Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
-
Και στο vickmall υπαρχει..με 32 gb.αλλα το δα κ στο ebay.αυτες τις μερες κυκλοφορει...http://m.ebay.com/itm/Original-5-0-Xiaomi-Redmi-3-Pro-Prime-3GB-32GB-Fingerprint-ID-4G-LTE-Smartphone-/172162330914?nav=SEARCH Και απο vickmall Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM 5.0 inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 616 Octa Core 1.5GHz 4100Mah battery Fingerprint - Silver
-
Ναι πάντα βγάζουν ένα μετά πιο καλό. Σχεδόν σε όλα τα κινητά τους αν όχι όλα.
Απλά με ξένισε το pro prime σαν επίσημη ονομασία αλλά τελικά ήταν η ιστοσελίδα... για διευκρίνηση του μοντέλου. -
Αρχιζω να χανω την μπαλα..χαχα.να παρω το note προ η αυτο λογο μεγεθους.;;;.ειναι το καλυτερο απ τα 5 ιντσα ως 180 €..;
-
Ο/H kwwstas80 έγραψε:
να παρω το note η αυτο λογο μεγεθους..ειναι το καλυτερο απ τα 5 ιντσα ως 180 €..;
Όσο και αν έχει αρκετά καλύτερα του (μπαταρία, fingerprint, card slot και άλλα) αυτό το σημείο που το mi4c το έχει... παίζει ρόλο.
Redmi 3 pro: 720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density) Mi4c:1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density)
Και αυτό ίσως να οφείλεται επειδή ο GPU του pro είναι πιο παλιός !!
Από την άλλη ίσως και εγώ να το κτυπούσα... Αλλά εκείνο με ξενίζει. Είναι αυτό που θα βλέπεις όλη μέρα. Την ανάλυση της οθόνης σου. Είναι λες και έχεις ένα καλό αυτοκίνητο και τα τζάμια του είχαι θολά... Πως να το χαρείς? Δεν ξέρω -
-
Φίλε @kwwstas80 και εμείς δεν τα θυμόμαστε απ`έξω.
Κάνε την έρευνα σου και μιλάμε... Αλλά εσύ θες ανάλυση για το κάθε τι
Καταλαμβαίνεις? Έχει 3-4 μέρες που σου απαντώ για το συγκεκριμένο θέμα και ....δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε και σύντομα. Και δεν είμαι καν ο πωλητής
Φιλικά πάντα εεε -
Για να μην το κουραζουμε..κατα την γνωμη σας 5 ιντσο ως 190€ ποιο ειναι καλυτερο;;;εκτος αν αξιζει τοοσο πολυ το προ ωστε να κανω παραχωρηση...λογω μεγεθους πΑντα
-
Κώστα για να σε βοηθήσω
Κάνε από κάτω Νέο Θέμα και γράψε την απορία σου
Εδώ είναι τόπικ για θέματα συγκεκριμένου κινητού και εσύ κάνεις δημοσκόπηση τι θα πάρεις -
Το vickmall ειναι αξιοπιστο;;ενδιαφερεται κ ενας φιλος για το προ;;αν το παραγγειλει απο ευρωπη ονττως ερχεται σε 2μερες με dhl???
-
Ναι είναι το καλύτερο μαγαζί και το πιο έμπιστο. Δεν παραγγέλνεις ποτέ από κίνα με DHL γιατί θα περάσει τελωνείο στα σίγουρα και θα τραβάς τα μαλιά σου. Sing Post επιλέγεις που κάνει από 8-14 μέρες. Τώρα αν μιλάς για το EU Warehouse(δεν είσαι σαφής) ναι κάνει 2-4 μέρες να πραραλάβεις σε γενικές γραμμές.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες