Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
-
Καμία ιδέα Γιατί μπορεί να γέμισε ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού ενώ εχω 600μβ φωτο κ ενα παίγνιο;
sent from my redmi note 3 pro -
Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων?
Ρυθμίσεις-Πρόσθετες ρυθμίσεις-Αντίγραφα και επαναφορά-Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων.Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
-
Ο/H koutsoupis έγραψε:
Ίσως χαζή ερώτηση αλλά μια και γω νέος στο φόρουμ και στα χιαομι (τώρα παρήγγειλα το συγκεκριμένο μοντέλο). Έρχεται με φορτισμένη μπαταρία σωστά; το αφήνουμε να ξεφορτίσει πλήρως και ξαναφορτίζουμε; Ή δεν επηρρεάζει;
-
Οχι ερχεται με φορτισμενη.
Αστο τη πρωτη φορα να αδειασει και μετα κανονικα. -
Ρε παιδιά επειδή το redmi note 3 pro είναι η πρώτη μου xiaomi συσκευή, όταν με το καλό βγει η global developer ή stable θα υποστηρίζει Ελληνικά καμία από τις 2?
-
Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:
Ρε παιδιά επειδή το redmi note 3 pro είναι η πρώτη μου xiaomi συσκευή, όταν με το καλό βγει η global developer ή stable θα υποστηρίζει Ελληνικά καμία από τις 2?
Αν έχουμε νεώτερα, να είστε σίγουροι πως θα τα μάθετε γρήγορα από εμάς.... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:
Αν έχουμε νεώτερα, να είστε σίγουροι πως θα τα μάθετε γρήγορα από εμάς....
-
Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:
Χαίρομαι για αυτό αλλά εγώ εννοούσα την rom που ανεβάζουν στο en.miui.com, αν σε εκείνη υποστηριζονται τα ελληνικά γιατί από ότι διάβασα είναι multilanguage.
Περισσότερα για τις ROM σε RedMi Note 3 Pro μπορεί να σου πει κάποιος που έχει ήδη την συσκευή, ή να ρωτήσεις το μαγαζί που την πουλάει, με ποιές γλώσσες δίνει την συσκευή που πουλάει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες