Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Εγώ μόλις το παράγγειλα από τον γλυκούλι !!! Η πλάκα είναι ότι είχα στείλει έμβασα στο Revolut ακριβώς το ποσό σε EURO στο site του. Και μου έκανε τα κλασσικά για card authentication το paypal και αργούσε να μου τα ξεμπλοκάρει 2-3 μέρες και τελικά ακολούθησα το guide να πληρώσω σε USD και να αφήσω την κάρτα να κάνει συνάλαγμα και τσουπ αντί για 227,48 euro το κινητό σε από 242 USD που κοστίζει μου 219,75 euro σχεδόν 8 euro κάτω. Άντε να δούμε πότε θα έρθει !!!
-
πέρασε κανείς τη 7.1.20.0.LHOCNCL;
-
Εμένα δε μου έχει έρθει ειδοποίηση ακόμα από τον updater.. Επίσης δεν έχει ανέβει στη xiaomi ακόμα. Εσύ την βρήκες κάπου για κατέβασμα;
-
Το παρήγγειλα χθες το βράδυ από Vicmall.
Τιμή: $235 και επιπλέον των κλασσικών την δώρο την θήκη Ιpaky, για την οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. -
Υπάρχει ένα σχετικό forum για την έκδοση αυτή...
New firmware 7.1.20 Redmi Note 3 PRO - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile -
Την πέρασα εγω,για αρχη είδα μεγαλύτερο αποτέλεσμα στο αντουτου,το wifi με καιει
sent from my redmi note 3 pro -
Ο/H kostakoutas έγραψε:
Την πέρασα εγω,για αρχη είδα μεγαλύτερο αποτέλεσμα στο αντουτου,το wifi με καιει
sent from my redmi note 3 pro
-
Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:
Ο/H kostakoutas έγραψε:
κατέβασα 791μβ περίπου
miui_HMNote3Pro_V7.1.20.0.LHOCNCL_aa46fe2d66_5.1.zip
sent from my redmi note 3 pro -
Ο/H kostakoutas έγραψε:
Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:
Ο/H kostakoutas έγραψε:
miui_HMNote3Pro_V7.1.20.0.LHOCNCL_aa46fe2d66_5.1.zip
Μια ερωτηση να σου κανω, εγω μπηκα στην επισημη ιστοσελιδα και εχει μονο την 7.1.18.0, εσυ που την βρηκες την 7.1.20.0? -
-
Βγήκε TWRP Recovery για το RedMi Note 3 PRO, και έτσι είναι έτοιμος ο οδηγός για το Flash της Ελληνικής ROM...
Διαβάστε ΕΔΩ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες