που εχει τον 808?
φανταζομαι παρομοια θα ειναι η διαδικασια και με τον 650.
Παντως ελεγε ενας στο αγγλικο φορουμ οτι ειχε θεμα με τους επεξεργαστες αυτους διοτι ο 4πυρηνος αργος σερνοταν και λαγκαρε μεχρι να μπει ο γρηγορος 2πυρηνος στην ιστορια.
Ελεγε επισης οτι ο 808 δεν ειχε αυτο το θεμα.
Βεβαια υπερβολικο μου φαινεται,μιας και ο αργος 4πυρηνος του 808 ειναι μολις 200mhz παραπανω. -
@dimi1982 Η xiaomi από όσο έχω διαβάσει αρχίζει σιγά σιγά να επεκτείνεται και στην Ευρώπη, αλλά ξέρω πως κυρίως για την Ινδία βγήκε η συγκεκριμένη έκδοση, παρόλα αυτά μόνο καλοδεχούμενη είναι κατά την γνώμη μου...
@Dante Και να υπάρχει τέτοιο θέμα που δεν νομίζω μπαρμπούτσαλα μου φαίνονται το πρόβλημα θα είναι σίγουρα στο software και όχι στο hardware γιατί όσες συσκευές έχουν τον 808 δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα... Οπότε θα διορθωθεί με update... -
Καλημέρα , το everbuying έβγαλε προσφορές λόγω πρωτοχρονιάς (οι οποίες φυσικά δεν ξέρω αν ισχύουν για το συγκεκριμένο προϊόν, τους έκανα ερώτηση και περιμένω απαντηση) αλλα σαν κατάστημα το εμπιστευεστε; ( την εχω ξανακάνει την ερώτηση αλλα το οτι θα το διαθέσουν στην αγορά τον μαρτη δεν με ενοχλεί τόσο αν τελικα ισχύει η προσφορά ) . Επίσης, γνωρίζει κάνεις αν παίζουν αντίστοιχες προσφορές σε αλλα καταστήματα;
Ευχαριστω ! -
Ο/H Narsilea έγραψε:
Επίσης, γνωρίζει κάνεις αν παίζουν αντίστοιχες προσφορές σε αλλα καταστήματα;
Ευχαριστω !
Συγκριτής τιμών για φθηνά κινητάΔεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Οκ , αλλα τίποτα τύπου κουπόνια έχουμε υπόψιν ;
-
@Narsilea Εγώ και οι φίλοι μου ψωνίζουμε μόνο από vickmall και από minideal... Τώρα για το everbuying δεν γνωρίζω αλλά προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Το vickmall και το minideal έχει σε απόθεμα το redmi note 3 pro... Ρίξε μια ματιά αν θέλεις...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες